Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To není no, ale jsou to OH přece, ne závod okolo Horní Lipové.

Pro horský kola jsou úplně jiný pravidla. Celý kolo vyměnit nemůžou. Bohužel pevná osa ten čas výměny výrazně prodlužuje.

Odesláno

Gustav super :-) a co gufero :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

byla to pecka na lectoru...gufero drží a vidlice taky. seru na to to asi reklamovat. budu jezdit. ještě sem přemýšlel,ze bych to dal sem kamaradovi,co má servis. taky jel ten závod. tak sem se ho na to zeptal jeatli mi to opraví nebo mám reklovat. a on řekl,neresit..zatlačit a jezdit. dělá normálně servis Fox i rock shox. takže mu věřím....prej když z toho nechcije volej,tak cajk. mno a vidle drží. když se to stane po 2. tak budu reklamovat....
Odesláno

byla to pecka na lectoru...gufero drží a vidlice taky. seru na to to asi reklamovat. budu jezdit. ještě sem přemýšlel,ze bych to dal sem kamaradovi,co má servis. taky jel ten závod. tak sem se ho na to zeptal jeatli mi to opraví nebo mám reklovat. a on řekl,neresit..zatlačit a jezdit. dělá normálně servis Fox i rock shox. takže mu věřím....prej když z toho nechcije volej,tak cajk. mno a vidle drží. když se to stane po 2. tak budu reklamovat....

Ok

Odesláno

Nino fakt z jiny planety a Jarda výbornej, skvelej zavod

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Ok

páč si říkám, že když vydržela takovej nápor co dostala teď na těch závodech, tak snad to bude OK. Kdyby tam byl poznat únik tlaku, nebo tn olej tekl, tak bych řešil okamžitě. Dám jí ještě šanci. Spíš díky touze jezdit a ne mít bajka v servisu  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...