Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Jarett

Žena chtěla nějaký nový oystery ... tak jsem jí je koupil 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Monolith

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

PaloZV

…my takto 😉

Odesláno

Ty kokos kto tu frflal ze mimibazar? Sak tato debata tromfne barsjake ultra zenskopipkoidne forum :)

Ze zvědavosti jsem otevřel mimibazar abych se dostal do obrazu, a hned na úvodní stránce "džegíny" :D :D :D, jsem zase o něco chytřejší :).

Odesláno

Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? :) Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... :D  Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky :)

:D super rozbor :D  A ja nemám rád umeliny. Takže umelé nechty, kozy atď z domu preč.... Prirodzená krása je prirodzená :) + jemné doladenie môže byť.

Odesláno (upraveno)

podle me s tim vypada jak k...a, nicmene rict si neda, no..

Tak at se zepta kamaradu ve tride, kdyz tobe neveri.. 

Nebo ji ukaz co to s jejima nehtama ve skutecnosti pod tou "nadherou" dela:

nehty-od-vietnamc%E2%80%A6-jsou-sajrajt-

a kdyz ani to nepomuze, tak at si necha udelat aspon peknou francouzkou, bude se ji hodit k elegantnim hodinkam.. ale nejlip na jeji vlastni nehty. To lepidlo je fakt hrozny zlo!

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Já bych to tak černě neviděl, jsou i výraznější provedení....

a náhodou se s dlouhýma nehtama dá třeba dost dobře běhat  :D jako Florence Griffith - Joyner

Ale vážně, je to asi lepší varianta, než kdyby je měla setrvale okousané, jako je měla v tom věku moje dcera a říct si taky nedala, aby s tím přestala.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...