Karussell Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Nová doba, o hodinkách je tady totiž už úplně všechno
stosi Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Ty kokos kto tu frflal ze mimibazar? Sak tato debata tromfne barsjake ultra zenskopipkoidne forum Ze zvědavosti jsem otevřel mimibazar abych se dostal do obrazu, a hned na úvodní stránce "džegíny" :D , jsem zase o něco chytřejší .
zhrado Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky super rozbor A ja nemám rád umeliny. Takže umelé nechty, kozy atď z domu preč.... Prirodzená krása je prirodzená + jemné doladenie môže byť.
Potkan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 (upraveno) podle me s tim vypada jak k...a, nicmene rict si neda, no.. Tak at se zepta kamaradu ve tride, kdyz tobe neveri.. Nebo ji ukaz co to s jejima nehtama ve skutecnosti pod tou "nadherou" dela: a kdyz ani to nepomuze, tak at si necha udelat aspon peknou francouzkou, bude se ji hodit k elegantnim hodinkam.. ale nejlip na jeji vlastni nehty. To lepidlo je fakt hrozny zlo! Upraveno 16. února 2015 uživatelem Topkan
milomac Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Já bych to tak černě neviděl, jsou i výraznější provedení.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a náhodou se s dlouhýma nehtama dá třeba dost dobře běhat jako Florence Griffith - Joyner Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale vážně, je to asi lepší varianta, než kdyby je měla setrvale okousané, jako je měla v tom věku moje dcera a říct si taky nedala, aby s tím přestala.
panedge Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Umely nehty se mi nelibej.Me se libi cervenej lak,treba jak to ma moje pani Upraveno 17. února 2015 uživatelem panedge
Karussell Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Jo, takhle to má vypadat. Palec hore
Toryco Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Nejlepší jsou přírodní, to je fakt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 FAKE NAILS ARE FOR FAKE PEOPLE.Be authentic. Wear yours.
sibirnaya Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 draha polovicka taky ma svoje, ale jeji princezna si to holt nenecha vymluvit ani vod jednoho z nas..
Karussell Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Není, s hodinkama to nesouvisí... Upraveno 17. února 2015 uživatelem Karussell
PokyWolf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Co se týče hodinek, nejvíc se využije minutka v kuchyni. Na ruce je to prý jedno hlavně že ladí barva.
Komiq Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Nejraději prý telefon v kabelce, ale jinak Certiny
ava Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 tata rolex, máma rolex dcera rolex, dovolená relax
Jarett Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 RLXfamily Vy jste dobře sladění ! Ještě dotáhni ty svoje nehty Jene a je to dokonalý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se