FrantisekH Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Jsem slusnej jezdim po cestach
busdriver Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak sem včera dal po 1. Singltrek pod Smrkem a abych pravdu řekl, celkem nuda. Přišlo mi, že furt šlapu akorát do mírnýho kopce přes různý boule a místo odměny v podobě slušnýho sjezdu (nemyslim vyloženě DH), byla mírně se svažující cesta, v který kdyby člověk nešláp, tak se snad zastaví. Doufám že Rychlebky a Dolní morava budou zábavnější.
Klabrdon Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Kloubik, parádní fotky..hned bych tam vyrazil! Mě dneska vytáhli dráty z ramene a návrat na kolo se o kus přiiblížil...už se nemůžu dočkat až konečně zas vyjedu :-)
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Zavist vsem, co mate moznost to takhle poradne protahnout!Ja letos kolo jeste porad nevytahl ... manzelka a dite jsou bohuzel casove prilis narocny konicek Kazdopadne zvazuji nahradit stavajici karbonovy HT na 29" nejakym celoperem z druhe ruky ... predstava je 27.5" kola a cenove tak do 40k ... Nemel byste nekdo nejaky tip na rozumne staveny model? Neco univerzalnejsiho, aby se s tim dalo uzit zabavy pri ceste dolu a zaroven to umelo jezdit i do kopce
Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 tak manželka a dítě nejsou překážkou...jen je třeba vymyslet nějaký kompromis tak jasný, že já bych taky jezdil vic, bejt svobodnej, ale 2x týdne bajka osedlám a to mi tak nějak stačí... za 40k určité něčí z druhy ruky bude. mrknul bych na Gianta..anthem nebo trance, ty se na 27,5 specializují
TLD Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Souhlas s Gustikem, deti mam dve a to ke kolu musim jeste jezdit na motorce:)tl
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 A jak stary ty deti mate, chlapi? Mam holku starou necele dva roky a na ceste je kluk ... a asi si to neumim zorganizovat ci co, ale proste bych potreboval, aby mel den alespon 40 hodin Ja se dostat na kolo 2x tydne, tak jsem stastny jak blecha!Jinak diky za tip, zkusim tyhle modely omrknout ...
wave ceptor Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 a na co chceš nové kolo když na něm nebudeš jezdit?
Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 A jak stary ty deti mate, chlapi? Mam holku starou necele dva roky a na ceste je kluk ... a asi si to neumim zorganizovat ci co, ale proste bych potreboval, aby mel den alespon 40 hodin Ja se dostat na kolo 2x tydne, tak jsem stastny jak blecha!Jinak diky za tip, zkusim tyhle modely omrknout ... 3 letou dceru a za měsíc se mi narodí druha.. tak co, nechodim po hospodách a manželka mi bajka toleruje, takže pohoda...
Klabrdon Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Taky mám ženu a 4letýho juniora..musíš prostě využít každou volnou přílěžitost..:-) Mě to v průměru vyjde tak 3x týdně.Věřim , že až vybereš novej Bike tak si čas uděláš :-)
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 a na co chceš nové kolo když na něm nebudeš jezdit? Dobra otazka Mozna trosku doufam, ze novy bajk by me vic bavil a tim by vzrostla motivace .... ovsem je to jen hypoteza
TLD Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Ja 3 a 5 let. A nejak je to stejny jako kdyz jim bylo 1 a 3 apod:)tl
spineshank Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Zavist vsem, co mate moznost to takhle poradne protahnout!Ja letos kolo jeste porad nevytahl ... manzelka a dite jsou bohuzel casove prilis narocny konicek Kazdopadne zvazuji nahradit stavajici karbonovy HT na 29" nejakym celoperem z druhe ruky ... predstava je 27.5" kola a cenove tak do 40k ... Nemel byste nekdo nejaky tip na rozumne staveny model? Neco univerzalnejsiho, aby se s tim dalo uzit zabavy pri ceste dolu a zaroven to umelo jezdit i do kopce krupkic ted prodává tak mrkni na jeho zlutej ementál
Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 ale ten tam má zdvihy jaxvina...tak nevím nevím...
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Nějaký odkaz by byl? Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 http://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/780-commencal-meta-am-v3-650b-2015 zde
spineshank Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Nějaký odkaz by byl? Sent from my iPhone using Tapatalkmrkní na BF sekce bazar
roura74 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 A jak stary ty deti mate, chlapi? Mam holku starou necele dva roky a na ceste je kluk ... a asi si to neumim zorganizovat ci co, ale proste bych potreboval, aby mel den alespon 40 hodin Ja se dostat na kolo 2x tydne, tak jsem stastny jak blecha!Jinak diky za tip, zkusim tyhle modely omrknout ...Vše je otázkou správného time-managementu. ;-)Mám 3 dcery 17-7-3. Kolo stíhám +- 3x týdně. Závisí to i jak jsem na služebních cestách. Mám výhodu, že dost pracuju z domu, takže ušetřím čas kdy jsem dojížděl do práce. Ale na druhou stranu manželka se ještě za ty roky nenaučila vařit a tak to je na mě, což nějakej čas sebere. Na koníčky se čas prostě někde najít musí jinak by se člověk zbláznil. Btw. Před chvíli jsem přijel. 82 km - 960m nahoru a z toho cca 1/2 v lese. Teď sedím v pergole a doplňuju tekutiny ionťákem od Bernarda. Sent from my iPhone using Tapatalk
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 http://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/780-commencal-meta-am-v3-650b-2015 zde Diky, mrknu na to!
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Vše je otázkou správného time-managementu. ;-) Nevim, co delam spatne ... svou malou zboznuju a chci si ji uzit, co nejvice, dokud je v tomhle uzasnem veku, takze tu sidit nechci.Do prace vyjizdim cca kolem sedme, to vetsinou jeste spinka, takze ji rano nevidim ... jedu pres celou posranou Prahu a vecer zase zpatky. I kdyz na Prahu koncivam v praci relativne slusne (kolem pul pate), tak se domu dostavam az tak po pul seste (a to uz jsem zazil i dvouhodinove cesty domu, Jizni Spojka je proste evergreen!). Skocim trochu provetrat psa, kdyz je rozumne beru s sebou na prochazku i malou a kdyz se vratim, je uz tak akorat cas na jeji koupani ... Nasleduje uspavani, ktere si snazim brat na starosti ja, aby si manzelka po celem dni s malou alespon trosku oddychla a ktere je s nasi princeznou trosku slozitejsi. Kdyz se to dobre sejde, v pul devate mam padla.A uz si neumim moc predstavit vyrazit nekam na kolo. Nechapu, jak to mate vy ostatni?
Doporučené příspěvky