Jiřina Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Spine: co jsi nakonec vybral? Ja dnes po dlouhem premlouvani vyrazil s malou. No a po ani ne 2 kilometrech skoncil muj bezdusovy system takto Tak jsem tam narval doma dusi a jsem zvedav jestli to udrzi Co radi mistni? Nechat tak a nebo pred Kralicakem vymenit i plast? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Tak jsem to kluci zvládl, Valachy Duatlon je za mnou, čas nic moc 1 hod 50 min 17 s ale dokončil jsem. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Dnešních 92 km Posázavím a okolím Štěchovic bylo krásných... ...a také drsných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Spine: co jsi nakonec vybral? Ja dnes po dlouhem premlouvani vyrazil s malou. No a po ani ne 2 kilometrech skoncil muj bezdusovy system takto Tak jsem tam narval doma dusi a jsem zvedav jestli to udrzi Co radi mistni? Nechat tak a nebo pred Kralicakem vymenit i plast? Sent from my iPhone using TapatalkJiřino,tak nakonec vyhrála Alpina Carapax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Spine: nevypada veru zle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Afri rozhodne vyměnit Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Spine: nevypada veru zle Sent from my iPhone using Tapatalkvozí ji kámoš od loňska,takže jsem měl reference,hlavně jsem ji nasadil a sedla jak prdel na hrnec,i super váha takže nebylo co řešit...jinak ten plᡚt tvůj,to je slušný,si jej cvakl na nečem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Afri rozhodne vyměnit Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjj toho vyměníme o tom žádná ale ty si myslel určo ten plášť co má Jiřina ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Kupko: to bylo na me? Asi jak jsem si nekde skocil nebo ja nevim. Ale nasralo to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Tak vyreseno. Z vedlejsiho pokoje se ozvala rana. Nevydrzela to ani ta k..va plast a bohuzel ani duse Takze dotaz na skusene? Co poridit za All nountain gumu, asi rovnou cely par, ktera bude fungovat jako bezduse? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Tak jsem to kluci zvládl, Valachy Duatlon je za mnou, čas nic moc 1 hod 50 min 17 s ale dokončil jsem. :-Dtak hlavně že si to dal,kolo cajk,ale ten běh to by byl očistec....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Kupko: to bylo na me? Asi jak jsem si nekde skocil nebo ja nevim. Ale nasralo to Sent from my iPhone using Tapatalkjo to bylo na tebe :-) chtel jsem jeste napsat pozor at ti to nekde nebouchne pod zadkem uz jsem to vydel nekolikrat a ani jsem to nestihl napsat a uz se to stalo je dobre ze jsi na kole nesedel to by mohlo bolet.plast poradnej drzak NN rychla raketa RR :-) jestli nejedes po vaze zesilene boky palste SnakeSkin http://www.mojekolo.cz/schwalbe-rocket-ron-29-evo-snakeskin-tle-kevlar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 jj toho vyměníme o tom žádná ale ty si myslel určo ten plášť co má Jiřina ne? jo jo spatne jsem se koukl :-) :-) jiz napraveno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Kupko: mam 27.5 A Schwlbe asi nechci, jsou pry problemy s bezdus a to uz nechci zazivat. Zajimave vypada Maxxis High Roller II 3C. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Dnes "Šela Author Marathon" na hradě Helfštýn a byla to síla...http://www.selasport.cz/cz/author-sela-marathon/propozice.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Jirino,wtb vigilante. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 tak hlavně že si to dal,kolo cajk,ale ten běh to by byl očistec....DNjn kolo mi vydrželo, to jsem rád. Jen já jsem ráno vypil litr čaje a dva coldrexy abych vůbec mohl vyrazit. Ale musím začít pořádně jezdit, ten bajk mě celkem potrápil. Takže za dva měsíce, hurá na Valachy man. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Honzo seś dobrej, já bych to nedal.L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Tak opět vyrážím, včera luxus, jo a bacha na klíšťata, včera jsem měl letošní první :-( asi jich bude letos dost tipuji... Tak přeji fajnový den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Dík, já jsem nikdy nic podobného nezkoušel, pár měsíců jsem potrénoval a nakonec to dobře dopadlo a dokončil jsem. Letos bych chtěl ještě aspoň dva závody zkusit. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky