Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

helejte, jaký budou dobrý zapletený kola pro ženu na jejího 26" Gianta? Chci jí to trochu potunit...vůbec se v tom nevyznám. Váží něco okolo 60kg. Jesti nějaký XT. Popřípadě na co si dát pozor při výběru...Pevný osy na bajku nemá, kotouč asi na centrlock...nevím...

Odesláno

Já jsem spokojený s Mavic cross ride, ale jinak na bike fóru je pár zapletacu a podle střeliva kvalitně zapletou cokoliv

Odesláno z mého LG-D320 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jj, tam už jsem tak hodil dotaz do fóra ;) s téma xt sem trochu prestrelil...rozpočet je kolem 4k za pár. Mavic jsou super, ale to už je jiný level. Zkusim asi oslovit nějakýho vyplejtace :)

Odesláno

Jj, tam už jsem tak hodil dotaz do fóra ;) s téma xt sem trochu prestrelil...rozpočet je kolem 4k za pár. Mavic jsou super, ale to už je jiný level. Zkusim asi oslovit nějakýho vyplejtace :)

Ty CrossRidy se za udávaný rozpočet sehnat dají a bude to asi to nejlepší za podobnou sumu. Na předchozím kole jsem je vozil také a spokojenost.

Odesláno

Paulg,velika parada.

super, ste dobrý hovádka  :lol2:  :lol2:  :clap:  :clap:

Výborný :-) Kamera asi na hrudníku viď, dost dobrej záběr..

vdaka :) ano kamera je na hrudniku....

Odesláno

helejte, jaký budou dobrý zapletený kola pro ženu na jejího 26" Gianta? Chci jí to trochu potunit...vůbec se v tom nevyznám. Váží něco okolo 60kg. Jesti nějaký XT. Popřípadě na co si dát pozor při výběru...Pevný osy na bajku nemá, kotouč asi na centrlock...nevím...

jezdil jsem je a z atu cenu jsou dobre :-) 

http://www.kupkolo.cz/29-mtb-kola-fulcrum-red-power-29-15-12x142mm_z96921/

Odesláno

Hlášení místního rozhlasu

V druhé polovině dubna či května plánujeme splu s TLD ýlet do Jeseníku do okolí Kralického sněžníku. Centrum by bylo pravděpodobně na penzionu KOLOVNA a výlety po širém dalekém a krásném okolí. Nepřidá se k nám někdo z místních? ;)

Konec hlášení ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...