Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem včera dal po 1. Singltrek pod Smrkem a abych pravdu řekl, celkem nuda. Přišlo mi, že furt šlapu akorát do mírnýho kopce přes různý boule a místo odměny v podobě slušnýho sjezdu (nemyslim vyloženě DH), byla mírně se svažující cesta, v který kdyby člověk nešláp, tak se snad zastaví. Doufám že Rychlebky a Dolní morava budou zábavnější.

Odesláno

Kloubik, parádní fotky..hned bych tam vyrazil!

Mě dneska vytáhli dráty z ramene a návrat na kolo se o kus přiiblížil...už se nemůžu dočkat až konečně zas vyjedu :-)

Odesláno

Zavist vsem, co mate moznost to takhle poradne protahnout!

Ja letos kolo jeste porad nevytahl ... manzelka a dite jsou bohuzel casove prilis narocny konicek :D

Kazdopadne zvazuji nahradit stavajici karbonovy HT na 29" nejakym celoperem z druhe ruky ... predstava je 27.5" kola a cenove tak do 40k ... 

Nemel byste nekdo nejaky tip na rozumne staveny model? Neco univerzalnejsiho, aby se s tim dalo uzit zabavy pri ceste dolu a zaroven to umelo jezdit i do kopce :)

Odesláno

tak manželka a dítě nejsou překážkou...jen je třeba vymyslet nějaký kompromis :) tak jasný, že já bych taky jezdil vic, bejt svobodnej, ale 2x týdne bajka osedlám a to mi tak nějak stačí...;) za 40k určité něčí z druhy ruky bude. mrknul bych na Gianta..anthem nebo trance, ty se na 27,5 specializují

Odesláno

A jak stary ty deti mate, chlapi? Mam holku starou necele dva roky a na ceste je kluk ... a asi si to neumim zorganizovat ci co, ale proste bych potreboval, aby mel den alespon 40 hodin :D

Ja se dostat na kolo 2x tydne, tak jsem stastny jak blecha!

Jinak diky za tip, zkusim tyhle modely omrknout ... 

Odesláno

A jak stary ty deti mate, chlapi? Mam holku starou necele dva roky a na ceste je kluk ... a asi si to neumim zorganizovat ci co, ale proste bych potreboval, aby mel den alespon 40 hodin :D

3 letou dceru a za měsíc se mi narodí druha..;) tak co, nechodim po hospodách a manželka mi bajka toleruje, takže pohoda...;)
Odesláno

Taky mám ženu a 4letýho juniora..musíš prostě využít každou volnou přílěžitost..:-) Mě to v průměru vyjde tak  3x  týdně.

Věřim , že až vybereš novej Bike tak si čas uděláš :-)

Odesláno

Zavist vsem, co mate moznost to takhle poradne protahnout!

Ja letos kolo jeste porad nevytahl ... manzelka a dite jsou bohuzel casove prilis narocny konicek :D

Kazdopadne zvazuji nahradit stavajici karbonovy HT na 29" nejakym celoperem z druhe ruky ... predstava je 27.5" kola a cenove tak do 40k ... 

Nemel byste nekdo nejaky tip na rozumne staveny model? Neco univerzalnejsiho, aby se s tim dalo uzit zabavy pri ceste dolu a zaroven to umelo jezdit i do kopce :)

krupkic ted prodává tak mrkni na jeho zlutej ementál
Odesláno

Vše je otázkou správného time-managementu. ;-)

Mám 3 dcery 17-7-3. Kolo stíhám +- 3x týdně. Závisí to i jak jsem na služebních cestách. Mám výhodu, že dost pracuju z domu, takže ušetřím čas kdy jsem dojížděl do práce. Ale na druhou stranu manželka se ještě za ty roky nenaučila vařit a tak to je na mě, což nějakej čas sebere. Na koníčky se čas prostě někde najít musí jinak by se člověk zbláznil.

Btw. Před chvíli jsem přijel. 82 km - 960m nahoru a z toho cca 1/2 v lese. Teď sedím v pergole a doplňuju tekutiny ionťákem od Bernarda.

0b1f41a0b8ebe72d3ee35b5e0f715b57.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Vše je otázkou správného time-managementu. ;-)

Nevim, co delam spatne ... svou malou zboznuju a chci si ji uzit, co nejvice, dokud je v tomhle uzasnem veku, takze tu sidit nechci.

Do prace vyjizdim cca kolem sedme, to vetsinou jeste spinka, takze ji rano nevidim ... jedu pres celou posranou Prahu a vecer zase zpatky. I kdyz na Prahu koncivam v praci relativne slusne (kolem pul pate), tak se domu dostavam az tak po pul seste (a to uz jsem zazil i dvouhodinove cesty domu, Jizni Spojka je proste evergreen!). Skocim trochu provetrat psa, kdyz je rozumne beru s sebou na prochazku i malou a kdyz se vratim, je uz tak akorat cas na jeji koupani ... 

Nasleduje uspavani, ktere si snazim brat na starosti ja, aby si manzelka po celem dni s malou alespon trosku oddychla a ktere je s nasi princeznou trosku slozitejsi. Kdyz se to dobre sejde, v pul devate mam padla.

A uz si neumim moc predstavit vyrazit nekam na kolo. Nechapu, jak to mate vy ostatni?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...