Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím vespolek,doposud jsem byl zde jen čtenářem,Jiřino jestli je pobyt spojen i s ježděním na kole,měl bych zájem.(předpokládám že nejde o pěší výlety)

Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno

Hlášení místního rozhlasu

V druhé polovině dubna či května plánujeme splu s TLD ýlet do Jeseníku do okolí Kralického sněžníku. Centrum by bylo pravděpodobně na penzionu KOLOVNA a výlety po širém dalekém a krásném okolí. Nepřidá se k nám někdo z místních? ;)

Konec hlášení ;)

Beru na vědomí a nejspíš vás dorazím zkontrolovat. :-)

Odesláno

Mira, si pis, ze se bude spacirovat. Na Kralicaku je jeste krasna divocina, tak predpokladam, ze se nachodime dost:) Ale samo s kolem:) Takze pevny boty, do baglu klobasa a jedem:) Budeme se tesit.

Roura, super.

Odesláno

Gusto, neser :) Neni to na otocku. Tak doraz ke me, to je z Plzne cca 170km po dalnici a na Moravu muzes jet se mnou.

Odesláno (upraveno)

Vikend, mozna prodlouzenej... je to otevreny.

Si to naplanuj jako sluzebku, das nam skoleni jak spravne pecovat o chrup :)

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Jsem v okolí Dolní moravy tenhle týden. Sníh po lesích nejspíš nebude, pokud se nestane zázrak, už ani v březnu. Měl jsem si vzít místo lyží kolo.

4cf6b602cd3edde48c9cac015f1a8239.jpg

55aacbb8388e72aa88bf56c383e7648f.jpg

Odesláno (upraveno)

Vikend, mozna prodlouzenej... je to otevreny.

Si to naplanuj jako sluzebku, das nam skoleni jak spravne pecovat o chrup :)

Jj, já vás budu školit a mne tu bude stát práce :D to byste měli drahy, hosi :D :D Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Mira, si pis, ze se bude spacirovat. Na Kralicaku je jeste krasna divocina, tak predpokladam, ze se nachodime dost:) Ale samo s kolem:) Takze pevny boty, do baglu klobasa a jedem:) Budeme se tesit.

Roura, super.

Fajn, se těším, aspoň provětrám právě doskládaného "bika" jinde než kolem baráku. Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno

Hlášení místního rozhlasu

V druhé polovině dubna či května plánujeme splu s TLD ýlet do Jeseníku do okolí Kralického sněžníku. Centrum by bylo pravděpodobně na penzionu KOLOVNA a výlety po širém dalekém a krásném okolí. Nepřidá se k nám někdo z místních? ;)

Konec hlášení ;)

No ja bych asi mozna snad i taky dojel :-)

Odesláno

Asi by bylo dobry dat konkretni model,nebo cenovou hladinu. Servis bude ok,na ramu krome nejakyho promazavani,max vymeneni prachovek vic k delat nebudes a ostatni osazeni bude stejny jako obdobny modely od jinych znacek. Konkret zkusenost se znackou nemam

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...