Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

už také zbrojím na sezonu...objednané nášlapy + pláště schwalbe rocket ron. Ještě musím pořešit novou vidli s větším zdvihem a hurá....Posted Image moje Merida čeká...

jj jsem na tom stejně RR evo už jsou v krabici,teď přemýšlím jestli zkusit duše Foss?

má někdo nějaký zkušenosti??

Odesláno

už také zbrojím na sezonu...objednané nášlapy + pláště schwalbe rocket ron. Ještě musím pořešit novou vidli s větším zdvihem a hurá....

S tím vyšším zdvihem bych byl raději opatrný. Kolu se nebude chtít moc do zatáček, ve výjezdech se bude stavit na zadní, nemusí ti uznat případnou reklamaci prasklého rámu atd...

Odesláno (upraveno)

S tím vyšším zdvihem bych byl raději opatrný. Kolu se nebude chtít moc do zatáček, ve výjezdech se bude stavit na zadní, nemusí ti uznat případnou reklamaci prasklého rámu atd...

já tam mám obyčejnou 80mm Santour, tak bych chtěl nějakou Rock shox 100mm. Víc ne...takže to by mělo bejt v pohodě. Kolo je XC, takže nebudu hrotit nějaký náročný traily, na který není stavěný...a projížďky po lesích a polních cestách budou ok Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

nikdo nezkoušel?má smysl do toho jít?

na koukání je to zajímavý, ale když už musím tu duši vyndat, radši bych tam dal novou. lepší řešení jsou takové lepící bombičkové šprice do duší, co díru zalepí zevnitř, ale jednou to funguje, jednou ne. ale jako možnost nemuset se babrat s montpákama je to dobrý. tady u těch opravených pomačkaných míst moc nevěřím, že by to bylo trvanlivý a pod zatížením to nezačalo pouštět. vidím jako zajímavou možnost si vzít takovou duši na dovolenou, ale na vyjížďce z domu domu mi to moc smysl nedává.
Odesláno

jj jsem na tom stejně RR evo už jsou v krabici,teď přemýšlím jestli zkusit duše Foss?

má někdo nějaký zkušenosti??

Zase tak ultradrahý to není, tak to zkus. Já osobně bych tomu až tak nevěřil a je otázkou jak to bude měnit vlastnosti pláště - přeci jen modul pružnosti gumy to asi mít nebude (bude to daleko tužší duše)

Odesláno

Jsou tady nějací příznivci single speedu nebo fixed gear? To je vždycky krásné pokoukání :smile_anim:

Já příznivec jsem, zatím jenom pasivní, jeden fixed gear mám momentálně rozestavěnej a sezóna klepe na dveře. Jinak chápu, že pro spoustu lidí je to úplná blbost, jsou to prostě kola pro výstředníky.

Odesláno

Já příznivec jsem, zatím jenom pasivní, jeden fixed gear mám momentálně rozestavěnej a sezóna klepe na dveře. Jinak chápu, že pro spoustu lidí je to úplná blbost, jsou to prostě kola pro výstředníky.

Jo je to blbost :) To je hlavní specifikace. Ale auta s jedním převodem bez spojky taky určitě "existujou"...

Odesláno

Jsou tady nějací příznivci single speedu nebo fixed gear? To je vždycky krásné pokoukání :smile_anim:

Nedavno jsem se na tom snazil jet.. je to nezvyk a jde o drzku :)

Odesláno (upraveno)

tak dneska proběhla první letošní testovací jízda po polovičním tunningu...nové pláště a nášlapy....Posted Image Zajím jízda bez pádu, ale počítám s tím, že až se na nášlapy přestanu soustředit, tak se vymáznu Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...