Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ať vám hlavně zítra vyjde počasí a těch.problémy ať se vám vyhnou...

jj díky..mělo by bejt docela dobře...tak uvidíme. Jen mám strach...na trase jsou dva brody. A když jsem viděl některý řeky, jak jsou teď rozlitý, tak nevím nevím...abych to nemusel přeplavat  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Kupko, stresni. Nemuze na Vas jezek... a to myslim vazne. Pockej az Vas navstivej vecer jezci a budou koukat co by po Vas sezrali :) To pani okamzite skonci s campingem. Delaj fakt hustej kraval :)

Odesláno

tak pokud to bude takovej brod jako tady u nás tak určo :lol2:

notypyčo  :lol2:  :lol2:  :lol2:  tak to je fakt hustý...to si beru raft na záda  :lol2:  :lol2:  :lol2:

kupko: jj, abych si nepromočil džeksnovky  :lol2:  :lol2:  když sem si je pečlivě vydrbal

Odesláno

Kupko, stresni. Nemuze na Vas jezek... a to myslim vazne. Pockej az Vas navstivej vecer jezci a budou koukat co by po Vas sezrali :) To pani okamzite skonci s campingem. Delaj fakt hustej kraval :)

Ve čtyřech se na střechu nevlezou.

Odesláno

Roura, s malejma detma se da. Je to sice jen 140cm na sirku,ale zase 220cm delka,to se v klidu naskladas:).

Odesláno

Roura, s malejma detma se da. Je to sice jen 140cm na sirku,ale zase 220cm delka,to se v klidu naskladas:).

To je málo prozatím u me vede ten Coleman

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Dneska opět luxus :-) A teď přemýšlím co bych dělal, kdyby mi tam to kolo do rybníka spadlo, chi chi, bych musel asi zapotápět... Dobrou chuť :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já si dnes opět vyrazil do lesů zapíchat. 2 defekty 2 km po sobě. Navíc jsem musel potupně zavolat ženu aby pro mě přijela, protože jsem nestíhal dětem slíbenej Závod míru, kterej se tu od včera jezdí v okolí.

ff784f55882a5874c1ce77cf248da1bf.jpgfade90a47ac686c265959039bc68cc34.jpgf5daaa3a7adc265e5d616e9fdcb6936a.jpg

Odesláno

Já si dnes mega dobře zablbnul v Jedovnicích. Chlapcům se to moc povedlo, krásný areál :clap:  Co do náročnosti myslím že každej si své najde, trail č.2 je létavej když se to rozjede.... Ale za objetí určitě stojí všechny. Krásný prostředí přímo u kempu a vody. Dokola hodně možností k ježdění, byl jsem si objet ještě rybníky a super. Kdyby měl někdo zájem klidně si dám repete...

??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...