fendelik Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 16:54, kupko napsal: No ja s mojim celoperem GHOST-RT -100mm jezdim hodne v lese a nikdy jsem nepotreboval zadnych 130-150mm kola jsou zbytecne tezka :-)Mno, a to uz se zase dostavame k otazce, na kterou mi ve finale nikdo neodpovedel . Ptal jsem se na nazor na Authora ERA 3.0 2014. Ten ma zdvih 140-130 a vzhledem ke carbonu je vaha kolem 12kg, takze s tou vahou bych to nevidel tak dramaticky. Navis ke svym trapnym 180cm mam90 kg, takze jsem vse chtel lehce naddimenzovane...
fendelik Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 16:42, Gustaf napsal: tak sem musel s těma zdvihama zareagovat na fendelika, že s tím chce jezdit i do lesa.....To byla samozrejme jen sranda v reakci na par predeslych stranek . Jinak parkrat do roka jezdime do Beskyd a ruzne po dalsich ceskych kopeckach, kde se najde i nejaky ten lehci sjezd, takze jsem chtel neco pro me univerzalniho...
TLD Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Gustaf, pekny foto, Zatisi s Obrem Tak ja vyssi zdvih vozim cca 8let? a nemam problem s vyjezdama. Obe kola mam vic jako trail biky nez AM/Enduro. Alespon si to myslim:) Na tom starym co ma 140/130mm kdyz jsem ted poradne nabouchal gumy tak leti jako krava i do kopcu. Hele, kouknete nekdy na XC zavody v US/Kanade, kam se hrabe Evropa. To jsou dle nasih meritek normalne DH trate:) Je jasny ze to jde.Jde to i na pevnaku. Na motorce co ma pres 200kg mam spunty a rad se svezu terenem, v pohode a libi se me to. Ale kdyz na stejnou cestu vezmu ,,lehkou´´, svezu se lepe. Bavi me obe varianty. Vim, ze to srovnani asi trosku pokulhava, ale tak to proste vidim:) Nemam na svem tezkem kole problem sedet celej den, je me celkem fuk jakej pomer mam najete km / cas. Na novem biku ani nemam comp. Jezdim protoze me to bavi a kocham se:) A na vyssim zdvihu si troufnu vic, protoze ten zdvih to za me odmaka:)tl
Klabrdon Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Dneska mě to taky hnalo do lesa:-)A potěšilo mě, že s dneškem mám už letos v nohách 1004 Km (72% na žiletce, zbytek na MTB)
Klabrdon Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 (upraveno) V 22. 4. 2015 v 18:56, TLD napsal: Hezky to tam matetlTo máme a my všichni maloměšťáci z Kutný Hory jsme na to náležitě hrdý:-) Upraveno 22. dubna 2015 uživatelem Klabrdon
spineshank Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 brej večer...teď jsem dojel..nějak se mi to ježdění večer za tmy začíná líbitdnes bylo krásně,ale vcelku kosa oproti včerejšímu večeru...ale světlo a čelovka se osvědčila na max+ dnes nová pořádná zadní blikna k tomu dvě výborné pressa cestou.....prostě ideální večer
African Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 15:52, vojta1 napsal: Přesně krom nějakých větších skoků se mi nestalo, že bych něco s xc nedal a na rozdíl od toho zbytku kol to s ním můžeš i v pohodě vyjet když dám příklad tak downhillova trať na Svatém Petru se s xcečkem dá sjet v pohodě, samozřejmě ne tak rychle a na trailu by člověk na těch skocích riskoval zlomení rámu, ale stejně.Tak hodně věcí sjedeš i na skládačce, tady jde o to, jaký požitek s toho máš a 100 zdvih je prostě málo :-) Na profíky nemůžeš koukat, tam je to úplně o něčem jiným si myslím'
Gustaf Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 afri, to nemůže bejt jiný...porad jedou těžkej teren na 100mm zdvihu. na skladacce bys tu trat nedal
Gustaf Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 19:23, spineshank napsal: brej večer...teď jsem dojel..nějak se mi to ježdění večer za tmy začíná líbitdnes bylo krásně,ale vcelku kosa oproti včerejšímu večeru...ale světlo a čelovka se osvědčila na max+ dnes nová pořádná zadní blikna k tomu dvě výborné pressa cestou.....prostě ideální večerFotografie0806.jpgFotografie0807.jpg ciwe, fakt F1
African Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Tak to je hustá lampa, budeš oslňovat :-)
kupko Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 19:23, African napsal: Tak hodně věcí sjedeš i na skládačce, tady jde o to, jaký požitek s toho máš a 100 zdvih je prostě málo :-) Na profíky nemůžeš koukat, tam je to úplně o něčem jiným si myslím'Jasne ze 100 neni 150 :-) ale jezdim docela hodne po horach rychleby jak cernou tajemnou atd a naprosta pohoda :-) nicmene kazdy jezdi zdvih co mu vyhovuje :-)
spineshank Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 15:45, Gustaf napsal: ciwe, kuciii...vy ste hrozny divočáci...když vidím co jezdí ve svetaku za trate a to vše XC zdvihama, tak vy snad všichni sjizdite skály nebo co :D :D V 22. 4. 2015 v 16:30, kupko napsal: Presne presne presne tak zajedte se podivat na svetak do noveho mesta na morave to budete koukat co se jezdi ny 100 zdvihu :-)musíte si ale uvědomit že ti borci něco umí a mají techniku a s kolem prostě umí věci
busdriver Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Teda DH na Sv. Petru na XC kole bych rád viděl na živo. To musí bejt spíš utrpení než zábava a nebo zvláštní způsob trialu, kde šnečí rychlostí brzdíš ostatní. Extra teda ta černá, co vede přímo pod lanovkou, tam sem měl velký problémy se 150mm. A třeba na Špičáku sem radši nějaký dropy objížděl, ze strachu, že to kolo nevydrží. Už byl letos nikdo na Rychleb. stezkách? Docela se tam těšim, až na tu dálku :/
Gustaf Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 tak na dh opravdu XC kolo asi ne, jinak se s tím da zvládnout hodně....
fendelik Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Tak Author je objednany (krome Gustoveho doporuceni na Gianta, jsem se nic nedozvedel), tak snad bude vyhovovat. Kdyz to pujde dobre, tak v sobotu si ho pojedu vyzvednout a poprve nazuju SPD. v nedeli pocitejte s fotoreportem prvniho drzkopadu pri zastavovani :-D
Gustaf Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) tak me se author nikdy moc nezamlouval, ani jako značka ani jejich kola...njn, mel si vzít Gianta a za usetrenejch 17tis jet do alp ho provetrat tak snad budeš spokojenej a bude sloužit Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 V 23. 4. 2015 v 7:34, fendelik napsal: Tak Author je objednany (krome Gustoveho doporuceni na Gianta, jsem se nic nedozvedel), tak snad bude vyhovovat. Kdyz to pujde dobre, tak v sobotu si ho pojedu vyzvednout a poprve nazuju SPD. v nedeli pocitejte s fotoreportem prvniho drzkopadu pri zastavovani :-Dbohužel tuto značku tady nikdo nejezdí,takže říct něco fundované nelze mě Autor nikdy nic nříkal,ale tento model se jim teda povedl moc
spineshank Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 V 23. 4. 2015 v 7:34, fendelik napsal: Tak Author je objednany (krome Gustoveho doporuceni na Gianta, jsem se nic nedozvedel), tak snad bude vyhovovat. Kdyz to pujde dobre, tak v sobotu si ho pojedu vyzvednout a poprve nazuju SPD. v nedeli pocitejte s fotoreportem prvniho drzkopadu pri zastavovani :-Dneměj z toho strach,moje drahá polovička je už nyní má taky a jezdí naprosto v poho s něma......je důležitý si je povolit před první vyjížďkou a zkusit si vycvakávání někde před barákem párkrát
vzduch Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 V 23. 4. 2015 v 8:04, spineshank napsal: neměj z toho strach,moje drahá polovička je už nyní má taky a jezdí naprosto v poho s něma......je důležitý si je povolit před první vyjížďkou a zkusit si vycvakávání někde před barákem párkrát A příležitostně se vycvaknutí nepovede. To je pak okolo veselo
Doporučené příspěvky