TLD Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Organicu, kdyz koukan na to Cube ( moc pekny), rekl bych, ze jezdis stezky, mesto, sem tam lehci teren? Pokud jo, tak koukni na BadBoye od Cannondale. Podle me jedno z nejhezcich urban kol:)http://www.cannondalebikes.cz/kola/2015-2015-trekking-urban/urban/bad-boy/bad-boy-4tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jo presne tak, parezy nejezdim, navic mam ted partaka v 7 letym synovi, ktery je ale cim dal tim rychlejsi. Na Cannodala kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 No dam na Vas a asi ho zoberiem len dufam ze to bude ok lebo sa mi ho nebude chciet zase predavat hlavně měj servis někde poblíž,kdyby něco tak aŤ ti to udělají v místě a nemusíš s tím jezdit daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 No dam na Vas a asi ho zoberiem len dufam ze to bude ok lebo sa mi ho nebude chciet zase predavat aj tak pride cas a budes ho menit za lepsi a full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Za mě Cube. Řazení v zadním náboji je v pohodě, řekl bych nezničitelný. Jezdí s tím 99,5% všech kolcyklofilních severních národů.Tak jsem napsal chlapkovi s Meridou, ze ho beru. Rano ho prodal! Volal jsem Faltynkovi ohledne Cube a tenhle model pry byl jen na predobjednavku. Tak jsem zase na zacatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil..ale můžeš se hezky pohoupat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) A co ten canondale, ten vypadá taky moc dobře? Jo a tady mají i zajímavější cenu na všechny výbavový varianty: http://www.mojekolo.cz/mojekolo/vyhledat?searchbox=true&term=bad+boy Upraveno 28. května 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 dnes se konečně zase dostanu na bajk vyčistit hlavu...tesim se jak malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil..tak víš jak,není full jako full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Spine, on ani pevnak neni jako pevnak Jsou kusy, ktery bych bral vsema deseti. Pro me je full super i kvuli zadum, preci jen telo nedostava takovy pecky.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný hoši já nevim ale full není úplně samospásnej..já bych si ho znova už asi nekoupil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Afriko šišky beru dvě k tomu půlku chleba a basu píva.. a mam to 40 metrů.. znáš to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 tak s takym nakupom by si to stale musel vzadu dofukovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak je to jen všechno o tom, kde a co jezdíš. Pokud si občas dojedeš do krámu po asfaltce pro šišku salámu, tak ten full je pro tebe opravdu tak trochu zbytečný tak na to by se hodil už nějaký vozík jak na dítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 sami stě šišky salámu :D kdo dnes vyráží? já vůbec nevím kam jet, kurna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak na tu basičku pivka už bych spíš zase doporučil kvůli obrubníkům toho fulla Afriko šišky beru dvě k tomu půlku chleba a basu píva.. a mam to 40 metrů.. znáš to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 vobruníky tam nemam.. si jí zavěsim na řídítka ne? však jsem říkal 40 metrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 sami stě šišky salámu :D kdo dnes vyráží? já vůbec nevím kam jet, kurna já taky konečně jeduuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Konečně jsem včera vydoloval plastové kolečko, takže už můžu na Šmelcovnu . Pokud to půjde dobře, tak vyrážím cca před 17hod. z Brna přes Kuřim do Veverské a hurá na Šmelc. Jen zatím netuším kudy potom domů, ale to se po pár pivkách určitě vymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky