Flipik Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Zdravím všechny příznivce japonských hodinek, zvláště tedy Orientu. Pořídil jsem si ty hodinky klasického vzhledu a s průhledem na srdce z jednoho prostého důvodu. Průhled dýnkem na strojek je parádní věc, ale má to jednu nevýhodu - hodinky musíte sundat z ruky. Takže když sedíte na poradě nebo školení a nebaví vás poslouchat bezobsažné prezentace apod. - je potřeba se odreagovat, ale přitom vypadat soustředěně. Mě pohled na neúnavný strojek mechanických hodinek fascinuje a uklidňuje zároveň. Jenže když máte hodinky v ruce, tak to může působit, buď že se nudíte nebo chlubíte. Tímto modelem je problém vyřešen - hodinky zůstávají na ruce a vy působíte soustředěně. Navíc díra v hodinkách je docela dobrá příležitost k mechanické osvětě. Přidávám pár ilustračních fotek, na lepší nemám vybavení, takže shovívavost prosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chobot Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Ano, přesně proto jsem si koupil ´děravé´ hodinky. Protože pohled na běžící strojek, ač pořád stejný, mě baví a představa sundavat si kvůli tomu hodinky z ruky se mi nelíbí.Moc pěkný hoďky.
Flipik Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Díky kluci ... Ještě přidám specifikaci, ne všem se chce googlit, ale překládat to nebudu - black semi-skeleton dial- black genuine leather strap with stainless steel clasp- stainless steel caseback with itemized hologram- stainless steel case, measures 42x12mm- scratch resistant convex Crystal Glass- water resistance to 50 meters/ 5 bars- japanese automatic in-house movement Cal 46A40- 21 Jewels- weight ca.75 gr.- lug width 22mm- continuous operation time more than 40 hours Jo a taky musím pochválit www.creationwatches.com kde jsem je kupoval. Objednáno ve čtvrtek večer (před Velikonocemi) a v úterý dopoledne jsem je měl na stole! Ze Singapuru před DHL, prostě paráda.
luidis Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 P?kné hoďky ke košili, gratulace. A když se umí p?kn? nafotit, tak vypadají ješt? líp.
Sashoun Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Parádní openhearty, nakonec mě odradil malý rozměr a šel jsem do Bulov openheart.Teď ale opět pokukuju po Orient Eminence, tam je navíc datum
Flipik Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2014 (upraveno) Parádní openhearty, nakonec mě odradil malý rozměr a šel jsem do Bulov openheart.Teď ale opět pokukuju po Orient Eminence, tam je navíc datum Nejsou špatné, ale něco za něco, ten datový věnec neumožňuje víc než tu výseč. Ale pro někoho, kdo chce i datum je to určitězajímavá volba.Jo a ten safír taky není od věci ... Upraveno 3. března 2014 uživatelem Flipik
Marcus Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Gratuluju. Taky jsem si je nejednou prohlížel. Z osobních důvodu jsem ale dával přednost světlému cifeníku, protože hodinek s černým mám už moc. Protože od Orientu mám nakonec Mako, budou oblekovky od některých německých hodinářů.
Flipik Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Gratuluju. Taky jsem si je nejednou prohlížel. Z osobních důvodu jsem ale dával přednost světlému cifeníku, protože hodinek s černým mám už moc. Protože od Orientu mám nakonec Mako, budou oblekovky od některých německých hodinářů. Máš někde vlastní foto toho světlého ciferníku? Já jsem měl taky černé Mako a tak jsem je vyměnil za modré, abych neměl jen černé.
Marcus Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Fotku nemám, protože jsem je nakonec nekoupil. V obchodě jsem uviděl černé Mako, dal jsem je na ruku a bylo rozhodnuto. Nikdy předtím by mě nenapadlo, že bych si je pořídil. Líbily se mi modré big Mako, ale vadil mi tam ten čudl na překlápění dne bez šroubovací korunky. A protože tím pádem už jedny Orienty mám, vybírám oblekovky jinde, momentálně z německé provenience. Ale netlačím na pilu.
Flipik Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Fotku nemám, protože jsem je nakonec nekoupil. V obchodě jsem uviděl černé Mako, dal jsem je na ruku a bylo rozhodnuto. Nikdy předtím by mě nenapadlo, že bych si je pořídil. Líbily se mi modré big Mako, ale vadil mi tam ten čudl na překlápění dne bez šroubovací korunky. A protože tím pádem už jedny Orienty mám, vybírám oblekovky jinde, momentálně z německé provenience. Ale netlačím na pilu. Tak Mako jsou rozhodně univerzálnější, ale šroubovací korunku i čudl snad mají všechny barevné varianty, ne?
Marcus Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tady jsou vedle sebe klasické Mako a Big Mako s modrým ciferníkem. Big Mako nemá šroubovací to tlačítko na překlopení data. To je podle mě u potápek celkem chyba. Jinak jsou parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Flipik Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tady jsou vedle sebe klasické Mako a Big Mako s modrým ciferníkem. Big Mako nemá šroubovací to tlačítko na překlopení data. To je podle mě u potápek celkem chyba. Jinak jsou parádní.orient200mcomparison.jpg Díky za foto, toto mi nějak uniklo, to riziko zmáčknutí pod vodou je fakt docela velké.
FraK Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Máš to pěkný. Nedávno jsem koukal na podobné od Edoxu. Myslím ale, že u Orientu bude cena mnohem, mnohem příznivější :-).
Flipik Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Máš to pěkný. Nedávno jsem koukal na podobné od Edoxu. Myslím ale, že u Orientu bude cena mnohem, mnohem příznivější :-). Na tuty, odkaz na Edox by nebyl?
Marcus Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Já jsem v obchodě viděl tyto: http://www.hodinky-svycarske.com/eshop-edox-automatic-open-heart-33807.html
FraK Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 (upraveno) Na tuty, odkaz na Edox by nebyl?Myslel jsem tyto: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/edox-85016-3-nin Upraveno 6. března 2014 uživatelem FraK
Flipik Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Myslel jsem tyto: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/edox-85016-3-nin Srdce na hoře vypadá neokoukaně ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se