Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jasne, na mokre koreny a sutry musim ubrat, ale na pevnejsi teren, to je dokonale. Navic s mou vahou to moc min fukat nejde ;) Ale u fulla, kua bych se toho vubec nebal. Nehlede na to, ze jako byvaly silnicar v silnicarske rodine busit proste musim, to je zakon :D

Edit: pisu v case pritomnem, ale ostudne se priznavam, ze jsem na tom tri roky nesedel :(

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S foukáním jsem se dlouhodobým zkoušením dostal ke 3 - 3,2 atm . Na cyklostezce to ještě slušně jede a přes kořeny hezky pruží a drží.

Zkoušel jsem i 2atm, na kořeny a ďoury dobrý, ale na cyklostezce dřina. 4 atm jsem byl z lesa docela dobitej.

Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2015 v 9:23, Dali napsal:

S foukáním jsem se dlouhodobým zkoušením dostal ke 3 - 3,2 atm . Na cyklostezce to ještě slušně jede a přes kořeny hezky pruží a drží.

Zkoušel jsem i 2atm, na kořeny a ďoury dobrý, ale na cyklostezce dřina. 4 atm jsem byl z lesa docela dobitej.

4.atm hlavne znicis kolo takovej tlak jste blazni :-) pak se vsichni divi ze jim odchazeji zapletene kola atd.

Odkaz ke komentáři

Na silničce foukám 13 - 14 atm a naše silnice jsou daleko horší než cyklostezky. Jak jsem psal na XC kole mi připadá 3 atm rozumný kompromis. Pláště mají většinou max 4 atm tak nechápu jak můžete foukat i 5 to musíte mít defekt každou chvíli.

Odkaz ke komentáři

je to tak 2-3 foukat je naprosto v poho,víc už znamená jízdní vlastnosti úplně tragické,riziko defektů velké a poškození kol :frusty:

tady je dnes nádherně,není takové teplo jako předchozí dny...už se těším po práci na kolo :clap:

Odkaz ke komentáři

V 9. 6. 2015 v 7:28, spineshank napsal:

je to tak 2-3 foukat je naprosto v poho,víc už znamená jízdní vlastnosti úplně tragické,riziko defektů velké a poškození kol :frusty:

tady je dnes nádherně,není takové teplo jako předchozí dny...už se těším po práci na kolo :clap:

riziko defektů? kde jste na to hoši přišli.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...