Gustaf Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 tak dnes 46km kolem přehrady a bylo parádně. Cestou jsem minul muzeum starých kol v Luhově...na hrázi jsem si dal v hospůdce jedno pivko a jel dál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Afri kamo pomalu 69 km/h :-) no to uz byl hukot brzdy uz brzdi poradne jsou zajete :-) Gustaf pekne fotky :-) Upraveno 23. července 2016 uživatelem kupko
camlost Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Dnes necelých 80 km, z toho 42 km jeden lokální závod. Trochu jsme zmokli, takže to v lese malinko klouzalo... přesně, jak to mám rád. Skončil jsem kousek za první 10kou.Dcera je lepší, zajela si pro druhé místo mezi staršími soupeřkami. Napsáno vlastní ťapkou
kloubik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Gusta, ten Tvuj zlutak je super, projel jsem zase fotky, paradne si vsichni jezdite a ty letni zastaveni na pivko vam zavidim. Planuji vyrazit zitra rano a pridam aspon 2 fotky z par tydnu zpatky. Vezli jsme si kola spis jen na rychlejsi pohyb kolem kempu, kola jsou mimo par stezek zakazana, ale i tak to bylo super. Dojet si k rece na koupacku, skocit do ledovy vody a zase zpatky na kole do kempu na pivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Kloubik, Yosemite NP jsem si zamiloval. Když jsme tam byli tak jsem měl kola půjčený. Konečně už zase tečou vodopády. Paráda. Doufám, že se tam ještě vypravím.
Gustaf Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 kloubik...tak to jsou super fotky...a ten prazdrujek a schnitzel
kloubik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Diky, nejlepsi prodlouzenej vikend za dlouhou dobu (i kdyz jsme na kole moc nejezdili). Posledni dobou jsem porad jen v praci a uz nejak nemuzu Tady je trochu vic fotek pokud by se nekdo chtel kouknout, viz odkaz. roura - je to tam nadherny, preju at se tam jeste podivas. Posledni den jsme sli na Half-dome, takze jsme vyrazili z udoli v 5 rano, kolem 8 rano uz jsme byli pekny kus nahore a potkali medvedici s malinkym chlupacem, byl jsem z toho docela nervozni, byli od nas tak 50 metru, malej byl zvedavej a porad nas okukoval, delali jsme ze si jich nevsimame a nastesti po chvili zmizeli za kopec. Kdybysme meli kola, tak bych si rekl, ze jim mozna alespon ujedeme
TLD Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Kloubiku, to je nadhera. Tvoje fotky tu chybej, zacni zase poradne jezdit:)Ja dneska musel popojet asi hodku a pul autem. Vyrazil jsem v sest hodin a vubec to nevypadalo pekne. Nakonec pocasi celkem OK, ale strasna sauna. Sel jsem 2x k zemi, jednou pohoda a podruhy to celkem bolelo..., jeste to slo do kameneho koryta. Ted si leduju koleno a rameno. Ale svezeni luxusni. Snazil jsem se neco okoukat od lidi co umej a mam radost, ze jsem dal vse co oni, obcas na me pockali smerem dolu, nahoru uplne v pohode: ) Uz se tesim na dalsi ,,Turner session'' Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Pěkně TLD ja dneska krásných 78 km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Dneska šedesátka s manželkou. Všude hromady borůvek, houbaři chodili s pravákama o průměru dezertního talíře. Tradičně skvělý oběd na Rabštejně a na konec 10 km před barákem krátká průtrž.
kupko Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Ondro ty mě s tim jídlem tak štveš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 roura, napis potom ake su tie nove pneuOd neděle jsem na nich najel cca 360 km. Jsou oproti Schwalbe míň hlučný, subjektivně mi přijdou rychlejší. Aspoň přechod z 2,1 na 2,2 vůbec nepociťuju. Na zpevněnejch cestách, lesních a polňačkách paráda. Stejně tak na šotolině, makadamu atp. Kde je velká slabina tak v blátě kde plášť dost plave, na rozmoklé trávě při zatáčení, při prudkých výjezdech po kořenech a větších kamenech. Tam zadní kolo dost odskakuje. Vzorek pláště mi přijde o dost tvrdší než Schw. a tím pádem ani tak neubývá. Počítám, že by mohl vydržet na zadním tak 1500. Po té ještě zkusím ten X king.
tommas4 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Ondro ty mě s tim jídlem tak štveš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkNezáviď mu, dyť tam má na sýru mouchu
camlost Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Dnes asi 56 km s kozlíkem a česnečkou na 40. km. @roura74 Tvrdší směs pláště = víc klouže. Napsáno vlastní ťapkou
kupko Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Nezáviď mu, dyť tam má na sýru mouchu Já mu nezávidím ja mu to přeji ale mam na to hroznou chuť :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Tommas,slusny oko:). Roura,ty Tve cyklo-gastro vyjizdky mr bavej. Super fotecky.
roura74 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Nezáviď mu, dyť tam má na sýru mouchu Tome ta byla za příplatek. Holt se pozná oko profíka. Já ji na mobilu ani nemohl najít.
Gustaf Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 kluci super fotky a výjezdy...je hezký se kochat jak jezdí ostatní. To jídlo na rabštejně mě vždycky dostane. Nemám to zas tak daleko...možná tam taky vyrazím na nějakej švih.
Doporučené příspěvky