mechano Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tak jsem konečně dokončil jeden svůj malý projektík! Vim vo tom! Není dokonalé, nemá disky ale jen V brzdy. Pneu jsou Michelin a ne GoodYear Je to jen Deore XT a ne XTR. Nemá žádnou super vidlici... ...ale mám ho nejvíc rád!!! Jedu ho úplně prvně projet!!! Tak 3xHuráááááááááááá Mimochodem "Dedicated to the F1 Lotus Car" Uďo, je tohleto noumáuní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 ten podlozky pod predstavcom su trochu moc (mas to kvoli efektu alebo kvoli vyske? ak kvoli vyske, mozno iny ram by to vyriesil, ak kvoli efektu, tak zlaty chris king by vyzeral este lepsie ) ale gratulujem, je to fesak podložky jsou kvuli výšce, bohužel v Radotíně při montáži vidlice neměli černé (které jsem chtěl), tak nabídli zlaté nebo čekat. A já chtěl co nejdřív drandit... Jiný rám nechci. Přestříkat tenhle dalo hrozně práce Uďo, je tohleto noumáuní? NENÍ!!!!!!!!! To je jasná věc! Ale vim vo tom!!! A léčím se! Ale kdo z nás tady je normální, že! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Nová hračka do města:Single Speed - domácí stavba.... Váha cca 8 kg.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Nová hračka do města: Single Speed - domácí stavba.... Váha cca 8 kg.... Do Hradubic nebo Uherského Hradiště ideální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 tak dnesny vyjazd som ukoncil premoceny ako s...a,10 kilakov v lejaku,blato som mal vsade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 tak dnesny vyjazd som ukoncil premoceny ako s...a,10 kilakov v lejaku,blato som mal vsade Vidíš to, mal by si zvážiť tvoj postoj k ,,diverskám". Nikdy nevieš, kedy a kde sa môžu hodiť. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Vidíš to, mal by si zvážiť tvoj postoj k ,,diverskám". Nikdy nevieš, kedy a kde sa môžu hodiť. :-) mas pravdu ale keby som nahodou silno lahol(poznas obcas sa prihodi )tak je po nich,na bike bez hodin staci comp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) mas pravdu ale keby som nahodou silno lahol(poznas obcas sa prihodi )tak je po nich,na bike bez hodin staci comp... Aj také ,,lahnutie" má svoje výhody : bike v servise, biker skoro tiež a vieš koľko času mám zrazu na hodinky? Konečne som si našiel čas a preštudoval všetku literatúru o hodinkách, čo sa mi doma nazbierala. :-) Upraveno 8. května 2011 uživatelem Stano74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 dobre si si to zariadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Do Hradubic nebo Uherského Hradiště ideální... Ideální i pro Phu zatím jsem nenašel kopec, který bych nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 někdo si možná všiml, že jsme se pokoušel i zde prodat toho staršího magnuse, nezadařilo se v rozumném čase a tak z toho vzniklo tohle...ještě to není dodělané, asi tam dám vlašťovky, ještě musím doladit posed a seřídit přehazovačku, ale už se těším, až to bude vše 100% Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 dnes super vyjazd na biku aj s dalsim miestnym clenom,posledny pred stvrtkovym vyjazdom do ceskeho raja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Na pár dní v Rakousku, konkrétně ve Voralbergsku. Jeden den pršelo, tři dny pěkný. Silvretta bohužel zavřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Před hodinou jsem se vrátil z firemní akce v Jizerkách a singletrack pod Smrkem mě fakt bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Po roce dát čtyřicet na MTB? Trochu mi ta mateřská vzala formu. Ale krásný,i když nohy bolí jako čert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Ještě bych potřebovala malý tip na sedlovku.Máte někdo karbon? Budu na ní mít dětskou sedačku, tak abych ji hned nedodrbala.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Ještě bych potřebovala malý tip na sedlovku.Máte někdo karbon? Budu na ní mít dětskou sedačku, tak abych ji hned nedodrbala.Díky. Vari,vari!!! Jelikož předpokládám, že v té sedačce budeš vozit dítě - nedoporučuji. Ono se to nezdá, ale ta sedačka je uchycena na páce, a tímto, třeba při přejíždění žel. přejezdu, vznikají už docela dobré pecky , a ta utáhnutá objímka držáku sedačky může poškodit kompozit. U karbonu nikdy nevíš, v jakém je stavu. Závodní jezdci vždy během sezóny karbonové sedlovky mění preventivně, a to tam vozí jen sebe. Řešení: a) hliníková sedlovka b )sedačka s uchycením na rámovou trubku, ve které je uchycena sedlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Díky, já to tak pročítám a hledám. Rozumím tomu, jen jsem chtěla trochu modernizovat starší model . HLiník bude asi nejlepší volba, na rámovou trubku to dávat nechci, rám ještě není úplně hroznej. Máš zkušenost s nějakou značkou? Já našla tohle: WCS 1-bolt Wet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 momentka zo spiatocnej cesty z Turnova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Díky, já to tak pročítám a hledám. Rozumím tomu, jen jsem chtěla trochu modernizovat starší model . HLiník bude asi nejlepší volba, na rámovou trubku to dávat nechci, rám ještě není úplně hroznej. Máš zkušenost s nějakou značkou? Já našla tohle: WCS 1-bolt Wet. Můj tip - nechat tam tu starou. Jelikož si to trochu odřeš tím držákem sedačky a za cca. 2roky objímkou tažné tyče na dětské kolo, no a mezitím si můžeš našetřit na nového bika i s karbonovou sedlovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky