Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky musím přezout, nemá zde někdo nějakou zkušenost s Maxxis CrossMark ? Někdo tu na nich myslím jezdil, ale nemohu to najít.

Našel jsem ten plášť ve verzi OEM 29x2,1 za 380,-  Můj extrém je polní cesta, přes kořeny nejezdím :baby:

Odesláno

Taky musím přezout, nemá zde někdo nějakou zkušenost s Maxxis CrossMark ? Někdo tu na nich myslím jezdil, ale nemohu to najít.

Našel jsem ten plášť ve verzi OEM 29x2,1 za 380,- Můj extrém je polní cesta, přes kořeny nejezdím :baby:

já je jezdil na giantovi... mužů jen doporučit. dával jsem na nich těžší terén, než chceš jezdit ty...takže klidně do nich ;)
Odesláno

Našel jsem ten plášť ve verzi OEM 29x2,1 za 380,-  Můj extrém je polní cesta, přes kořeny nejezdím :baby:

Taky jsem je jezil nejsou spatne dloho vydrzi vzorek ale v zatacka mi to oproti RR hodne ustrelovalo za me jsou RR lepsi volba

Odesláno

Tak jsem Rocket rona otestoval.. A mezi nami devcaty sakra rozdil

Taky dopředu dám Rona. Zatím je tam Ralph a už jsem si na něm dvakrát hezky nabil drž..... Zítra snad pláště přijdou, mám je objednané už od začátku minulého týdne, dodávka nějak vázne. Vzadu (zatím) zůstává Ralph, jen ho měním za SnakeSkin - ten LiteSkin, co tam byl od Giantu, je furt děravý.

Jsem zvědavý, jestli to bude lepší :unsure:

Odesláno

Crossmark je podle mě pro tvoje účely super. Zvládne i trochu horší terén a na tvrdším je poměrně rychlej. Na mokré trávě jsem si s ním párkrát nabil hubu....už byl ale dost sjetej :D

Odesláno

já je jezdil na giantovi... mužů jen doporučit. dával jsem na nich těžší terén, než chceš jezdit ty...takže klidně do nich ;)

Tak ty, ale ty jsi to mněl pořád s pícháním, pokud se nepletu :D

Jinak dík za rady, kouknu na ně v obchodě a když nebudou pěkný  :rolleyes:  vezmu ty RR

Odesláno

Tak ortoped mi dneska nepotěšil, železo v rameni bude ještě aspoň měsíc, takže kolo stále visí na háku.

Jinak z mých zkušeností si Rocket Ron vůbec nerozumí s vlhkými kořeny, ale zase se výborně čistí. Douhodobě jezdím kombinaci RoRo/RaRa EVO i když jejich životnost je žalostná, vzadu vydrží sotva 1000km.

Odesláno

no po pravdě buď jsem nějak záhadně přibral na fyzičce nebo mi RR zvedl rychost cca 1-2kmh a ještě někam přidělal nějaký turbo..za to pětikilo to stálo...

tak jsem rád že seš spokojenej Franto :cheers:

určo fyzička šla nahoru a taky to že ten plášť super odvaluje

Odesláno

Tak ortoped mi dneska nepotěšil, železo v rameni bude ještě aspoň měsíc, takže kolo stále visí na háku.

Jinak z mých zkušeností si Rocket Ron vůbec nerozumí s vlhkými kořeny, ale zase se výborně čistí. Douhodobě jezdím kombinaci RoRo/RaRa EVO i když jejich životnost je žalostná, vzadu vydrží sotva 1000km.

Tak ať ti to rychle srůstá ... kolo na háku není hezký pohled.

Léta jsem jezdil kombinaci RaR/RaR Evo UST a bylo to ok. Teď mi RaR Evo na předním kole vadí, ustřeluje, chová se divně - nevím jestli zase změnili směs nebo je to změnou kola - přechod na 27.5" a trochu jiná geometrie s kratší zadní stavbou. Nejspíš to bude rukama a nohama.

Životnost zase tak tragická není, mizí hlavně na asfaltu (což mě zase tolik netrápí), na zadním kole mi Ralph obvykle vydržel tak 1500-1600km.

Odesláno

Tak ty, ale ty jsi to mněl pořád s pícháním, pokud se nepletu :D

Jinak dík za rady, kouknu na ně v obchodě a když nebudou pěkný :rolleyes: vezmu ty RR

tak picham rád, no :D to bylo jen jedno období, kdy sem kuchnul 4x po sobě...tam musel bejt nejakej bordel. jinak drželi jako fík. fakt je mužů doporučit.
Odesláno

Jinak z mých zkušeností si Rocket Ron vůbec nerozumí s vlhkými kořeny, ale zase se výborně čistí. Douhodobě jezdím kombinaci RoRo/RaRa EVO i když jejich životnost je žalostná, vzadu vydrží sotva 1000km.

aaa, tak to je pešek...tak třeba ti klapne dřív...ale pořad bude velká část sezóny před tebou. .;)
Odesláno

ještě měsíc? Tak to je teda hustý. Jak dlouho už je máš?  Já jdu na vyndání drátů v úterý, tak snad už brzo budu moct vyjet..

Odesláno

lidi, nevali se doma někomu to sedlo fizik tundra v černý barvě? na netu k nesehnani momentálně. díky...

bike-components.de ... Tundra M3 Kium  černé s bílým žebrováním ... nebo úplně černé v karbonu se žlutými doplňky (Tundra 00 Carbon), což by k tvé vose docela šlo... nebo M1 Carbon (taky celé černé) :) ale trochu ty karbonové verze lezou do peněz :unsure:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...