Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes super počasí, 60km a 1200m nahoru na Kokořínsku :) Současně test nových treter a spokojenost :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Prcek dostal po roce sedlani simple 16" kola novej 20" kus s prehazovackou a tachem. Maximalni spokojenost, konecne je rychlej jako ostatni. Dneska dal na jeden zatah 17 km (pravda, rovinate Polabi) a jeste zbytek vecera drandil kolem komina.

Jedinej problem je v tom, ze musim ted jezdit s nim :D. Po 4 letech mam na svym kole najeto asi 300 km, to se asi brzy zahy zmeni.

Odesláno

Moc pekny fotky, hlavne Poya. 

Krupkic, neco me uteklo? Co se stalo, ze sla meta z baraku? Me se libila vic nez YT. Hlavne at ses spokojenej.

Ja jezdil v patek a sobotu, dneska jsem byl linej slapat, tak jsem vytahnul moto:)

tl

Odesláno

Gustav, Poya... krasna priroda, to je na biku skoro to nejlepsi. Ja vyrazim za chvili na silnicku, mame tu kazdou nedeli zavreny kus silnice pro auta a muzou tam jen cyklisti, pripadne bruslari. Neni to moc dlouhy, tak to dame vetsinou parkrat tam a zpatky, ale je to prijemny, ze clovek nemusi hlidat auta kolem sebe. 

Odesláno

Díky kluci :)  Pár fotek z dneška na plzeňsku (starý lom u Janova a na vrcholu Žďáru). 70km, 1300m nahoru :)

Odesláno

Včerejší Projížďka s tátou. 92 km, 1250 nahoru. Vítr byl krutý. Na fotu je táta. ;-)

Ten udýchané blázen s báglem za Rýžovištěm na bílým GT sem byl já...z Praděda.

Odesláno

Dobrý. Svět je malej. Dokonce jsem tě i zdravil, ale zrovna jsi telefonoval. Na to, že jsi jel z Pradědu tak ti to do kopce šlapalo slušně. My jsme pak za Huzovou odbočovali dolů na Žleb.

Praděd jezdím už jen jednou za rok. Jsou tam na mě moc velký davy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

...se poseru..tak dnes mi přišel ten Ghosťácký dres ve velikosti XL, jak jsem chtěl a je mi volnej přes pupek a hrudník  :death:  Bylo mi sděleno, že v týhle barevný kombinaci se v Lku nedělaj...tak sem namydlenej. Ještě jsem psal dotaz, jaký má míry v Mku, ale to silně pochybuju, že by mě bylo...kua. a Jiný dresy v týhle barvě ghost nedělá. Příští tejden dorazí kraťasy.... :giljotiini:

Odesláno

já to bral podle toho Giantu, co mám...to je L a je mi akorát a mohl by bejt i větší, proto jsem testnul XL..ale když přiložím oba dresy k sobě, tak jen na šířku je tam rozdíl snad 15cm a prej L nedělaj v týhle barvě...Jo, špekoun to já sem...:-D

Odesláno

to mě taky napadlo, nechat to zůžit, ale seru na to...tenhle vrátím a počkám až odepíšou jaký míry má to Mko...a pak uvidím...nebo koupím jen kratasy a na dres počkám na další sezonu, s čím přijdou...Mamině by byl zase moc dlouhej  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...