spineshank Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 už také zbrojím na sezonu...objednané nášlapy + pláště schwalbe rocket ron. Ještě musím pořešit novou vidli s větším zdvihem a hurá.... moje Merida čeká... jj jsem na tom stejně RR evo už jsou v krabici,teď přemýšlím jestli zkusit duše Foss? má někdo nějaký zkušenosti??
cretino Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 aj ja sa uz chystam na sezonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 aj ja sa uz chystam na sezonu Nemáš náááááááhodou nějakej máááááálinkej problémek s kolem na fotce?
spineshank Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 já se nechystám já už 3x vyjel,ale z toho 2x s dcerkou jen tak pozvolna,ale ještě to není ono
cretino Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Nemáš náááááááhodou nějakej máááááálinkej problémek s kolem na fotce? myslis tu opacnu vidlicu? :D to je fotka po kupe, uz je vsetko ako ma byt
B.F.G. Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Tak to je fajn, už jsem se chystal optat, jakže se na tom jezdí
Micey Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jarett: To by šlo:) Už jsi zkoušel to elektrický řazení? Strašně by mě zajímalo, jaký to je, pocitově..
Jarett Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jarett: To by šlo:) Už jsi zkoušel to elektrický řazení? Strašně by mě zajímalo, jaký to je, pocitově.. Jaké to je ? Luxusní pocit absolutní přesnosti
mikymik Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 už také zbrojím na sezonu...objednané nášlapy + pláště schwalbe rocket ron. Ještě musím pořešit novou vidli s větším zdvihem a hurá.... S tím vyšším zdvihem bych byl raději opatrný. Kolu se nebude chtít moc do zatáček, ve výjezdech se bude stavit na zadní, nemusí ti uznat případnou reklamaci prasklého rámu atd...
spineshank Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 nikdo nezkoušel?má smysl do toho jít? http://www.youtube.com/watch?v=-29bEDFT9Xo
Gustaf Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) S tím vyšším zdvihem bych byl raději opatrný. Kolu se nebude chtít moc do zatáček, ve výjezdech se bude stavit na zadní, nemusí ti uznat případnou reklamaci prasklého rámu atd... já tam mám obyčejnou 80mm Santour, tak bych chtěl nějakou Rock shox 100mm. Víc ne...takže to by mělo bejt v pohodě. Kolo je XC, takže nebudu hrotit nějaký náročný traily, na který není stavěný...a projížďky po lesích a polních cestách budou ok Upraveno 14. března 2012 uživatelem Gustaf
maama Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 nikdo nezkoušel?má smysl do toho jít? na koukání je to zajímavý, ale když už musím tu duši vyndat, radši bych tam dal novou. lepší řešení jsou takové lepící bombičkové šprice do duší, co díru zalepí zevnitř, ale jednou to funguje, jednou ne. ale jako možnost nemuset se babrat s montpákama je to dobrý. tady u těch opravených pomačkaných míst moc nevěřím, že by to bylo trvanlivý a pod zatížením to nezačalo pouštět. vidím jako zajímavou možnost si vzít takovou duši na dovolenou, ale na vyjížďce z domu domu mi to moc smysl nedává.
B.F.G. Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 jj jsem na tom stejně RR evo už jsou v krabici,teď přemýšlím jestli zkusit duše Foss? má někdo nějaký zkušenosti?? Zase tak ultradrahý to není, tak to zkus. Já osobně bych tomu až tak nevěřil a je otázkou jak to bude měnit vlastnosti pláště - přeci jen modul pružnosti gumy to asi mít nebude (bude to daleko tužší duše)
wave ceptor Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Ta duše se mi líbí. Dělá se to i ve 20" velikosti? Mladý má za rok tak 30průrazů tak že bychom to testli....
adamo Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jsou tady nějací příznivci single speedu nebo fixed gear? To je vždycky krásné pokoukání
Aldo Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jsou tady nějací příznivci single speedu nebo fixed gear? To je vždycky krásné pokoukání Já příznivec jsem, zatím jenom pasivní, jeden fixed gear mám momentálně rozestavěnej a sezóna klepe na dveře. Jinak chápu, že pro spoustu lidí je to úplná blbost, jsou to prostě kola pro výstředníky.
B.F.G. Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Já příznivec jsem, zatím jenom pasivní, jeden fixed gear mám momentálně rozestavěnej a sezóna klepe na dveře. Jinak chápu, že pro spoustu lidí je to úplná blbost, jsou to prostě kola pro výstředníky. Jo je to blbost To je hlavní specifikace. Ale auta s jedním převodem bez spojky taky určitě "existujou"...
nAscA Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jsou tady nějací příznivci single speedu nebo fixed gear? To je vždycky krásné pokoukání Nedavno jsem se na tom snazil jet.. je to nezvyk a jde o drzku
Gustaf Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 (upraveno) tak dneska proběhla první letošní testovací jízda po polovičním tunningu...nové pláště a nášlapy.... Zajím jízda bez pádu, ale počítám s tím, že až se na nášlapy přestanu soustředit, tak se vymáznu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2012 uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky