Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Organicu, kdyz koukan na to Cube ( moc pekny), rekl bych, ze jezdis stezky, mesto, sem tam lehci teren? Pokud jo, tak koukni na BadBoye od Cannondale. Podle me jedno z nejhezcich urban kol:)

http://www.cannondalebikes.cz/kola/2015-2015-trekking-urban/urban/bad-boy/bad-boy-4

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě Cube. Řazení v zadním náboji je v pohodě, řekl bych nezničitelný. Jezdí s tím 99,5% všech kol

cyklofilních severních národů.

Tak jsem napsal chlapkovi s Meridou, ze ho beru. Rano ho prodal! Volal jsem Faltynkovi ohledne Cube a tenhle model pry byl jen na predobjednavku. Tak jsem zase na zacatku :(

Odkaz ke komentáři

Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný  :cheers:

hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil..

Odkaz ke komentáři

Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný  :cheers:

tak na to by se hodil už nějaký vozík jak na dítě :clap:

Odkaz ke komentáři

Konečně jsem včera vydoloval plastové kolečko, takže už můžu na Šmelcovnu :D. Pokud to půjde dobře, tak vyrážím cca před 17hod. z Brna přes Kuřim do Veverské a hurá na Šmelc. Jen zatím netuším kudy potom domů, ale to se po pár pivkách určitě vymyslí :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...