Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odpružená sedlovka a odpružené kolo je nebe a dudy.... Sedlovku si kup do důchodu, teď pořádný celopéro, výhoda je že dnes ty kola mají velmi tuhé rámy s promáklou technologií odpružení, takže jdou zároveň velmi dobře zamknout. Aspoň ten můj hřebec úplně zkamení a dají se s ním jet i dálky klidně po silnici  :cheers:

Odesláno

Mam Sparka 930 a je to nejpohodlnejsi kolo :-) Presne, jak rika Afričn, udelam si z nej v podstate tuháka, kdyz zamknu predek i zadek anebo to uplne povolim do sjezdu. A nejradeji to mam tak napul houpave, tim jezdim 80 %. Hardtaila bych uz nikdy nechtel, to drncani me nebavi :-)

Odesláno

A jsou kola co nemusis zamykat a taky se to nehne:) a muzes frcet dalky:)

Neverim, ze ta sedlovka nejak slusne funguje, jak pise Afri, na duchod dobry..., a redukce se udela z plechovky od pivka :)

tl

Odesláno

Dálky nejezdim, vetsinou kolem 40 km a kdyz je lesík, tak nekdy i mene. Na vyplachnuti hlavy a nejakej ten endorfin to staci a proto to delam. Preferuju kvalitku pred kvantitou :-)

Odesláno

wave: tady jsou fotky těch káťáků..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Konecne mi dorazil novy stroj ... takze pevnak ted pujde z domu a zacneme 'poradne' jezdit.

Akorat se bojim, ze s tema kilama navic to bude ze zacatku dost krusny boj :D

peknej kousek, jak mi Autor nic neříká tak toto se km hoooodne povedlo

Jen bych sundal polepy z kol aby to bylo malinko čistší

Odesláno

ciwe, tohle bude kočkolap :D :D ještě ten dres...

já mám od loňská taky v teto barvě nové Jen sem musel koupit od Haven vnitřní kratasy s vložkou
Odesláno

Gusto, pokud si zviklej na vlozku, tak si ji ber. Ja kdyz vyjedu bez ni, tak nic moc:)

tl

mám to stejný bez ni je to nekomfortni a několikrát jsem si přisedl nebo skripl koule... D
Odesláno

peknej kousek, jak mi Autor nic neříká tak toto se km hoooodne povedlo

Jen bych sundal polepy z kol aby to bylo malinko čistší

Diky! Prvni jizdy nedopadla uplne idealne, na 16km jsem dokazal 4x neplanovane vystoupit a malem urval prehazku.

Jsem po tom vyslapu byl tak znicenej, ze jsem na cestu dolu uz nemel sily :)

Tak snad se to priste zlepsi. Jinak polepy sundat nejdou, je to lakovane ...

Odesláno

Diky! Prvni jizdy nedopadla uplne idealne, na 16km jsem dokazal 4x neplanovane vystoupit a malem urval prehazku.

Jsem po tom vyslapu byl tak znicenej, ze jsem na cestu dolu uz nemel sily :)

Tak snad se to priste zlepsi. Jinak polepy sundat nejdou, je to lakovane ...

nesmis jezdit hned nějaký pekla...... D, to chce v klidu a rozumně

Polepy vezme s flexou.... D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...