nickolas Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Jasne, na mokre koreny a sutry musim ubrat, ale na pevnejsi teren, to je dokonale. Navic s mou vahou to moc min fukat nejde Ale u fulla, kua bych se toho vubec nebal. Nehlede na to, ze jako byvaly silnicar v silnicarske rodine busit proste musim, to je zakon Edit: pisu v case pritomnem, ale ostudne se priznavam, ze jsem na tom tri roky nesedel Upraveno 8. června 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 kluci.... myslím že platí u foukání že míň je víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 S foukáním jsem se dlouhodobým zkoušením dostal ke 3 - 3,2 atm . Na cyklostezce to ještě slušně jede a přes kořeny hezky pruží a drží.Zkoušel jsem i 2atm, na kořeny a ďoury dobrý, ale na cyklostezce dřina. 4 atm jsem byl z lesa docela dobitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 V 7. 6. 2015 v 18:17, nickolas napsal: Dobre, dobre, blabol...tobe staci 3,5 a nemuzes to mit mekke...ja davam tak 4-4,54-4.5 TAK TO PREHANIS 2-max2.5 :-) a ne ze napises je to psana na plasti 4.5 to je tvrde jak vylete betonem trpi cele kolo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 V 8. 6. 2015 v 9:23, Dali napsal: S foukáním jsem se dlouhodobým zkoušením dostal ke 3 - 3,2 atm . Na cyklostezce to ještě slušně jede a přes kořeny hezky pruží a drží.Zkoušel jsem i 2atm, na kořeny a ďoury dobrý, ale na cyklostezce dřina. 4 atm jsem byl z lesa docela dobitej.4.atm hlavne znicis kolo takovej tlak jste blazni :-) pak se vsichni divi ze jim odchazeji zapletene kola atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 35 Psi je kolem 2,4 Bar... Tak to su klidné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 4 atm není žádná hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Jasně, že není :-P tak to foukám pořád, vono taky asi záleží na celkové hmotnosti provozovatele. Třeba já v dresu vypadám jako pěkně napěchovaná jitrnice B-) bych při 2 atm mohl jezdí akorát po kolejích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 V 8. 6. 2015 v 16:44, wave ceptor napsal: 4 atm není žádná hrůzana ziletku určité......D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) ani na horáka, záleží co zrovna jezdíš, ale na tvoje ježdění po polních cestách s celopérem by to stačilo. Upraveno 8. června 2015 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Právě na to moje by to bylo napikacu...... D2-3 max je ideální... pak už je to něco co je no fun ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 V 8. 6. 2015 v 19:24, spineshank napsal: Právě na to moje by to bylo napikacu...... D2-3 max je ideální... pak už je to něco co je no fun ježděníKasli na ne at jezdi treba na horaku na 5.5 oni tomu nerozumi :-) casem na to ale prijdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Na silničce foukám 13 - 14 atm a naše silnice jsou daleko horší než cyklostezky. Jak jsem psal na XC kole mi připadá 3 atm rozumný kompromis. Pláště mají většinou max 4 atm tak nechápu jak můžete foukat i 5 to musíte mít defekt každou chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Do háje hlavně tady pořád prší a prší, otrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 je to tak 2-3 foukat je naprosto v poho,víc už znamená jízdní vlastnosti úplně tragické,riziko defektů velké a poškození kol tady je dnes nádherně,není takové teplo jako předchozí dny...už se těším po práci na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Takto to dopadne, když se fouká a fouká.... a foukákarbon udělá pá pá Upraveno 9. června 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 V 9. 6. 2015 v 7:28, spineshank napsal: je to tak 2-3 foukat je naprosto v poho,víc už znamená jízdní vlastnosti úplně tragické,riziko defektů velké a poškození kol tady je dnes nádherně,není takové teplo jako předchozí dny...už se těším po práci na kolo riziko defektů? kde jste na to hoši přišli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tak zkus naprefoukat a rozbalit to pres sutry a koreny - defekt zarucenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 já se bavím o opaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky