Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na vecer s rodinkou pohodovych 11km, ale slušně převýšení kolem Řípu (560m)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Dcera nejak vytáhla, takze uz dostane dámské kolo, hodne me zaujal česky výrobce AGang

Znáte je? Libi se mi http://www.agang.cz/2014/miss-mtb-trail-26/nikita-6.0.htm#!video

Odesláno

takže to špatně nebude, šlo mi hlavně o to, aby se jí líbilo a aby to nebyla vyložené sra*čka

Odesláno (upraveno)

dceři je 12 let, nebude na tom jezdit tisíce km ročně

Já osobně mám z Authorem taky problém, proto jsme šel do Apache, ale pro ní je rozhodující jak to vypadá a pro mě, že to bude dobře brdit, což ty diskovky snad budou

pak jsme ještě zvažoval GHOST

http://kolo.cz/clanek/ghost-miss-1300-green-grey-2014

nebo

http://www.mojekolo.cz/ghost-lawu-3-white-black-petrol-2015

Nebude teda ten Ghost lepší? i když ten Agang je hezky barevnej:-))

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Myslíš ze neni? Nejsem odborník, me se líbí, to mi asi staci

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Ja nevim, proto jsem se ptal:) Kdyz kouknu na nektery Authory, viz treba ty jejich novy AM/enduro kola, tak me prijdou super. Ale jak pise Gusta, zalezi cim je to osazeny...

tl

Odesláno

Nenajedu tisíce km ročně, takze rozptyl výbavy od Deore po XT na tom Blackhawku mu stačí

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Proč moc, lepší než to dát za hodinky. Já naštěstí naštěstí mám jasno, že nechci celopéro jedině HT a ty jsou trochu levnější. :-)

Jo a má dva košíčky :-) no nekup to.

Odesláno

Novej Epic, 2016. Jako dobrý, ale 300 litrů už mi přijde skoro dost..

zdroj mtbs.

tak ta cena je hodně úsměvná,toto si za ceníkovou cenu asi nikdo nekoupí

Odesláno (upraveno)

Jasně že ne, psychologie prodeje hurá dostal jsem za 250 něco, co má hodnotu 300. :-)

Kolik ta nádhera váží ? za ty peníze musí mít 7 kilo.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Jasně že ne, psychologie prodeje hurá dostal jsem za 250 něco, co má hodnotu 300. :-)

Kolik ta nádhera váží ? za ty peníze musí mít 7 kilo.

7kg,takovej optimista bych nebyl,tipuju tak okolo 9,5kg

Odesláno

Gusta.... :) a na slapky Ti ani nezbude... :)

Moty, jasny a mas to pekny.

Ja se dnes pokousel o freeride jezdeni:), no vic jsem nachodil nez najezdil, ale bylo to pekny. Povedl se me krasne manual v jednom hupu, celkem dlouho jsem ho drzel a ze same radosti sel na zada, no ne uplne, stacil jsem to trosku odslapnout :) Dalsi vec, kterou jsem zjistil, ze po poli po posekane repce se musi valit, ona ta hlina je takova nacechrana a jak se zpomali - tlama:) a ta repka se seka tak 50cm od zeme a zustavaj od ni celkem tuhe ,,klacky'', to by mohlo i bolet.

To piti nema nic spolecneho s aktualni diskuzi, ale na kratky vyjizdky jsem linej tahat batoh, tak jsem vozil flasku od jupika s vodou v dresu. Furt to vypadava a boucha do zad, tak jsem hold koupil kosik:) Vypada to strasne, ale voda je fajn.

tl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...