Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj plánoval jsem to jen na pc,tam se to jevilo dobře....bohužel v reálu 1km hang na horu :lol2:

navíc nějaký kusy tak blbě značený že jsem se dobře motal a vracel se :lol2:

čím dál víc uvažuju na nějakou navi.....no musím zjistit jestli tady někdo nevozí nějakou :notworthy:

http://www.svetoutdooru.cz/vybaveni/test-kapesni-navigace-garmin-etrex-30/

sice nevozím, ale měli jsme v práci dva Etrexy už někdy před deseti lety

Odesláno

Poya, parada. Krasny moznosti jezdeni.

Spine, projizdka dle meho gusta:) Tak ma vypadat vylet. Kasli na gps, prece si nebudes kazit to napeti pri objevovani. Nemas tech vymozenosti dost v realnym zivote? A kdyz je nejhur, muzes kouknout do mobilu...:)

tl

Odesláno

Poya, parada. Krasny moznosti jezdeni.

Spine, projizdka dle meho gusta:) Tak ma vypadat vylet. Kasli na gps, prece si nebudes kazit to napeti pri objevovani. Nemas tech vymozenosti dost v realnym zivote? A kdyz je nejhur, muzes kouknout do mobilu... :)

tl

no mobil mi moc nepomůže,mám obyč mobil,žádnej net v něm ani mapy :lol2:

a nechci podle toho jezdit a plánovat,jen když se někde seknu tak abych se nemotal dokola jak včera na pár místech...jinak rád jezdím na blind

Odesláno

Tak to jsme na tom stejne:) Moje BB je super na praci, ale s navigackou si nerozumi vubec a je v podstate nepouzitelne:) A u nas vzdycky po chvilce narazis na silnici, nebo vesnici:). Ja na navigacku taky koukal, ale takova co umi navigovat stoji nesmysl - pro me potreby. To bych radsi koupil za 1500.- mobil co umi navigovat. Kamarad ma nejakou lumii za tyto kacky a v tom offline mapy.cz a je to slusne pouzitelny.

tl

Odesláno

Tak to jsme na tom stejne:) Moje BB je super na praci, ale s navigackou si nerozumi vubec a je v podstate nepouzitelne:) A u nas vzdycky po chvilce narazis na silnici, nebo vesnici:). Ja na navigacku taky koukal, ale takova co umi navigovat stoji nesmysl - pro me potreby. To bych radsi koupil za 1500.- mobil co umi navigovat. Kamarad ma nejakou lumii za tyto kacky a v tom offline mapy.cz a je to slusne pouzitelny.

tl

no asi to tak vidím že ač nerad půjdu do dotykáče ..co jsem koukal tak Lumia 530 by mohla být řešení

Odesláno

Spine super fotky pekna lavka :-)

díky,ještě jsem našel jednu trošku víc extrémnější viz.foto

Tak ja dneska start v 6.30h doma 10.15 najeto 75km bylo super :-)

to si musel pěkně dávat :notworthy:

u nás dnes nic moc,pršelo tu a asi ještě bude

tak ještě ze včera

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

já dal dnes dopoledních 40km...taky gut. pěkný fotky kluci máte. taky jezdim bez navi. když se stratim, tak juknu na mobil na offline mapy od seznamu a je vykydano...

jj tak to mám v plánu udělat taky,teď jen sehnat nějakej rozumnej tel a budu to provozovat stejně jak ty :cheers:

já dnes asi nic,jen nachystám bike protože tady pořád s přestávkama prší a v tom se mi nechce jet

jinak teleskop půjde opět na reklamaci :frusty: opět ztráta vzduchu v patroně,takže přemýšlím co dál s tím,věděl jsem že se serou všechny,ale toto je prostě napikaču :eek: ..

Odesláno

já ho mám ještě v reklamaci. fakt se serou...v pondělí je musím zaurgovat, už je to přes měsíc ;) premejslim, jestli na dalším bajku ho budu chtít,ikdyz je to super věc.

Odesláno

njn...podle všeho mi daj novou....tak sem zvedavej

dostaneš si mylím novou patronu,ta dělá tyto problémy....však uvidíš

jinak toto by mělo snad fungovat nejlíp

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...