TLD Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Dneska...tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 krása... já teď taky dorazil domů. dal jsem si krátký podvečerni švih...26km, ale má to něco do sebe. všude klid, v kempech a u chatek ohnicky... romanitka jako curak
African Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Afri, kluci, na sraz bych se rad pridal. A co nejakou atraktivni, ale mene proflaklou lokalitu? Mastale, Zdarske vrch, Novohradky, Ceska Kanada.... je toho spousta.Ja se ted vratil. Zase mam pekne cistou palici tl Paráda, něco můžete zkusit vymyslet a já se třeba dle volného času přidám. Zítra jdu pěšourem 80km, tak tento víkend už asi nestíhám Příští víkend jsem dohodl stěhování, ale pak už jsem zase do porodu plně k dispozici ...
Dali Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Dneska...tlMáš na kole nějaké sjezdové pedály, nebo se mi to jenom zdá?
maama Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Máš na kole nějaké sjezdové pedály, nebo se mi to jenom zdá?Me se zase zda.ze to ma stojanek.
Jarett Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Leogang, Specialized Dealer Event 2016, e-bike LEVO
busdriver Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Myslím, že TLD je stejně jako já, fanoušek značky Chromag. Takže bych spíš tipnul Chromag - Contact. Daj se tu vyhrát bludišťáci?
Moty Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Leogang, Specialized Dealer Event 2016, e-bike LEVO 11754922_1156632211017473_4468906135029623856_o.jpg 11012582_1156632191017475_5827546650256923004_o.jpg levo.jpgTato, to sou teda panoramata:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
TLD Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Afri, to uz je slusnej ,,spacir´´. V cem to chodis?Kluci, nejsou to sjezdacky, jsou to platformy a Bus ma pravdu, fandim kanadskejm medvedum a jsou to Contacty:)Jarett, krasa, skoro zavidim.Dopo jsem byl na kole s rodicema, prima pohodovejch a ,,kecacich´´ 40km:)tl
jovani Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 aj ja som dal krasnych 45km a na salasi nechal 16? za syr a bryndzu
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Dneska jsem se vrátil z rodinné cyklodovolené na pomezí Třeboňska a Waldviertelu v Rakousku. Za šest dní najeto 330 km na půjčeném a dnes zakoupeném miláškovi od Maamy. Tamní chrti u stánků s pívem čučeli, když tam dojel prošedivělý elegán s pár kily navrch na karbonové bestii , ale co je podstatné. 88 km na Landštejn na jeden zátah s přestávkou na oběd, a mě nebolela záda. Po x letech jsem se nekroutil na kole jak stará šlapka. To rozhodlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Poya Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Taky dneska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 roman: jednonoha bestie...tak ať slouží poya...moc pěkný..trochu o hubu na tom písku na hraně
Poya Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 roman: jednonoha bestie...tak ať slouží poya...moc pěkný..trochu o hubu na tom písku na hraně Díky není to tak dramatický, dá se to. Ale některé slabší povahy tuhle část raději objíží
Poya Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Leogang, Specialized Dealer Event 2016, e-bike LEVO Moc hezký
spineshank Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Tak já dnes vyrazil sám a naplánoval jsem si vcelku zajímavou trasu,ovšem netušil jsem že ta nová a neznámá cesta bude tak "výživná",místy tlačit do kopce 1km po horolezcejch stezkách,to bylo mooc príma ,i pár brodění přes řeku proběhlo takže krásné osvěžení nohou bylo,ale naprosto super jsem si i pobloudil a nakonec z toho bylo 75 km,takový porce moc nejezdím,tak jsem zvědvej na zítra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hodo65 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Taky si občas naplánuju takovou nějakou "hezkou" trasu a pak koukám jako jelen ... Na mapě to vypadá tak hezky a zajímavě a pak jsem rád, že se mi povede vůbec dorazit domů ... Ale zas ten dobrej pocit, když to člověk zvládne, stojí docela za to .
spineshank Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 jj plánoval jsem to jen na pc,tam se to jevilo dobře....bohužel v reálu 1km hang na horu navíc nějaký kusy tak blbě značený že jsem se dobře motal a vracel se čím dál víc uvažuju na nějakou navi.....no musím zjistit jestli tady někdo nevozí nějakou
Doporučené příspěvky