African Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tak je rezervovaný pokoj pro deset lidí od 20-22.05 :-) Mě to snad i dopadne, že vyjedu už o den dříve ve čtvrtek a přespím tam někde v lese , doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Takže noch ein mal 20-22.05 na Návrší 1. TLD2. Jiřina3. roura744. Afri5. Kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tak je rezervovaný pokoj pro deset lidí od 20-22.05 :-) Mě to snad i dopadne, že vyjedu už o den dříve ve čtvrtek a přespím tam někde v lese , doufám.ok jedu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Chybí tam michelin. Takže noch ein mal 20-22.05 na Návrší 1. TLD2. Jiřina3. roura744. Afri5. Michelin 6. kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Afri, sel bych do toho lesa mozna s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tak je rezervovaný pokoj pro deset lidí od 20-22.05 :-) Mě to snad i dopadne, že vyjedu už o den dříve ve čtvrtek a přespím tam někde v lese , doufám.no já ti nevím,ale ubytko na 2hod je málo....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Afri, sel bych do toho lesa mozna s Tebou Výborně, udělám proto maximum :-) Třeba se nás urve z práce dřív vícero lidí, sami dva v lese to zní divně, aby tam na nás nehodili síť a neměli jsme po víkendu, chi chi chi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Mam spani v aut nebo na strese,tak se site nebojim. Ale jk,divne to zni,to mas recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Na to jsem hodně zvědavý, jak to máš udělané. Viděl jsem už fotky a vypadá to super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Jsem s tim moc spokojenej. Je to stan ARB simpson III. Spim v tom strasne rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Afri: je potreba spacak? Nebo jak to tam funguje? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Afri: je potreba spacak? Nebo jak to tam funguje? Sent from my iPhone using TapatalkNormální postele s pěkně naducanýma peřinkama, ale já si beru spacák všude sebou, nikdy nevíš kde a jak skončíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Na Návrší jsem pár víkendů pobyl. Vždycky tam byly peřiny, jen sis je musel povlíct. Kola tam jdou zamčít třeba do kotelny. Co tam je novej majitel tak jsem tam ještě nebyl, ale ten kluk ce to provozuje je prý hodně pohodovej týpek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Doufám, že na králíkárně nebudeme nějak blbnout - Vůbec mi to nechutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Pokud to ma vypadat takto, tak si kolo nemusim brat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Tvl, to by byla rychlá smrt. My tam vždycky pili tatranskej čaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 No nic...venku hnusne, ja se potrebuji doléčit, takze dnesni program je jasný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ano a dorazili i ty nejmenší trekaři a na počasí si vůbec nestěžují, možná proto že patří ke mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Já chtěl kouknout na 6. etapu kolem Baskicka, ale radši dodělávám servis. Naštěstí mám servisní team k ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Za hodinu začíná Peklo severu. Tady furt prší, takže program jasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky