Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

kluci co mate teleskop...mám dotaz. když ho mate vysunutej, drží vám jako pevná sedlovka nebo mírně pruzi? já když na nej sednu, tak cca o 3mm zajede. je to normál nebo je někde chyba? ze začátku jsem si toho nevšiml nebo to nedělalo...tak nevím co s tím...

Odesláno

nám se dnes cosi nedařilo......dopoledne jsme byli na pumtracku, tam to syn trochu rozbil o strom, ale naštěstí kromě sedřených zad a lokte je to ok, takže jsme si říkali zítra jdeme zase. Přijedeme na oběd, kolo opřeme o garáž, a jak tak obědváme slyšíme takovou ránu jako když někdo vystřelí nebo hodí petardičku. Zadní kolo ruplo.....v plášti díra 5cm, takže jsme dojezdili.....to slunko je sviňa , ale zase je pravda že na tom plášti už asi na třech místech bylo sjeto na plátno. Myslel jsem, že to tuto sezonu ještě vydrží.....

Odesláno

Foceno dnes kolem jedné. Na Honzovi by mohl Pohlreich v klidu grilovat. Divím se, že si nezalezl někam do stínu.

post-29422-0-63204000-1433616926_thumb.jpg

Odesláno

nám se dnes cosi nedařilo......dopoledne jsme byli na pumtracku, tam to syn trochu rozbil o strom, ale naštěstí kromě sedřených zad a lokte je to ok, takže jsme si říkali zítra jdeme zase. Přijedeme na oběd, kolo opřeme o garáž, a jak tak obědváme slyšíme takovou ránu jako když někdo vystřelí nebo hodí petardičku. Zadní kolo ruplo.....v plášti díra 5cm, takže jsme dojezdili.....to slunko je sviňa , ale zase je pravda že na tom plášti už asi na třech místech bylo sjeto na plátno. Myslel jsem, že to tuto sezonu ještě vydrží.....

Tak to mas stesti bud rad ze to neruplo za jizdy to by pak byla jina sranda :-)

Odesláno

Dnes ráno, projížďka 10km, bylo třeba utahat našeho hyperaktivního magora.

Na 29 mám najeto 600 km a už jsem si na něj perfektně zvykl. Jednoznačně lepší než 26 i v náročnějším terénu. 26 už ne.

Jednotác je pohodlnější příjemnější jízda. jsem rád, že jsem do toho šel.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...