kupko Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Kdych tě znal, nebo byls můj kamarád nebyl by problém.Poštuchuješ rejpeš a čekasš jak budou lide na to reagovat no nejlepe te IGNOROVAT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Kaslete na to. Ja to bral trochu jako hecovani, kdyz mi nekdo rekne to nedas, tak me to vzdycky motivuje nebo co. Tohle je fajn vlakno nemusime se hadat i tady... V kazdem pripade kdyby do toho nekdo sel, tak se rad pridam, tech 170 km neni nic tak strasneho, to v pohode zvladnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Myslel jsem to tak jak jsem napsal, to že ty si myslíš něco jiného je mi zcela jedno.Uvidíme jak to dopadne, já pořád trvám na tom, že tu akci nedá.Trvej si na čem chceš.Psal jsem , že bych to chtěl jednou zkusit. A jestli to bude příští rok, za dva, za pět nebo za deset nebo nikdy muže bejt tobě naštěstí jedno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 dá se vozit na bajku vepředu plast 2.1 a vzadu 2.25 nebo je blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Tak asi dá, ale podle mě když už různý tl.plášťů, tak spíš lepší dát širší dopředu ne? Nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 já nevím..potřebuji koupit jeden novej a máj ho prave jen v 2.1..tak nevím. širší by museli objednat a to potrvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Širší určitě dopředu. Dost lidí to tak vozí, já preferuju stejnou šířku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 tak asi si ho nechám objednat...ve 2.25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jak pisou kluci,vozil jsem sirsi v predu. LV co jezdi spin ma myslim dokonce i jinej rozmer rafku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 já nevím..potřebuji koupit jeden novej a máj ho prave jen v 2.1..tak nevím. širší by museli objednat a to potrvá...vozi se širší předek,ale můžeš si to přeci prohodit ...jakej plast shanis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jak pisou kluci,vozil jsem sirsi v predu. LV co jezdi spin ma myslim dokonce i jinej rozmer rafku.je to tak,u verze poslední je 27,5"/26" třebas u M MK12 doporučeno,ale dal bych spíše oboje stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) vozi se širší předek,ale můžeš si to přeci prohodit ...jakej plast shanis?chci dávat Rocket Rona dopředu a ten co tam teď mám (Nobby Nic) tak ten dám místo zadního... Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 dá se vozit na bajku vepředu plast 2.1 a vzadu 2.25 nebo je blbost?Jasne ze sirsi dopredu drzi lepe stopu v zadu by te to zpomalovalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 chci dávat Rocket Rona dopředu a ten co tam teď mám (Nobby Nic) tak ten dám místo zadního...tady skladem mají,tak je vemhttp://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plaste-mtb-29--plaste-273/Schwalbe-Rocket-Ron-Evo-LiteSkin,-PSC-29--MTB-plast-kevlar.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jasne ze sirsi dopredu drzi lepe stopu v zadu by te to zpomalovalo .jj je to tak kámoš letos bude zkoušet Rona ve verzi 1,85 místo 2,1 co vozil,sem zvědavej jak s tím bude spokojenej s takovou užovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 po 23 letech věrnosti Cannondalu jsem o víkendu přesedlal....naše letošní plánovaná návštěva TdF bude tedy stylová..francouzský rám i zapletenci.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 chci dávat Rocket Rona dopředu a ten co tam teď mám (Nobby Nic) tak ten dám místo zadního...tak to zase prsne je naopak NN dopredu a RR na zadni kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 tady skladem mají,tak je vemhttp://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plaste-mtb-29--plaste-273/Schwalbe-Rocket-Ron-Evo-LiteSkin,-PSC-29--MTB-plast-kevlar.htmlEvo uz nejezdim jezdil jsem ho nekolik let a ta troj smes je bomba ale hodne rychle se sjizdi mnohem lepsi je Performance vydrzi mnohem dele http://www.mojekolo.cz/schwalbe-rocket-ron-performance-29x2.25-kevlar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) bubuking pekne kolo at slouzi sportovne naladeny sklon predstavce. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 po 23 letech věrnosti Cannondalu jsem o víkendu přesedlal....naše letošní plánovaná návštěva TdF bude tedy stylová..francouzský rám i zapletenci.. Moc pekne kolo, gratuluji. Jinak rocket ron je super, ted jsem na nej prezul bike a jsem plne spokojen. 1,85 mi prijde strasne malo, to bych mel porad defekt s tim co jezdim, ale taky je mozne, ze to neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky