Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska byl ,,trenink´´ s prckama. Super. Jsem rad, ze je to bavi, snad jim to vydrzi.

Kluci, hlavne asi Roura, uz jsem tu kdysi otravoval a nejak to nedopadlo... Jel jsem jeden trail co jsem objevil na jare a ten nej usek jsem proste nenasel..., co doporucite za ,,budik´´ na riditka, aby to delalo zaznam trasy, dalo se to ulozit do compu a zobrazit v mape a libilo by se me , at to umi nadmorskou vysku. Mobil nechci pouzivat. Celkem se me libi petistovkova rada od Garmina. Diky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Jo pánove chystám se s rodinkou na výlet na Prachovske skály nevíte o nějakém ubytování :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Jsme tam ještě jenom s jedním prckem byli na hotelu Skalní město. Super klidná poloha uprostřed parku kousek od vstupu do Prachovských skal. Restaurace a posezení v pohodě, ovšem pokoje takové jen na přespání, malé a pamatuji si že dost vrzali podlahy i postel, ale údajně prošli rekonstrukcí. Jinak bych tam jel klidně znovu, jak říkám pěkné místo.

http://www.skalnimesto.cz

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...