jankoxxx Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moje a jej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Teď který jsou čí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moje a jej Ty Lonžíny vypadaj jak vytažený z mražáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tie ktore idu presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ma pani a jeji Certina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomrx125 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Já jsem svojí drahé koupil hodinky Boccia Titanium 3119-10. Sice nejsou mechanické, ale mají WR 100m, jsou celé z titanu, přehledné a líbili se mi. Myslím si, že poměr cena/ výkon je u nich perfektní. Přítelkyně je s nimi velice spokojená, jediné, co by jim vytkla je, že okýnko na datum je příliš malé a číslice není dobře vidět. Moje drahá je velký sportovec, tedy jsem potřeboval něco sportovnějšího, co hodně vydrží. Předtím používala nějaké hodinky Casio a těm nějak zkorodoval (jakoby hloubková koroze) povrch, proto jsem vybíral raději titan. Stav na fotce je po 1 roku dennodenního nošení.Objednával jsem je z tohoto obchodu, vše bylo bez problémů.http://www.uhrendealer.com Po roce a půl na fóru jsem se odhodlal ke čtvrtému příspěvku, tedy ještě cca 12 let a budu moct něco i prodat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ty Lonžíny vypadaj jak vytažený z mražáku.toz cela ta fotka je dost nahovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Ale ne, trochu se to dá zachránit Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Seiko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Bobe co je to prosím za typ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Mely by to byt tyhle Seiko SNKL41K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Ma pani a jeji Certina....krasne, co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Atlasy - biiilyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 (upraveno) ...krasne, co je to za model?Certina DS Prime Round C004.210.11.036.00 Diky, vyridim me pani Upraveno 17. ledna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Seiko ... image.jpgTak jsem je ukazoval me pani a vzkazuje, ze jsou krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 nase sestnactka si uz na ne celkem zvykla, z cehoz mam radost - a IzTaPu to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Jak vychovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Jablko nepadá daleko od stromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 nase sestnactka si uz na ne celkem zvykla, z cehoz mam radost - a IzTaPu to s..e tyhle (a ty další, co máš) jsou ze všech Oysterquartz ty nejlepší. K dokonalosti Ti chybí full gold day date, ale to nebude dlouho trvat... Respekt aj dva. U nás doma se sežene bílé NATO 18mm se zlaceným železem, nové ručky (minimálně vteřinovka), sklo a konečně něco ze starého Primu, co může nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej.brezina Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Moja priateľka a jej predstava chrona. Vzhľadom na to čo sa nosí (Guess, Fossil, QaQ) ako koľko sú za to ochotné ženy zaplatiť jej výber schvaľujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se