Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 7:32, Davros napsal:

No dam na Vas a asi ho zoberiem len dufam ze to bude ok lebo sa mi ho nebude chciet zase predavat :D

hlavně měj servis někde poblíž,kdyby něco tak aŤ ti to udělají v místě a nemusíš s tím jezdit daleko :cheers:

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 8:04, tommas4 napsal:

Za mě Cube. Řazení v zadním náboji je v pohodě, řekl bych nezničitelný. Jezdí s tím 99,5% všech kol

cyklofilních severních národů.

Tak jsem napsal chlapkovi s Meridou, ze ho beru. Rano ho prodal! Volal jsem Faltynkovi ohledne Cube a tenhle model pry byl jen na predobjednavku. Tak jsem zase na zacatku :(

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 10:14, FrantisekH napsal:

hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil..

tak víš jak,není full jako full :whistle:

Odesláno

Spine, on ani pevnak neni jako pevnak :) Jsou kusy, ktery bych bral vsema deseti. Pro me je full super i kvuli zadum, preci jen telo nedostava takovy pecky.

tl

Odesláno

Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný  :cheers:

V 28. 5. 2015 v 10:14, FrantisekH napsal:

hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil..

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 11:33, African napsal:

Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný  :cheers:

tak na to by se hodil už nějaký vozík jak na dítě :clap:

Odesláno

Tak na tu basičku pivka už bych spíš zase doporučil kvůli obrubníkům toho fulla  :lol2:

V 28. 5. 2015 v 11:37, FrantisekH napsal:

Afriko šišky beru dvě  k tomu půlku chleba a basu píva.. a mam to 40 metrů.. znáš to..

Odesláno

Konečně jsem včera vydoloval plastové kolečko, takže už můžu na Šmelcovnu :D. Pokud to půjde dobře, tak vyrážím cca před 17hod. z Brna přes Kuřim do Veverské a hurá na Šmelc. Jen zatím netuším kudy potom domů, ale to se po pár pivkách určitě vymyslí :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...