Rifik Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Já mám právě velkou pumpu s manometrem:-) takže foukám většinou na 2 bary vpředu i vzadu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mira188 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Na Králičáku jsem dorazil podrážky na tretrách tak že výměna. Samozřejmě se stalo to čeho jsem se obával. Zahnilý šrouby ve špici... Ven nešly ani náhodou tak ubrousit a nový bit přilepit, lepší nápad jsme nedostali.
TLD Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Myslis, ze to lepidlo bude na tak male plose drzet? To neslo odvrtat ?
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Miro,bohužel ta životnost je hlavně na špici dost slabá,mě to ještě chvíli vydrží,ale snažím se to střidat s Eagle5 když vím že polezu po kamenech cestou
Mira188 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 11:55, TLD napsal: Myslis, ze to lepidlo bude na tak male plose drzet? To neslo odvrtat ?Ne, protáčelo se to. Kluci u Sidi asi při kompletaci podcenili mazání. Držet by to mělo je to lepený dvousložkovým lepidlem.
Mira188 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 12:11, spineshank napsal: Miro,bohužel ta životnost je hlavně na špici dost slabá,mě to ještě chvíli vydrží,ale snažím se to střidat s Eagle5 když vím že polezu po kamenech cestouPodcenil jsem situaci,taky mám na takový věci druhý boty. Ale problém je spíš v tom že se to strhlo v tom karbonu. Myslím že u bot v této cenové relaci by se to stát nemělo.
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 12:46, Mira188 napsal: Podcenil jsem situaci,taky mám na takový věci druhý boty. Ale problém je spíš v tom že se to strhlo v tom karbonu. Myslím že u bot v této cenové relaci by se to stát nemělo.Sta by se to nemělo ale je to guma nastriknuta na karbonu :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mira188 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Asi jediná obrana je hned když je to nový rozebrat nacpat tam vazelínu a průběžne to kontrolovat...
roura74 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Ono taky ty křížový hlavy šroubků tomu moc nepřidají. Za hvězdičku nebo imbus by se určitě dalo zabrat víc.
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Tak jsem to ještě nechal v objednávce změnit... tak doufám, že to bude ke prospěchu. Odolnost se hodí, to je fakt - rozbitá cesta a můj metrák je na treka už někdy záhul. Zvlášť s pevnou vidlí. V 31. 5. 2016 v 21:16, kupko napsal: Rozhodne Overdrive je mnohem lepší má na horní části běhounu protiprurazovou vložku zadrží to menší trny.Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 14:09, odjinud napsal: Tak jsem to ještě nechal v objednávce změnit... tak doufám, že to bude ke prospěchu. Odolnost se hodí, to je fakt - rozbitá cesta a můj metrák je na treka už někdy záhul. Zvlášť s pevnou vidlí. dobra volba :-)
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 13:07, roura74 napsal: Ono taky ty křížový hlavy šroubků tomu moc nepřidají. Za hvězdičku nebo imbus by se určitě dalo zabrat víc.panove to chce opravdu co par mesicu povolit vycistit namaza :-)
Gustaf Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 tak jsem dnes po práci vyrazil na bajk...jen rychlých 15km, během nichž sem dokonale zmoknul a pak v lese tekly potoky vody...bahenní lázně i s ostřikem. Prostě humus...Mno což, sem si přidělal práci. Umejt tretry, vystříkat helmu..hadry plný bahna rovnou do pračky. Vykydat kolo snad zvádnu zejtra
roura74 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Vyměnil jsem dnes patku přehazky a pořád jsem nemohl doladit řetěz. Při napnutné přehazce vydával divný zvuky. Po hodině laborování mě napadlo ho změřit. Byl nataženej. Takže XTR 11 vydržel necelých 700 km. Oproti XT poloviční nájezd a víc než dvojnásobná cena. Pro mě teda velký zklamání.
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 16:46, Gustaf napsal: tak jsem dnes po práci vyrazil na bajk...jen rychlých 15km, během nichž sem dokonale zmoknul a pak v lese tekly potoky vody...bahenní lázně i s ostřikem. Prostě humus...Mno což, sem si přidělal práci. Umejt tretry, vystříkat helmu..hadry plný bahna rovnou do pračky. Vykydat kolo snad zvádnu zejtra dobře ty já dojel z práce začal se oblíkat a říkám si radši kouknu na radar,no hnalo se sem pěkné počasí,takže jsme to zabalil a za chvílec chcanec jak prase,takže zítra taky den
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 18:52, roura74 napsal: Vyměnil jsem dnes patku přehazky a pořád jsem nemohl doladit řetěz. Při napnutné přehazce vydával divný zvuky. Po hodině laborování mě napadlo ho změřit. Byl nataženej. Takže XTR 11 vydržel necelých 700 km. Oproti XT poloviční nájezd a víc než dvojnásobná cena. Pro mě teda velký zklamání.kámoš vozí na 1x11 Sram a výdrž okolo 800km cca,takže to si nevybereš
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 18:52, roura74 napsal: Vyměnil jsem dnes patku přehazky a pořád jsem nemohl doladit řetěz. Při napnutné přehazce vydával divný zvuky. Po hodině laborování mě napadlo ho změřit. Byl nataženej. Takže XTR 11 vydržel necelých 700 km. Oproti XT poloviční nájezd a víc než dvojnásobná cena. Pro mě teda velký zklamání.No 11 je zase tenčí a užsi to znamena pekárna :-( Já se taky právě vrátí z garáže a konečně jsem dorovnal patku řazení skate jak hodinky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 19:08, spineshank napsal: dobře ty já dojel z práce začal se oblíkat a říkám si radši kouknu na radar,no hnalo se sem pěkné počasí,takže jsme to zabalil a za chvílec chcanec jak prase,takže zítra taky den když zejtra má taky chcat....tak sem to risknul dneska...ikdyz blbe a to sem koukal na meteotadar...a doufal,ze ten mrak půjde mimo :D
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jj cim novější řetěz tím kratší nájezd....jsem zvědavej až bude 12 řetěz kolik to bude..tipuju 500km..D
Doporučené příspěvky