Gustaf Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 koukam na vidli a podle špíny si šel na doraz..ne?
TLD Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Nene, jeste zbyva dost. On je tam napis a na te fotce to vypada jako pruh.tl
maama Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 dyt to nemá slapky....Bude se to dat pouzit jako odrazedlo.zas tak bych to nehanil.
spineshank Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 dyt to nemá slapky....prej tam budou nějaký takový,když to stojí takovej nesmysl
spineshank Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Gusta.... a na slapky Ti ani nezbude... Moty, jasny a mas to pekny.Ja se dnes pokousel o freeride jezdeni:), no vic jsem nachodil nez najezdil, ale bylo to pekny. Povedl se me krasne manual v jednom hupu, celkem dlouho jsem ho drzel a ze same radosti sel na zada, no ne uplne, stacil jsem to trosku odslapnout Dalsi vec, kterou jsem zjistil, ze po poli po posekane repce se musi valit, ona ta hlina je takova nacechrana a jak se zpomali - tlama:) a ta repka se seka tak 50cm od zeme a zustavaj od ni celkem tuhe ,,klacky'', to by mohlo i bolet.To piti nema nic spolecneho s aktualni diskuzi, ale na kratky vyjizdky jsem linej tahat batoh, tak jsem vozil flasku od jupika s vodou v dresu. Furt to vypadava a boucha do zad, tak jsem hold koupil kosik:) Vypada to strasne, ale voda je fajn.tlmáš to pěkný a košík ti tam sedl super já si dal v sobotu málem pěkně na tlamu když jsem vletěl na slámu pod kterou bylo čerstvý blatíčko
Gustaf Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 prej tam budou nějaký takový,když to stojí takovej nesmysl tyvle jooo...to beru..za 300k. Umí vařit a žehlit??
FrantisekH Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 jo ale těch 300k je za tři měsíce... ne na celej život
spineshank Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 tyvle jooo...to beru..za 300k. Umí vařit a žehlit??to ti teda neřeknu jestli toto umí....já doufám v jiné kvality u nich
Gustaf Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 njn...jednou strejchnes a pak ti zvadne...tak mezitím můžou uklidit a navarit :D
spineshank Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 njn...jednou strejchnes a pak ti zvadne...tak mezitím můžou uklidit a navarit :D jj a i máznout řetěz klidně můžou btw co ten dres co byl na výměnu,je cajk?
Gustaf Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ten novej ještě nedorazil...nejakej zásek. tak snad do konce týdne bude...
spineshank Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 já si říkal že ses nepochlubil jak sedl,tak snad ti to brzo dorazía ještě bys měl doobjednat toto
Gustaf Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Jj, už sem na ne koukal teď mám ty 3F a zatím dobrý. ty mě zase barevné ladí ke cratonce sem barevnej jak kanarek
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Spine diky, jj slama, zrni, kukurice, listi na krajnici na podzim... to vsechno umi ,,ukrast´´ kolo:)Gusto, kdyz zvadne, da se pouzit pupmicka na tlumak:)tl
spineshank Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 a do jakyho otvoru s ní? to záleží na tvé fantazii
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Kluci, mate nekdo zkusenost s RB RX? Ten koncept se me libi, takze do uzsiho vyberu se dostalo toto a GT grade, ale protoze GT nema koule:) a nikdy bych si ho nekoupil:) koukam po tom RBecku. Je me sympaticky. V cernym matu, osazeni base. Cena okolo 30tis. Co Vy co tomu rozumite na to rikate? Dik.tl
Gustaf Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 já jen slyším RB a nechci. ani jeden bajk se mi od nich nelíbí...bohužel...
tommas4 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Za mě jsou obě divný, a to mám GT velmi rád (a jedno doma Kolem třiceti bych volil mezi tímto http://www.mojekolo.cz/gt-gtr-carbon-elite-2014 ano je to GT, ale karbonovej rám za ty peníze nebo jestli máš rád tyhle tvary tak si přidej do výběru tuhle Meridu: http://www.mojekolo.cz/merida-reacto-300-2015 jezdním na A55 od Authoru a nemůžu si stěžovat, taky je v této cenové kategorii obečně se mi kotoučové brzdy na silnici nelíbí, to je zřejmé, že ano ?
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Pozor, ty dve mnou uvedeny kola jsou jakejsi hybrid geometrie silnicky a cx kola. Coz je presne to co hledam, takovej universal. Slusny na silnici, muzes s tim na polnacku a vydrzis na tom celej den. Nic to neumi dokonale, ale vse to zvladne:) Ty kotoucovky bych taky nemusel, hold je to nastupujici trend... To GT cos poslal se me celkem libi jako kolo, ta merida vubec, to je na me moc velkej zavodak:)Na authora jsem taky kouknul a nevypada spatne.Gusto, me se prave rb libi. Je takove ,,syrove´´. Diky za nazorytl
Doporučené příspěvky