spineshank Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Ale no tak jak 29 nebrat BLBOST je to nejlepsi velikost :-)je to moc malý 36"je pravá cesta....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 je to moc malý 36"je pravá cesta....D:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 a to si mě tam lákal.....DJiřino co ten škopek vyzkoušel si něcoA nejen vyzkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Ogaří z Moravy, pojedete to někdo? http://vkv-bike.cz/index.php Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 A nejen vyzkoušel tak se pochlub co si koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 tak se pochlub co si koupil Novou vybavicku, kterou jsem vlastne ani nechtel ale nutne potrebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Co je to za modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Giro Montaro a Gore Power Trail GORE-TEX Activ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Já jsem koukal nakonec na tu bundu Endura MT500, kterou jsem původně zavrhl kvůli ceně a možná do ní půjdu. Je fakt super. Jen se nedala zkusit.Co se mi hodně líbilo tak brýle od Oakley. Do té doby než na mě chlapík vypálil cenovku. 6k a nějaký drobný. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Roura: ta Gore vysla na stejne kacky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Docela dobrá byla Gore Phantom z windstoperu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Roura, oakley muzu doporucit. Stojej nesmysl, ale jsou super a vydrzel. Mam je asi 6 let a pouzivam na vse. Dneska jsem hotovej. Start po osme, vsude namrznuto, navrat okolo pul druhy za plneho slunce. Kvuli debilni navigaci v mobilu jsem snad vic chodil nez jezdil, ale bylo to dobry. Ke konci uz jsem sotva tocil nohama. K obedu jsem sezral pul kralika, vypil tri kusy a cejtim jak se sila vraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Ač fanoušek a majitel několika brýlí Oakley, musím potvrdit že kvalita zdaleka neodpovídá ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Ja mam jedny a drzej paradne. Oproti Smith nebe a dudy. S cim si u nich mel problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Prasklá nožka v pantu- neskutečně fórově řešené, na vícero brýlích oloupané zorníky....gumové prvky odpadávají, nebo se jakoby rozpouští a stává se z nich žvýkačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 tak jsem dnes taky vyrazil. V půl 10 a v po 12hod návrat na oběd. Bylo krásně, ale foukal studenej vítr. V lese se to dalo přežit. Dal jsem si většinou lesní cesty a turistický pěšiny. Bohužel mě neminulo i několik brodů...u toho jednoho (na fotce) sem se hodně zdráhal, jestli ho dát. Ale jelikož byl po 1km sjezdu přes šutry a kořeny, tak se nešlo vrátit...risknul jsem to, nepoložil to do vody, jen jsem si namočil obě nohy po kotníky...byla tam docela hloubka Takže dnešních 48km jsem jel od půlky z mokrejma haxnama...kua nic moc..ale co mi zbejvalo,že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Ty nozicky mam taky oloupane,to je fakt. Ale komplet a pod matem je to leskle a vypada to jako naschval. A bylo to celkem brzo po koupi. Panty mam hodne masivni a drzej. Jednou jsem na ne slapnul,skla jen vypadly a po nacvaknuti vse ok. Jeste jsem mel spy a ty taky stal za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 nožičky oloupané z barvy.......tož to už je vrchol, jak píšu kvalita naprosto mimo cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Chlapci, nejsou to nožičky, ale stranice Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Stranice? to sem v životě neslyšel :-))) Jinak já dneska takto a zejtra snad zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky