Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 ok...a ta stačí nějaká obyč nebo to musí taky svítit až za roh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Vem tu co prodává tvůj známej,fakt je super svitiva a vydrží moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Vem tu co prodává tvůj známej,fakt je super svitiva a vydrží moc.jakou? Vím, že jsme spolu nějakou řešili, ale už si nevybavuju jakou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Black Diamond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Zkus si od nekoho v okoli neco pujcit. At mas srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Black Diamondtuhle? http://www.rockpoint.cz/celovka-black-diamond-spot/pBLD22030014-2/jo, tak já přávě nechci nic za raketu, páč vyjedu tak jednou za uherák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 tuhle? http://www.rockpoint.cz/celovka-black-diamond-spot/pBLD22030014-2/jo, tak já přávě nechci nic za raketu, páč vyjedu tak jednou za uherák....naprosto ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 130 lumenů je fakt málo. To je jak ten můj Petzl. Dobrý na chůzi, ale na bike málo. To chce aspon neco takovyho. http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/20-1-LED-celovky/0/5/1166-Celovka-FA10-500lm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 130 lumenů je fakt málo. To je jak ten můj Petzl. Dobrý na chůzi, ale na bike málo.To chce aspon neco takovyho. http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/20-1-LED-celovky/0/5/1166-Celovka-FA10-500lmtak já to myslel jako doplnkové světlo k tomu na řídítkách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Vem si, že jedeš třeba 25 km/h a musíš vědět kam jedeš. Tímhle si fakt neposvítíš. V noci je to úplně jiný. Šutry, větve a vše zkreslují pohyblivý stíny. Vyzkoušeno a fakt to nejde. Dokonce jsem zjistil, že na helmě je lepší mít silnější světlo než na rodlech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 tak já to myslel jako doplnkové světlo k tomu na řídítkách :-) vozim ji už 2 roky,kombinace se světlem na rodlech odzkoušená varianta s návraty okolo 22hod ,takže doporučuji, ale kazdej to vnímá jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Priklanim se k Rourovi. Je to malo. Teda pokud se vracis po cyklostezce, nebo nejake sotoline, je to asi OK. Ale pokud jedes v lese, je to malo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 no,promyslim a uvidím...díky za názory;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 8,5C, chcije. Tak ja teda vyrazim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 počasí máš Jiřino parádní ja teď dojel do práce a prdel totálně mokrá,ještě že tu mám rezervní kraťasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Pěkně Jiří :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Jirko užij si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Re: oprava závitu na klice - servisák zadara vyříznul novej závit, bylo tam ještě dost materiálu, tak uplně nejlepší varianta:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 tak to je super,takže nasadit a nechat to utáhnout za jízdy znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Re: oprava závitu na klice - servisák zadara vyříznul novej závit, bylo tam ještě dost materiálu, tak uplně nejlepší varianta:-))Tak to je dobra zprava ale mela se tam dat nova vlozka poskozenemau zavitu uz moc nepomuze ho prezezat je lepsi tam dat vlozku jistota je jistota dost nezpecne uz jsem se s tim setkal mockrat jak nekomu upadla za jizdy klika byva to cela bolestivej pad :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky