Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Snad poslední otázky. Asi pojedu kolem cykloworldu, tak co byste doporučili z těchto:

http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/sidi-tretry-bullet-2-stribrna/

http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m123b/

http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m087s/

No a poslední pro Mikymik jak je to s velikostí těch spešlu? Když mám boty 43, dá se očekávat, že 43 spešl bude zhruba odpovídat? Našel jsem na netu dobrou cenu, tak bych to zkusil risknout, v nejhorším bych jim to poslal zpět?

Díky

Zvaz kolik toho chces nachodit, v tehle tvrdych se moc neda ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo :).

Díky všem za rady, byť jsem se jima přímo neřídil. Určitě ale pomohly :notworthy:.

Jinak MKV můžu doporučit. Pan Kvasnička je příjemnej, dělá tam celá jeho rodina, hrozně ochotný, milý, všechno namontoval, seřídil, nafouk, pomohl naložit do auta atd. U mě dobrý!

edit: typo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Tak jen pro pořádek, aby to nezapadlo. Bádal jsem, bádal, radil se ještě s kolegama v práci, až jsem nakonec na doporučení zašel do MKV Sport, kde jsem zkusil Giant Terrago XL. Po rozhodování a zkoušení dalších kol v této a jiných prodejnách, jsem se sem vrátil a Gianta koupil. Vyměnil jsem jen drapáky pláště za hladší Schwalbe, dodal světýlko, tacho, helmu a odjel. Hned jsem zkusmo najel 7 kiláků a zatím dobrý. Jen budu potřebovat pohodlnější sedlo :).

Díky všem za rady, byť jsem se jima přímo neřídil. Určitě ale pomohly :notworthy:.

Jinak MKV můžu doporučit. Pan Kvasnička je příjemnej, dělá tam celá jeho rodina, hrozně ochotný, milý, všechno namontoval, seřídil, nafouk, pomohl naložit do auta atd. U mě dobrý!

edit: typo

Ahoj, jaky si koupil ty plaste schwalbe? Take premyslim ze vymenim drapaky continental 2.1 za neco hladsiho, uzsiho. Sedlo jsem taky menil, ale moc jsem si nepomohl :), zadek boli asi od kazdyho, kdyz neni damske na skladacce ....

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jaky si koupil ty plaste schwalbe? Take premyslim ze vymenim drapaky continental 2.1 za neco hladsiho, uzsiho. Sedlo jsem taky menil, ale moc jsem si nepomohl :), zadek boli asi od kazdyho, kdyz neni damske na skladacce ....

Nevím co si vybral KF, ale mohu doporučit Schwalbe Sammy Slick, jede jak sviňa

http://www.bikenet.cz/testy/test-schwalbe-sammy-slick

Odkaz ke komentáři

to je prej hnusny, zatim se nam pozdava nejvic

Specialized vypadá velmi dobře :smile_anim: jestli se holce líbí, neuděláš chybu. Stejně se jí hlavně musí líbit, protože barva bude rozhodující...

Edit: smazání obrázku

Upraveno uživatelem funf5
Odkaz ke komentáři

trebas tohle?

Posted Image

Rám: Terrago W AluxX

Vidlice: Suntour XCT V2, zdvih 80 mm

Ráfky: Alex

Kliky: Shimano M191

Brzdy: Giant Root hydraulické

Přehazovačka: Shimano Acera

nebo raci tohle?

Posted Image

Technický popis dámského horského jízdního kola Scott Contessa 50:

Rám: Contessa Sport, 6061 Slitina hliníku, Solution geometrie, Integrovaná hlavová trubka

Vidlice: Suntour XCM-H, Lockout, Měkčí pružina, 100 mm zdvih

Hlavové složení: Ritchey Logic OE integrated

Přehazovačka: Shimano Acera / RD-M360 / 24 Speed

Přesmykač: Shimano FD-TY 10 / 31.8mm clamp

Řazení: Shimano ST-EF 51 L / 8R / EZ-fire plus

Brzdové páčky: Scott Comp

Brzdy: Scott Comp V-Brake

Kliky a převodníky: Shimano FC-M171 with chainguard, 42 x 34 x 24 T

Středové složení: Shimano BB-UN 26, Cartridge Type

Řídítka: Scott Contessa, black, 8° bend, 20 mm rise, 620 mm

Představec: Scott TDS-D345A-8 / Oversize 31.8mm

Pedály: Wellgo C 127 S

Sedlovka: Scott, 31.6mm

Sedlo: Contessa VL 4135

Náboj přední: Scott FM-21-FQR

Náboj zadní: Shimano FH-RM30-8

Řetěz: KMC Z-72

Kazeta: Shimano CS-HG30-8l / 11-32 T

Dráty: 14 G, stainless, black

Ráfky: Araya GP-710 / Black/CNC

Pláště: Scott Ozon / 26 x 2.0 / 27TPI

Velikost: XS S M L

Hmotnost: 13.90 kg / 30.62 lbs

me by se vic libil Giant, ze bysme ladili :)

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

tak sorry :huh: zas to je lehounky a nenápadný...ale to se asi ve třinácti nechce, co...

dáminka by vypadala asi takhle...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...