Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já tedy za mě když koukám do deníčku, duben plný, květen od 12 - 31.05 můžu. Červen plný, to je krach se mnou, měl bych polevit.... :smoke: Ale třeba se urvu i mimo mé možnosti, samozřejmě se pokusím přizpůsobit většině, protože ani můj volný termín není 100%, onemocní prckové a je po výletě, např. .....

Odesláno

Tak mam to podobne Afri, vzdy do toho muze neco skocit - prace, nemoc prcka atd.

Jirino, me by taky nevadil ten kveten, tak zkus hodit nejakej konkretni termin. Uz by melo byt teploucko :)

Odesláno

Gusto, never tomu :)

Jirina, no jo, 60kilaku jednou za cas a na pohodu, zadnej echt teren. To bych nedal. Jednou to zmerim, ale myslim, ze ty moje vyjezdy jsou tak 15-25kilaku max a jeste neco nachodim:) Ja jezdim na ,,kolohodiny´´ :)

Odesláno

Já jsem kolikrát celý den na kole a v podvečer zjistím že jsem ujel třicet :-) Rozjímání je důležitá součást mého ježdění...

Odesláno (upraveno)

Já jsem kolikrát celý den na kole a v podvečer zjistím že jsem ujel třicet :-) Rozjímání je důležitá součást mého ježdění...

no jo, ty se motas pod vlivem na petniku někde v Polsku, tak se nediv, že nic nenajedes :D :D Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

-1C, azuro, plny slunce..., dopiju caj a vyrazim, se nemuzu dockat. Bude to hodne do kopce, ale kdyz slapu nahoru, musim pak i dolu :)

Odesláno

tak už jsem vybral kolo pro dceru..nakonec při vyzkoušení velikosti padla volba na 16". Tak sem brouzdal netem a bude to GTčko  :clap:  :clap:  akorát ve fialový barvě...

TLD, užij si švih...já mám dnes hokej, tak relaxuju..a tady počasí ani nic moc. Docela vítr...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hezký Gustaf, pěkně dcerku vedeš, super Gt a doufám že mě v tom motání v kruhu nenecháš :-) Jinak pro mě good víkend 14,15 a 21,22 a 28,29 květen od pátku do neděle. A kam že se to jede kluci?

Odesláno

mě je to tak nějak jedno...já to mám 50 na 50. takže se na něčem domluvte a já uvidím  :clap:  Afri, jj...nechtěl jsem pro ní něco supermarketového, ale aspoň trochu značku...tak snad bude OK. Jinak motat se s tebou po polsku by musel bejt nářez... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...