Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:54, kupko napsal:

No ja s  mojim celoperem GHOST-RT -100mm jezdim hodne v lese a nikdy jsem nepotreboval zadnych 130-150mm kola jsou zbytecne tezka :-)

Mno, a to uz se zase dostavame k otazce, na kterou mi ve finale nikdo neodpovedel :(. Ptal jsem se na nazor na Authora ERA 3.0 2014. Ten ma zdvih 140-130 a vzhledem ke carbonu je vaha kolem 12kg, takze s tou vahou bych to nevidel tak dramaticky. Navis ke svym trapnym 180cm mam90 kg, takze jsem vse chtel lehce naddimenzovane...

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:42, Gustaf napsal:

tak sem musel s těma zdvihama zareagovat na fendelika, že s tím chce jezdit i do lesa.....

To byla samozrejme jen sranda v reakci na par predeslych stranek ;). Jinak parkrat do roka jezdime do Beskyd a ruzne po dalsich ceskych kopeckach, kde se najde i nejaky ten lehci sjezd, takze jsem chtel neco pro me univerzalniho...

Odesláno

Gustaf, pekny foto, Zatisi s Obrem :)

Tak ja vyssi zdvih vozim cca 8let? a nemam problem s vyjezdama. Obe kola mam vic jako trail biky nez AM/Enduro. Alespon si to myslim:) Na tom starym co ma 140/130mm kdyz jsem ted poradne nabouchal gumy tak leti jako krava i do kopcu. Hele, kouknete nekdy na XC zavody v US/Kanade, kam se hrabe Evropa. To jsou dle nasih meritek normalne DH trate:) Je jasny ze to jde.Jde to i na pevnaku. Na motorce co ma pres 200kg mam spunty a rad se svezu terenem, v pohode a libi se me to. Ale kdyz na stejnou cestu vezmu ,,lehkou´´, svezu se lepe. Bavi me obe varianty. Vim, ze to srovnani asi trosku pokulhava, ale tak to proste vidim:) Nemam na svem tezkem kole problem sedet celej den, je me celkem fuk jakej pomer mam najete km / cas. Na novem biku ani nemam comp. Jezdim protoze me to bavi a kocham se:) A na vyssim zdvihu si troufnu vic, protoze ten zdvih to za me odmaka:)

tl

Odesláno (upraveno)
  V 22. 4. 2015 v 18:56, TLD napsal:

Hezky to tam mate

tl

To máme a my všichni maloměšťáci z Kutný Hory  jsme na to náležitě hrdý:-)

Upraveno uživatelem Klabrdon
Odesláno

brej večer...teď jsem dojel..nějak se mi to ježdění večer za tmy začíná líbit

dnes bylo krásně,ale vcelku kosa oproti včerejšímu večeru...ale světlo a čelovka se osvědčila na max+ dnes nová pořádná zadní blikna :notworthy:

k tomu dvě výborné pressa cestou.....prostě ideální večer

post-12267-0-54515600-1429730454_thumb.jpg

post-12267-0-50514800-1429730525_thumb.jpg

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 15:52, vojta1 napsal:

Přesně krom nějakých větších skoků se mi nestalo, že bych něco s xc nedal a na rozdíl od toho zbytku kol to s ním můžeš i v pohodě vyjet :) když dám příklad tak downhillova trať na Svatém Petru se s xcečkem dá sjet v pohodě, samozřejmě ne tak rychle a na trailu by člověk na těch skocích riskoval zlomení rámu, ale stejně.

Tak hodně věcí sjedeš i na skládačce, tady jde o to, jaký požitek s toho máš a 100 zdvih je prostě málo :-) Na profíky nemůžeš koukat, tam je to úplně o něčem jiným si myslím'

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 19:23, spineshank napsal:

brej večer...teď jsem dojel..nějak se mi to ježdění večer za tmy začíná líbit

dnes bylo krásně,ale vcelku kosa oproti včerejšímu večeru...ale světlo a čelovka se osvědčila na max+ dnes nová pořádná zadní blikna :notworthy:

k tomu dvě výborné pressa cestou.....prostě ideální večer

Fotografie0806.jpg

Fotografie0807.jpg

ciwe, fakt F1 :D
Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 19:23, African napsal:

Tak hodně věcí sjedeš i na skládačce, tady jde o to, jaký požitek s toho máš a 100 zdvih je prostě málo :-) Na profíky nemůžeš koukat, tam je to úplně o něčem jiným si myslím'

Jasne ze 100 neni 150 :-) ale jezdim docela hodne po horach rychleby jak cernou tajemnou atd a naprosta pohoda :-) nicmene kazdy jezdi zdvih co mu vyhovuje :-)

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 15:45, Gustaf napsal:

ciwe, kuciii...vy ste hrozny divočáci...když vidím co jezdí ve svetaku za trate a to vše XC zdvihama, tak vy snad všichni sjizdite skály nebo co :D :D :D :D

V 22. 4. 2015 v 16:30, kupko napsal:

Presne presne presne tak zajedte se podivat na svetak do noveho mesta na morave to budete koukat co se jezdi ny 100 zdvihu :-)

musíte si ale uvědomit že ti borci něco umí a mají techniku a s kolem prostě umí věci :notworthy: 

Odesláno

Teda DH na Sv. Petru na XC kole bych rád viděl na živo. To musí bejt spíš utrpení než zábava a nebo zvláštní způsob trialu, kde šnečí rychlostí brzdíš ostatní. Extra teda ta černá, co vede přímo pod lanovkou, tam sem měl velký problémy se 150mm. A třeba na Špičáku sem radši nějaký dropy objížděl, ze strachu, že to kolo nevydrží.

Už byl letos nikdo na Rychleb. stezkách? Docela se tam těšim, až na tu dálku :/

Odesláno

Tak Author je objednany (krome Gustoveho doporuceni na Gianta, jsem se nic nedozvedel), tak snad bude vyhovovat. Kdyz to pujde dobre, tak v sobotu si ho pojedu vyzvednout a poprve nazuju SPD. v nedeli pocitejte s fotoreportem prvniho drzkopadu pri zastavovani :-D

Odesláno (upraveno)

tak me se author nikdy moc nezamlouval, ani jako značka ani jejich kola...njn, mel si vzít Gianta a za usetrenejch 17tis jet do alp ho provetrat ;)

tak snad budeš spokojenej a bude sloužit ;)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 7:34, fendelik napsal:

Tak Author je objednany (krome Gustoveho doporuceni na Gianta, jsem se nic nedozvedel), tak snad bude vyhovovat. Kdyz to pujde dobre, tak v sobotu si ho pojedu vyzvednout a poprve nazuju SPD. v nedeli pocitejte s fotoreportem prvniho drzkopadu pri zastavovani :-D

bohužel tuto značku tady nikdo nejezdí,takže říct něco fundované nelze :cheers:

mě Autor nikdy nic nříkal,ale tento model se jim teda povedl moc

42839401_patriot_evo_team_028.jpg

Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 7:34, fendelik napsal:

neměj z toho strach,moje drahá polovička je už nyní má taky a jezdí naprosto v poho s něma......je důležitý si je povolit před první vyjížďkou a zkusit si vycvakávání někde před barákem párkrát :cheers:

Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 8:04, spineshank napsal:

neměj z toho strach,moje drahá polovička je už nyní má taky a jezdí naprosto v poho s něma......je důležitý si je povolit před první vyjížďkou a zkusit si vycvakávání někde před barákem párkrát :cheers:

A příležitostně se vycvaknutí nepovede. To je pak okolo veselo :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...