Poya Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Dnes super počasí, 60km a 1200m nahoru na Kokořínsku Současně test nových treter a spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Poya Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Včerejší Projížďka s tátou. 92 km, 1250 nahoru. Vítr byl krutý. Na fotu je táta. ;-)Dobrý výkon, zjevně jste si to dobře užili
KFL Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Prcek dostal po roce sedlani simple 16" kola novej 20" kus s prehazovackou a tachem. Maximalni spokojenost, konecne je rychlej jako ostatni. Dneska dal na jeden zatah 17 km (pravda, rovinate Polabi) a jeste zbytek vecera drandil kolem komina. Jedinej problem je v tom, ze musim ted jezdit s nim . Po 4 letech mam na svym kole najeto asi 300 km, to se asi brzy zahy zmeni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 kluci, pěkný fotky i svihy...dobře to davate
TLD Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Moc pekny fotky, hlavne Poya. Krupkic, neco me uteklo? Co se stalo, ze sla meta z baraku? Me se libila vic nez YT. Hlavne at ses spokojenej.Ja jezdil v patek a sobotu, dneska jsem byl linej slapat, tak jsem vytahnul moto:)tl
kloubik Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Gustav, Poya... krasna priroda, to je na biku skoro to nejlepsi. Ja vyrazim za chvili na silnicku, mame tu kazdou nedeli zavreny kus silnice pro auta a muzou tam jen cyklisti, pripadne bruslari. Neni to moc dlouhy, tak to dame vetsinou parkrat tam a zpatky, ale je to prijemny, ze clovek nemusi hlidat auta kolem sebe.
Gustaf Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 kloubiku, tak si to užij ;-) Je fakt, že právě díky přírodě mám rád MTB...ploužíš se lesem, objevuješ nový cesty...to mě na tom baví...
Poya Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Díky kluci Pár fotek z dneška na plzeňsku (starý lom u Janova a na vrcholu Žďáru). 70km, 1300m nahoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 50 km po hrebeni malych karpat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OLine Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Včerejší Projížďka s tátou. 92 km, 1250 nahoru. Vítr byl krutý. Na fotu je táta. ;-) Ten udýchané blázen s báglem za Rýžovištěm na bílým GT sem byl já...z Praděda.
roura74 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Dobrý. Svět je malej. Dokonce jsem tě i zdravil, ale zrovna jsi telefonoval. Na to, že jsi jel z Pradědu tak ti to do kopce šlapalo slušně. My jsme pak za Huzovou odbočovali dolů na Žleb. Praděd jezdím už jen jednou za rok. Jsou tam na mě moc velký davy. Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 ...se poseru..tak dnes mi přišel ten Ghosťácký dres ve velikosti XL, jak jsem chtěl a je mi volnej přes pupek a hrudník Bylo mi sděleno, že v týhle barevný kombinaci se v Lku nedělaj...tak sem namydlenej. Ještě jsem psal dotaz, jaký má míry v Mku, ale to silně pochybuju, že by mě bylo...kua. a Jiný dresy v týhle barvě ghost nedělá. Příští tejden dorazí kraťasy....
FrantisekH Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 ty máš xl? ty jsi tedy pěkně vyžraný čuně.. já voblíknu elko bez problému
Gustaf Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 já to bral podle toho Giantu, co mám...to je L a je mi akorát a mohl by bejt i větší, proto jsem testnul XL..ale když přiložím oba dresy k sobě, tak jen na šířku je tam rozdíl snad 15cm a prej L nedělaj v týhle barvě...Jo, špekoun to já sem...:-D
FrantisekH Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 řekni mamině ať to teď nosí přes buben a až to pošle do světa tak ať ti to zabere
Gustaf Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 to mě taky napadlo, nechat to zůžit, ale seru na to...tenhle vrátím a počkám až odepíšou jaký míry má to Mko...a pak uvidím...nebo koupím jen kratasy a na dres počkám na další sezonu, s čím přijdou...Mamině by byl zase moc dlouhej
FrantisekH Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 však jsem myslel jako šaty.
Gustaf Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 jooo..tak to jo..to by bylo akorát
TLD Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Gusto, prozen ten dres susickou a bude Ti ok:)tl
Gustaf Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 už jsem ho vrátil.... jen nevím jakej vzít místo něj...
Doporučené příspěvky