Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 7:58, organic napsal:

Po 12 letech si chci dopřát nové kolo. Nehci MTB, celou dobu jsem jezdil na Autor Horizon a tudíž jsem koukal na krosový kola. Můj roční nájezd je malý, tak 1000 km max. Cena za nové kolo má strop 25k.

Mám možnost koupit Merida Crossway 3000 v XT výbavě s karbonovými upgrady za cenu pod 25 nebose mi moc líbí urban bike Cube Hyde Race 2015. 

Co si o tom myslíte? Nějaké další tipy?

attachicon.gif800_img-7114_46108d4ff.jpg

attachicon.gif638003_light.jpg

Do města mám Vídeň od Spešlu s Nexusem 8 a je to fakt na město, těžký, pomalý, na takovýto ježdění o letních večerech na záhrádky je to fajn, ale jinak to mám jako rezervní, když se mi něco vysere na festce.

Občas to vytáhnu, když s mladou někam jedem, aby za mnou moc nevlála, ale spíš silnice, stezky, max šotolina, na kros to není .-( Ale jesi za rok natočíš kolem litru a spíše v tom je minimum terénu, tak asi i jo

post-24979-0-42456200-1432818840_thumb.jpg

Jesi chceš řemen a nábojovku + třeba válečkový brzdy a teleskopickej "krk", se zeptej v citybikes v práglu. Dělali tam svýho času kolo MyCity Traffic,

post-24979-0-41844700-1432818891_thumb.jpg

na Youtubu tomu dělal reklamu Hádek.

https://www.youtube.com/watch?v=hgACAvW3pcs

Odesláno

Najs, díky za tipy. Ale to už jsou docela hodně "city" kola. U mě to bude tak 80% šotolina, cyklostezky. Nějaké odpružení by nebylo od věci. Koukám na toho Bad Boye, Specialized Sirrus nebo Author Avion, no a pátrám po Cube Hyde.

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 13:02, fendelik napsal:

Konečně jsem včera vydoloval plastové kolečko, takže už můžu na Šmelcovnu :D. Pokud to půjde dobře, tak vyrážím cca před 17hod. z Brna přes Kuřim do Veverské a hurá na Šmelc. Jen zatím netuším kudy potom domů, ale to se po pár pivkách určitě vymyslí :D

to se asi mineme dnes,já teprve za chvíli vyjíždím

Odesláno

To kolo se mi fakt líbí. Já zítra jedu s kamarády na tradiční akci TDL, tzn. Tour de Lesková. Je to přejezd Hostýnsko - Vizovických vrchů a Javorníků, ze Zlína na Leskovou, cca. 80km a 2500 výškových metrů. Asi pak chcípnu :D

Odesláno (upraveno)

takmer som si zarobil :) ...stacilo uz iba raz lepsie sliapnut do pedalov  

post-34553-0-88923800-1432835706_thumb.jpg

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 17:31, Gustaf napsal:

to musí bejt parádní švih....počasí má přát, tak si to užij. Však nemusíte jet kudlu a jen si cestu pěkně vychutnat  :cheers:

Ná závodění jsem se už vy..., nemám na to naježděno a ani chuť a náladu. Honit si triko, přenechám rád mladším. Teď už jen na pohodu :cheers:

Odesláno

Tak jsem zpet v Louckach. Naprosto paradnich 48km po turistickych stezkach. Vubec jsem netusil ze kolem prehrady vede naprosto uzasna zluta znacka (samozrejme Spine asi vi). Na Smelcu jsem se kvuli zpozdeni s prehradou uz nezastavil a pokracoval jsem rovnou na Deblin a pak uz zase jenom lesem domu. Ted uz sedim v blizkosti domova a vychutnavam to MEDIUM :-D . Jinak Smelcovnu mam v planu i se zastavkou v sobotu dopoledne, nepojede nekdo kolem?

Odesláno

Máš to pěkné gustafe, škoda že fox nedělá žlutou vidli, bylo by to zajímavé. možná bych tam hodil ještě nějaké barevnější pláště k tomu kolu. Asi Tě to nezrychlí, ale vypadá to dobře :)

Odesláno

Gustafe, parada a pekny fotky. Ale proc se fotis jen na cyklostezce? Dej taky fotky z toho narocnyho terenu :) :) :)

Pekny to mas.

tl

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 18:24, vojta1 napsal:

Máš to pěkné gustafe, škoda že fox nedělá žlutou vidli, bylo by to zajímavé. možná bych tam hodil ještě nějaké barevnější pláště k tomu kolu. Asi Tě to nezrychlí, ale vypadá to dobře :)

no to by tomu nasadil korunu.....

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 18:27, TLD napsal:

Gustafe, parada a pekny fotky. Ale proc se fotis jen na cyklostezce? Dej taky fotky z toho narocnyho terenu :) :) :)

Pekny to mas.

tl

toto jsou fotky těch náročnějších pasáží právě.

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 18:28, wave ceptor napsal:

no to by tomu nasadil korunu.....

Náhodou, já bych třeba nikdy neřekl, že by se mi líbilo růžové kolo. Potom jsem na závodech viděl to od týmu prodoli a nezlobil bych se ...

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 18:39, tommas4 napsal:

V psaným vyjadřování jsou některý výroky dobrý :)

Vzhledem k minulému "gay flejm" týdnu tady na fóru bych ten výrok o růžovým kole možná přehodnotil :D :D

Víš co, když jsi si jistý svou sexualitou, tak si můžeš dovolit i růžové kolo :)   

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...