stosi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Aktuálně. Nadšení z mechaniky moc nebylo, ale možná to ještě přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Aktuálně. Nadšení z mechaniky moc nebylo, ale možná to ještě přijde IMG_20141003_204148.jpg Ono to přijde. Musíš vytrvat. A taky to sundat z toho hadru, to holky moc nemusej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Ono to přijde. Musíš vytrvat. A taky to sundat z toho hadru, to holky moc nemusej. No, u nás naopak. Vykoupila půlku zásob nato shopu. Máme žluté, fialové, puntíkované,... A pořád nemáme dost :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 ono nie kazda zena ma chut nosit urcite hodinky stale na ruke, pripadne si ich pravidelne natahovat ( jednu taku mam doma ). takze pri zenach mi akosi vkusne baterkace nevadia...Já to mam podobně, proto dostala solární Seika bez datumovky a spokojenost Teď řeším, že jí koupím něco sportovnějšího a nevím jestli SKX013 jsou dobrá volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Já to mam podobně, proto dostala solární Seika bez datumovky a spokojenost Teď řeším, že jí koupím něco sportovnějšího a nevím jestli SKX013 jsou dobrá volba... Jsou. V reálu vypadají i na drobnější ruce dobře. A já se tím směrem taky mohu dívat, aniž by mě kroutilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Tak já o tom nepochybuji, líbí se mi 007, takže 013 taky v pohodě. Spíš myslím, co ona na to a jestli automaty se dnem a datem jsou dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Tak já o tom nepochybuji, líbí se mi 007, takže 013 taky v pohodě. Spíš myslím, co ona na to a jestli automaty se dnem a datem jsou dobrý nápad Z toho jsem měl taky obavy - před tím měla vždy jen quartzky se dnem a datem, bez šroubovací korunky. Ale princip nastavování je vlastně stejný, takže vysvětlení i s vyzkoušením zabralo asi 5 pět minut. Dalších pět minut jsem pak v jednom kuse opakoval, ať na korunku nesahá mezi 21:00 a 04:00.Blbé ovšem je, že jsem při hledání vhodných hodinek nejdřív náhodou narazil na SBDC001 a následně na SBDC007... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Vcera moja chcela vediet aky je cas pri behani. Vzala si laco used look, si myslim ze jej seknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) My to mame doma s pani takto... EDIT: nosi je na pravy ruce Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 My to mame doma s pani takto... EDIT: nosi je na pravy ruce Pěkný kombo. Ale myslel jsem, že tvoje paní nosí Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Pěkný kombo. Ale myslel jsem, že tvoje paní nosí Damasko. Musím tě důrazně upozornit, že moje paní neni Hasňa, ani Alda... vole! Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Musím tě důrazně upozornit, že moje paní neni Hasňa, ani Alda... vole!Jé, ty vole, kde je tvůj smysl pro humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Jé, ty vole, kde je tvůj smysl pro humor? Měl jsem tam dát smajla, jak jsem se tu u toho tlemil Problém psaného textu, no. EDIT: ještě to šlo editnout Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 včera to ta moje vohulila mýma Panerai :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Výběr byl dlouhý a nelehký, do mechanik se jí moc nechtělo, nicméně nechala se navést na správnou cestu, myslím...Japonský baterky dopadly... Už víc jak rok je nosí ku vší spokojenosti.. Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Pěkný, Marty. Já objednal pro paní k vánocům Seiko Atlasy s bílým cifrem a k tomu bílou Z22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 včera to ta moje vohulila mýma Panerai :-) Jasně, vohulila...a focení probíhalo asi takhle: "Miláčku, vem si tady ty hodinky, dej si je raději přez rukáv, ať se nepoškrabou, hlavně se vůbec nehýbej, radči ani nedýchej!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Pěkný, Marty. Já objednal pro paní k vánocům Seiko Atlasy s bílým cifrem a k tomu bílou Z22. Díky Marťas..Koukám, taky jsi vybral pěkně, tak snad bude paní dostatečně potěšena..Taky přemýšlím, že bych pro pani něco takovýho objednal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 včera to ta moje vohulila mýma Panerai :-)Ta prvni fotka je fakt dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Naprostá spokojenost. Za 6 měsíců jdou o 5 sekund pozadu. Vodotěsnost 100M, Eco-Drive a titan. navíc safírové sklo. na dámské hodinky vělni dobré. Přeji pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se