blackhead Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Snad poslední otázky. Asi pojedu kolem cykloworldu, tak co byste doporučili z těchto: http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/sidi-tretry-bullet-2-stribrna/ http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m123b/ http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m087s/ No a poslední pro Mikymik jak je to s velikostí těch spešlu? Když mám boty 43, dá se očekávat, že 43 spešl bude zhruba odpovídat? Našel jsem na netu dobrou cenu, tak bych to zkusil risknout, v nejhorším bych jim to poslal zpět? Díky Zvaz kolik toho chces nachodit, v tehle tvrdych se moc neda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 (upraveno) Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo . Díky všem za rady, byť jsem se jima přímo neřídil. Určitě ale pomohly . Jinak MKV můžu doporučit. Pan Kvasnička je příjemnej, dělá tam celá jeho rodina, hrozně ochotný, milý, všechno namontoval, seřídil, nafouk, pomohl naložit do auta atd. U mě dobrý! edit: typo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Sedlo zatim neres - po 100km se Ti pr*el osedi, do ty doby Te bude bolet jakykoliv sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo . Díky všem za rady, byť jsem se jima přímo neřídil. Určitě ale pomohly . Jinak MKV můžu doporučit. Pan Kvasnička je příjemnej, dělá tam celá jeho rodina, hrozně ochotný, milý, všechno namontoval, seřídil, nafouk, pomohl naložit do auta atd. U mě dobrý! edit: typo Ahoj, jaky si koupil ty plaste schwalbe? Take premyslim ze vymenim drapaky continental 2.1 za neco hladsiho, uzsiho. Sedlo jsem taky menil, ale moc jsem si nepomohl , zadek boli asi od kazdyho, kdyz neni damske na skladacce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Ahoj, jaky si koupil ty plaste schwalbe? Take premyslim ze vymenim drapaky continental 2.1 za neco hladsiho, uzsiho. Sedlo jsem taky menil, ale moc jsem si nepomohl , zadek boli asi od kazdyho, kdyz neni damske na skladacce .... Nevím co si vybral KF, ale mohu doporučit Schwalbe Sammy Slick, jede jak sviňa http://www.bikenet.cz/testy/test-schwalbe-sammy-slick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Nevím co si vybral KF, ale mohu doporučit Schwalbe Sammy Slick, jede jak sviňa http://www.bikenet.cz/testy/test-schwalbe-sammy-slick Vypada to dobre, a co tloustka, mam zustat u 2.1 nebo neco uzsiho z vasich zkusenosti? Hrubsi teren jeszdim tak z 20%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Ahoj, jaky si koupil ty plaste schwalbe?Myslim, že je to Smart Sam, mrknu večer doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Dnes easy Stary Smokovec - Strbske pleso ale paradicka stroj bol fajny ( myslel som ze poziciavaju sa len sunky ale toto celkom islo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Pořádná strojovna naší dcery SUP 16 Stále se ptá kdy už pojede na závody taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Pořádná strojovna naší dcery Stále se ptá kdy už pojede na závody taky Vostrej bike, vidím to na čelní umístění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Hosani, ja mam ted problem. Adoptivni dcera trosku povyrostla - skoro trinact, 158cm - a detskej bajk je ji malej. Doporucte neco babskyho do 15 litru, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Hosani, ja mam ted problem. Adoptivni dcera trosku povyrostla - skoro trinact, 158cm - a detskej bajk je ji malej. Doporucte neco babskyho do 15 litru, hm? 13999 15999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 to je prej hnusny, zatim se nam pozdava nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) to je prej hnusny, zatim se nam pozdava nejvic Specialized vypadá velmi dobře jestli se holce líbí, neuděláš chybu. Stejně se jí hlavně musí líbit, protože barva bude rozhodující... Edit: smazání obrázku Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Sibirnaya :A nebo http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/norco-charger-2011/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Ten Spešl je sice hezkej na pohled a výbava na h...o. Mrkni na Gianty, Amulety a Scotty. Nebo nemrkej a vybírej podle laku, teda jestli na tom nechce i jezdit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) trebas tohle? Rám: Terrago W AluxX Vidlice: Suntour XCT V2, zdvih 80 mm Ráfky: Alex Kliky: Shimano M191 Brzdy: Giant Root hydraulické Přehazovačka: Shimano Acera nebo raci tohle? Technický popis dámského horského jízdního kola Scott Contessa 50: Rám: Contessa Sport, 6061 Slitina hliníku, Solution geometrie, Integrovaná hlavová trubka Vidlice: Suntour XCM-H, Lockout, Měkčí pružina, 100 mm zdvih Hlavové složení: Ritchey Logic OE integrated Přehazovačka: Shimano Acera / RD-M360 / 24 Speed Přesmykač: Shimano FD-TY 10 / 31.8mm clamp Řazení: Shimano ST-EF 51 L / 8R / EZ-fire plus Brzdové páčky: Scott Comp Brzdy: Scott Comp V-Brake Kliky a převodníky: Shimano FC-M171 with chainguard, 42 x 34 x 24 T Středové složení: Shimano BB-UN 26, Cartridge Type Řídítka: Scott Contessa, black, 8° bend, 20 mm rise, 620 mm Představec: Scott TDS-D345A-8 / Oversize 31.8mm Pedály: Wellgo C 127 S Sedlovka: Scott, 31.6mm Sedlo: Contessa VL 4135 Náboj přední: Scott FM-21-FQR Náboj zadní: Shimano FH-RM30-8 Řetěz: KMC Z-72 Kazeta: Shimano CS-HG30-8l / 11-32 T Dráty: 14 G, stainless, black Ráfky: Araya GP-710 / Black/CNC Pláště: Scott Ozon / 26 x 2.0 / 27TPI Velikost: XS S M L Hmotnost: 13.90 kg / 30.62 lbs me by se vic libil Giant, ze bysme ladili Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) a co tenhle cannon....?http://www.koloshop.cz/trekova-kola-17/cannondale-adventure-2-mixte-mestske-kolo,-model-2009/ Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 kdyz ti bude trinact, a budes holka, budes jezdit na takovy ukrajine? mas vubec tuseni, kam by me s necim takovym poslala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) tak sorry zas to je lehounky a nenápadný...ale to se asi ve třinácti nechce, co...dáminka by vypadala asi takhle... Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky