odjinud Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Dneska jsem cca v 19h chytl za Brandýsem takovej přílivák, že od auta stříkaly proudy vody do výšky 1,5m (a to jsem jel pade)... říkal jsem si, jestli tím nemám zmoklé cyklisty sfoukávat do příkopu :-) no, pochopitělně zůstalo jen u myšlenky. Tak doufám, že jste to někdo nechytl na kole...
jhonzatko Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Rad bych se zdejsich znalcu zeptal na nazor ... Uz delsi dobu hledam kolo, ktere by mi idealne sedlo ... a tak nekolik let dozadu zkousim kazdy rok jine kolo.Predloni to byl karbonovy HT na 29", loni Patriot EVO Team, letos jsem zkusil lowcost variantu Canyon NERV AL 6.0. To az na par veci docela sedi. Mozna teda hlavne proto, ze casu na jezdeni uz tolik neni a tak ty naroky nejsou takove. Nicmene mam ted moznost koupit Kona Process 111, model 2015 a tak si hraju s myslenkou pustit Canyon a koupit tohle.Co myslite, dava to smysl? Nebo radeji nechat plavat?Diky za pripadne nazory!
TLD Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Pokud Ti sedi a vyhovuje, tak proc bys ho menil? To bych treba udelal upgrade nejakejch dilu a nechal bych ho. Na stranu druhou, pokud tu Konu chces zkusit, jdi do toho. Kona delala vzdy paradni kola a tim processem asi nic nezkazis. Ja bych do kony sel, me tan kanadskej puvod je sympatickej a jejich kola se me libej. Kdyz ti sedne geo, budes asi spokojenej taky. Hele, neni jedno 27.5 a jedno 29?
spineshank Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Popravdě plaveš v tom slušně a co ti na předchozích výběrech vadilo??
jhonzatko Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Jo, to vubec nerozporuju ... plavu v tom slusne hlavne proto, ze poradne nevim, co vlastne chci. A dokonaly universal neexistuje, no.Jinak neprisel mi moc rozdil 26" vs 27.5", ale tech 29" uz znat je ...Na tom Canyonu mi nejvic vadi asi absence pevnych os ... a to nejspis upgradovat nejde, pokud vim?
TLD Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Pises, ze moc nejezdis...ty pevny Ti vadej, ze tam proste nejsou, nebo Ti to vadi pri jizde? Jako pevny jsou pevny, o tom zadna, ale pokud se svezes jen obcas... tak kvuli tomu me osobne prijde blbost kupovat kolo... nebo si kup jetou vidli se zarukou a udelaj si predej na pevnou a zadek neres...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 já být tebou, tak projdu místní inzerci...valí se tam jeden full zlutak na pevných osách, foxu a s teleskopem :D :D a mas po starostech
TLD Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Cece, touzi po kanadsky legende a ty mu nabizis...... zlutaka.....
jhonzatko Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 @TLD: Vadi mi to pri jizde ... nejsem nejlehci a v nekterych terenech mi prijde, ze se to kolo vlni a navic mi cinkaji kotouce. To mi predchozi kolo, ktere bylo na pevnych, nedelalo.@Gustaf: Vim, videl jsem . Ale mne osobne zlutak zkratka do oka moc nepadl, no
Gustaf Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 TLD...já si dělal prdel...legendo :D jhonzatko....njn,jeste si k tomu nedospěl :D ne, kona dělá hezky bajky...jsem zvedavej jak se rozhodnes. to vybírání je na tom paráda...a pak ten pocit se zase povozit na něčem novém
TLD Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Gustiku, ja taky Jhonzatko, jasny. Tak tu konu prubni no, vypada moc pekne.
spineshank Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Jo, to vubec nerozporuju ... plavu v tom slusne hlavne proto, ze poradne nevim, co vlastne chci. A dokonaly universal neexistuje, no.Jinak neprisel mi moc rozdil 26" vs 27.5", ale tech 29" uz znat je ...Na tom Canyonu mi nejvic vadi asi absence pevnych os ... a to nejspis upgradovat nejde, pokud vim?kup si 301 na 27,5" a máš pokoj
Gustaf Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 no co...lajtvajl takový po domacku svareny trubky :D
TLD Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Je to super kolo. Ale za cenu, kde uz stoji za to se koukat i jinam
MejlaG Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Poslední půlrok jezdím Ghost Kato 27,5 a vypadá to, že lepší kolo na moje ježdění - drandění po lesních stezkách, polňačkách a pod. - jsem ještě neměl. Sedíš na prdeli a šlapeš. Je velmi pohodlné, rychlé, hravé a přitom stabilní.. fakt jsem spokojený. měl jsem kol už fůru, od pevňáků GT, Norco- po fully - Merida 120 mm, Norco, GT Force 1 a 2 a Ghost. Jezdil jsem pár měsíců i 29.tku, ale bylo to kopyto- chyběla tomu ta parádní hravost, kterou mám rád.
spineshank Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Je to super kolo. Ale za cenu, kde uz stoji za to se koukat i jinam v techto vodách si člověk dokáže už vybrat hodně zajímavý kola....pak už je to spíše o osobních preferencích a co se líbí
roura74 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Zasloužené cyklopivo při západu. No a trocha pomalu pečeného bůčku. Ionty se musí doplňovat.
Tomas_2002 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Tak mě ze třech servisů vyhodili, že na výměnu mojí páčky lockoutu nemají čas. No tak si holt dám pivo a štamprlu a jdu to namontovat sám. Za ušetřené peníze si dám ještě jedno a štamprlu :-)
spineshank Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) a co...? nějaký enduro?tam byl včera taky nejakej manik a měl epica s-workse...krasny. Ale nechapal jsem...tam machruje s takovým bajkem za 250k a a jede jen 30km trať a po dojezdu kolo skoro čistý...si asi dával pozor na blaticko tak konečeně mám čas tak to sem hodím....pořídil toto a nemůže si to vynachválit a mákne si na tom víc, říkal jak na scalpelu nebo 301https://www.e-bikeshop.co.uk/Haibike-sDuro-Full-Fat-Six-2016 Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem spineshank
Doporučené příspěvky