Gustaf Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Dnes jsem jen objednal a zaplatil. Bike bude během příštího týdne.tak.hod aspoň odkaz
roura74 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Design cca viz foto. Kolo není ve standartu takže odkaz není. Mají nějakou XT edici, ale šídí ji na nábojích a brzdách kde dávají Deore.Já tam budu mít vše v XT. Převody budou 2x11. Jediný ústupek jsem udělal na vidlici kde bude Reba SL. Jednak kvůli budgetu a i kvůli údržbě. Dávají buď FOXe nebo Sida. Když bude problematická tak ji v budoucnu vyměním.
Gustaf Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) v nabach a brzdach deore nevidím důvod,proč je to sizeni. imho letošní deorka sou povedený.... kolik je cca cenovka? jen pro porovnání s lectorem, o kterém premyslim...ikdyz stejně asi vyhraje zase full Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem Gustaf
roura74 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) 48.000,- na stole v českých. Jo vidla neni SL ale RL. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem roura74
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 v nabach a brzdach deore nevidím důvod,proč je to sizeni. imho letošní deorka sou povedený.... kolik je cca cenovka? jen pro porovnání s lectorem, o kterém premyslim...ikdyz stejně asi vyhraje zase full brzdy si myslím ještě cajk,ale náby pokud má člověk váhu ne jako nějakej chrt bych dal fakt lepší jít po 2 fullech do HT je fakt blbost...neděláš dobře Jaromíre
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Tak maj vypadat Vanoce . Tak at Ti slouzi k plne spokojenosti. Kdyby k ni davali Multivana, taky bych ji vzal:)tl
roura74 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Je fakt, že na současným kole mám brzdy deore a páky LX duály. Jsou to jediný co zůstalo z původního kola. Mají za sebou tak 70k km a fungujou pořád parádně. Nejsou teda nějak ostrý, ale svou práci udělají. Ovšem XT budou určitě lepší.
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 no já vybírám dárek mojí drahé,chce toto...myslím že má dobrej vkus
roura74 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Tak maj vypadat Vanoce . Tak at Ti slouzi k plne spokojenosti. Kdyby k ni davali Multivana, taky bych ji vzal:)tlDík. Jen teď mám dilema co chtít víc. Jestli sucho na kolo nebo sníh na lyže.
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Spine, tak to mas super. Pamatuji doby bez deti, kdy pani dostala Sidiny na moto a byla nadsena.... To uz je davno:)Roura, idealne oboje ne, dole si zajezdis na biku a na kopcich na ski tl
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 kluci,neobjednáváte někdo na http://www.bike-discount.de ??
Jiřina Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Spine:ty jsou pecka HT moc pěkný a povedený. Jaromírem, tebe ta hloupost s HT ještě nepustila?
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Bych rekl, ze Gusta ma roupy, by potreboval vypadnout na kolo a to HT ho prejde.Sem koukal na fully od Ducha na 2016 a da se tam vybrat. Maj to pekny.tl
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Spine:ty jsou pecka HT moc pěkný a povedený. Jaromírem, tebe ta hloupost s HT ještě nepustila? jj Sidi jsou za víc peněz,ale jednoznačně se vyplatí,kvalita,životnost tam prostě je.....proto mám sám dvoje
laurin Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 kluci,neobjednáváte někdo na http://www.bike-discount.de ?? Jasne ze ano najlepsi obchod v akom som nakupoval. Mam vlastne odtial vsetko na bike (vratane bike ).A ked si to pripomenul tak som si hned objednal nejake nove handry
odjinud Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Tak jsem ho ukázal přítelkyni a nakonec jsme ho vzali. Ach jo, zas se budu na horáku honit ze trekingem :-)Ale za ty peníze (řazení, přesmyk, přehazka Deorko 9sp; V brzdy jakési shimano+páky tektro, Alu rám...) za 9999,-... Znáte někdo značku kol Genesis?http://www.genesisbikes.cz/ Mají teď u nás jedno dámské trekové celkem ve slevě, solidní osazení (komplet Deore, Alu rám, odpuž. sedlovka...), tak si říkám, že pro přítelkyni dobrý, ale zase jestli to není nějaký no-name ve smyslu špatná pověst/kvalita (na jméno pochopitelně kašlu, to nejsou hodinky... :-) ) Předem díky za info.
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 myslím že se honit nemusíš,stačí to přezout na nějaky rozumný pláště a pojede to mnohem líp
Gustaf Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 roupy nemám...ono mě to přejde. jak říkám, mám ještě hodně casu do modelový řady 2017. jen doufám, že udelaj duchari nějakého fulla na xc zdvihach... to by se mi líbilo. jako ve 2015 amr lc...tak uvidíme
TLD Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Dyt rikam , roupy:) Ses jak ja, vzdycky neco vymyslim, pak se svezu a je klid:)tl
Jiřina Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) TLD: no vybrat v se tam da, což o to, ale taky prifoukli ceny a nějak jsem sakra nepochopil, proč všude na horní trubce rámu maji ty rádoby hory nebo co to je. Úplně mi to tam kazi dojem Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem Jiřina
Doporučené příspěvky