Davros Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 http://sport.bazos.sk/inzerat/49854301/Celoodpruzeny-Fox-Stevens.php nieco dalsie na stazenie vyberu lepsie ci horsie ako Ghost Tacana 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 imho to vypadá dost hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Hele ale ty kaluze a bahno maj něco do sebe :-) A na konci komplet umyti a promazaní kola za 200,- a ty se muzes osprchnout zadara :-) Tak co! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Bedjason - protoze ty traily v Rychlebech jsou poradne postaveny...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 hoši co je na tomhle špatně? http://www.cube-bikes.cz/?r=Catalog/view&id=10075nerad bych byl za hnupa Ale, ze by otocena vidlice ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Vidle je cajk.....není tam nic špatně..... to byla jen řečnická otázka od Franty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Presne tak.. Omlouvam se ze jsem tim nekoho zmatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 ..ale když už si u tý vidlice,...tak ty 30mm trekové nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 (upraveno) Presne tak.. Omlouvam se ze jsem tim nekoho zmatlmnoo ja si prave nebyl nejak jisty jak to myslis,ale nesedel mi tam proste ten *uchyt* blatniku pod ramem ... tak ze shrnuto : jsem za hnupa Upraveno 21. května 2015 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 mnoo ja si prave nebyl nejak jisty jak to myslis,ale nesedel mi tam proste ten *uchyt* blatniku pod ramem ... tak ze shrnuto : jsem za hnupa někteří výrobci to tak maji.....taky to mám na své DT Swiss stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 jinak dnes se za mnou stavil kámoš a pro letošek vozí toto...Scalpel Team Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Kámoš má velmi dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Jj předtím ho mel taky,jen tento je o lvl výše.......D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 zas ta poloviční vidlice :D peknej bajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 na letošním skalpelu jsem se svezl a je to paráda (jako vždy)gustaf - a kolik by to teprve stálo, kdyby ta vidle byla celá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 zas ta poloviční vidlice :D peknej bajk... na letošním skalpelu jsem se svezl a je to paráda (jako vždy)gustaf - a kolik by to teprve stálo, kdyby ta vidle byla celá? jj kolo stálo baťoh peněz a už mu nezbylo tak mu dali jen poloviční vidlu jinak ptal jsem se jak je spokojenej s 1x11 a do kopce ušlape vše v poho,jen na rovinky je to málo tam by potřeboval asi jinou pilu....navíc řetěz tak 700km+- a výměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 jo, to kolo je dobrá raketa, z 1x11 jsem měl stejný pocit, ale po horách by asi stačil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 táák určitě by stačil jen není moc spokojenej s brzdama a na techn.věci říka taky že 29" není,uvažuje že si nechá něco v 27,5" poskládat...peníze u něj nejsou problém tak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 26 a 27,5 nebrat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 to sis spletl...platí 29"nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky