Gustaf Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 kluci co mate teleskop...mám dotaz. když ho mate vysunutej, drží vám jako pevná sedlovka nebo mírně pruzi? já když na nej sednu, tak cca o 3mm zajede. je to normál nebo je někde chyba? ze začátku jsem si toho nevšiml nebo to nedělalo...tak nevím co s tím...
wave ceptor Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 nám se dnes cosi nedařilo......dopoledne jsme byli na pumtracku, tam to syn trochu rozbil o strom, ale naštěstí kromě sedřených zad a lokte je to ok, takže jsme si říkali zítra jdeme zase. Přijedeme na oběd, kolo opřeme o garáž, a jak tak obědváme slyšíme takovou ránu jako když někdo vystřelí nebo hodí petardičku. Zadní kolo ruplo.....v plášti díra 5cm, takže jsme dojezdili.....to slunko je sviňa , ale zase je pravda že na tom plášti už asi na třech místech bylo sjeto na plátno. Myslel jsem, že to tuto sezonu ještě vydrží.....
Jarda55 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Foceno dnes kolem jedné. Na Honzovi by mohl Pohlreich v klidu grilovat. Divím se, že si nezalezl někam do stínu.
busdriver Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 kluci co mate teleskop...mám dotaz. když ho mate vysunutej, drží vám jako pevná sedlovka nebo mírně pruzi? Můj gianťáckej drží jako pevná.
kupko Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 nám se dnes cosi nedařilo......dopoledne jsme byli na pumtracku, tam to syn trochu rozbil o strom, ale naštěstí kromě sedřených zad a lokte je to ok, takže jsme si říkali zítra jdeme zase. Přijedeme na oběd, kolo opřeme o garáž, a jak tak obědváme slyšíme takovou ránu jako když někdo vystřelí nebo hodí petardičku. Zadní kolo ruplo.....v plášti díra 5cm, takže jsme dojezdili.....to slunko je sviňa , ale zase je pravda že na tom plášti už asi na třech místech bylo sjeto na plátno. Myslel jsem, že to tuto sezonu ještě vydrží.....Tak to mas stesti bud rad ze to neruplo za jizdy to by pak byla jina sranda :-)
wave ceptor Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 jj, to by bylo zajímavé, on tam dává těch 4,5 až 5 at. asi by se lekl....
Gustaf Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 tak ono jezdit na plastich zdrchanych az na plátno, to chce taky odvahu...
Gustaf Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Můj gianťáckej drží jako pevná.já mám pocit, ze ta moje právě taky držela...tak premejslim, kde může byt chyba...
jovani Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 preco nie je salas otvoreny uz od 6tej! kto ma v tomto teple slapat do pedalov!
Dali Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Dnes ráno, projížďka 10km, bylo třeba utahat našeho hyperaktivního magora. Na 29 mám najeto 600 km a už jsem si na něj perfektně zvykl. Jednoznačně lepší než 26 i v náročnějším terénu. 26 už ne. Jednotác je pohodlnější příjemnější jízda. jsem rád, že jsem do toho šel.
Gustaf Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 preco nie je salas otvoreny uz od 6tej! kto ma v tomto teple slapat do pedalov! moc pekny to tam mate
Micey Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Gustaf: je to rozbity, to delat nema..
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 http://www.drevakbikes.com/cz/kola
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 http://www.samorost.eu/cz/kola-3/kola.html
Gustaf Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 já si to myslím, pac to z počátku nedelalo..tak zejtra se zajdu optat co s tim...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 http://bikejan.com/wood-bike/
jovani Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 moc pekny to tam mate len som cakal "kto z koho, ja alebo velka srna!" vid. foto cesty
Krupkic Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 jovani ta tvoje vidle, to je pecka. Jak seš spokojenej?
Marty35 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 včera 118km, ...no full fakt není moc na maratony . Ale ty dvě píva cca 1.5 km před cílem jen zasyčely, takže krásná práce
Doporučené příspěvky