Karlosek Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Neodolal jsem a vydražil tyhle cibulky. Původně jsem myslel, že použiji strojek na nějaký můj pokus (předělávka na náramkové), ale jsou tak krásné a bez známek nošení, že do nich nebudu šťourat. Jdou přesně. Hodinky měří 46 mm a jsou v 10 karátů "gold filled" pouzdru. Fotky jsou od ebay prodejce. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Karlosek
Rs. Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) blahopřeji na předělávku je tohoto kusu škoda, leda že bys měl podobně intaktní strojek s větší hodnotou, 921, 923, nebo tenhle (zbytek raději neukážu, vůči Tvým by se styděl): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Rs.
Karlosek Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Díky. Já nejdřív koupil tenhle Hamilton 975: Ale zjistil jsem pozdě, že je trochu velký a navíc nemá standartní natahování pomocí hřídelky. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Karlosek
bohus76 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Neodolal jsem a vydražil tyhle cibulky. Původně jsem myslel, že použiji strojek na nějaký můj pokus (předělávka na náramkové), ale jsou tak krásné a bez známek nošení, že do nich nebudu šťourat. Jdou přesně. Hodinky měří 46 mm a jsou v 10 karátů "gold filled" pouzdru. Fotky jsou od ebay prodejce. Ty jsou velmi pěkné a na nějakou předělávku je jich opravdu škoda.Raděj uložit a kochat se velmi pěkným stavem.Že jsem tak smělý,na kolik to přišlo? Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem bohus76
Karlosek Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Vyšlo to na 321 dolarů. Pošta 16 dolarů.
organic Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Krásné hodinky za slušnou cenu. Před asi 4 lety jsem mel předělávku na náramkové v Radiomir pouzdru se sendvicovym ciferníkem a pamatují si, ze krasne nahlas tikaly.
Karlosek Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 No, přesně tam směřovaly mé úmysly.
Karlos Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Jo, Hamilton, má krásné strojky. Gratuluju k nákupu. A já bych na předělávu určitě zvolil nějaký typ, co nemá vteřinovku proti natahování, ale kolmo (tříplášťové hodinky), prostě aby to šlo použít komplet a bez nutnosti výroby nového ciferníku.A jaký systém natahování má ten kalibr 975? Pro Bohuše: Bohušu, citovat fotky? Už to nedělej!
organic Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Náramková předělávka, H917, kterou jsem měl, neměla vůbec vteřinovou ručku, jen hodiny a minuty.
Karlosek Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 A jaký systém natahování má ten kalibr 975? Na 3ce má z boku toto: Původně do toho zapadalo nějaké prodloužení korunky, která bohužel zůstala u zbytku pouzdra. Přišel mi jen samotný strojek. Ale je krásný. Anglicky je to typ "Pendant watch".
Karlos Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) No, z toho co máš na trojce (kde ve slově trojka vidíš číslici 3?) toho moc nepoznám. Asi nějaký trochu složitější systém, středová hřídelka pro seřizování a vnější čtyřhran pro nátah? Nebo jinak? Nezná to prosím někdo? Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem Karlos
Rs. Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) Buď tenhle systém, nebo lever-set, mají všechny ameriky. Není spojení mezi strojkem a hřídelkou v pouzdru, ale jenom se to zasune do sebe.Pokuď je stem set, tak ten čudlík uprostřed čtyřhranu přesouvá keyless works. U lever set je někde mezi 3-5 páčka, je to typické pro starší a RR strojky. Páčka se povytáhne po odšroubování sklíčka.Je to vcelku fajn - nic nikam při rozklopení nemůže spadnout, mají to třeba i 0s dámské ... prostě žádné levné švýcary ... Karlos - až se dostanu domů a budu mít čas, vyfotím Ti to zevnitř, 4hr je pro obojí, zatlačený čudlík - nátah, uvolněný jako na foto - seřizování Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem Rs.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se