Arthur N. Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Citizen na milanaisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Trochu to tady opráším, takže jak šel čas, Prim > Swatch > Tag Heuer > Omega > ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Hodinky "mojí holky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.maly12 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 ja jsem ty svy koupil tedka na vanoce novy od znacky Lorus, prislo mi ze na holky tam maji super elegantni hodinky a dobrej vyber za uchazejici ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Nič v zlom, "super elegantný" čínsky produkt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Casia se taky vyrábějí v Číně, jako spousta jiných dobrých hodinek. Lorus patří Seiku a to jim dělá lepší pověst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jo a po čerstvé akvizici mechanických digitálek tady na fóru, mi je zabavila a fakt je nosí kočka moje. jen jsem o ně asi přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 dej pls fotku na ruce, idealne trochu z dalky, ne jen zapesti.. nejak si je neumim na babe predstavit.. Honzo zatim jsem zvladnul akorat gaucovku.. Az vyrazime nekam za kulturou, treba se mi podari vyfotit vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 To je to, co se mi na Alpinistech líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Ta paní, co s ní bydlim, si k 35. narozkám sama vybrala Citizeny v automatu. A protože je nenosí, tak se furt rozčiluje, že jí nejdou. Tak jsem to vyřešil kvarcem. Omega 2577.50 Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Organic: Krasny update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Když jsem jí v sobotu řekl, že jsem jí koupil nový hodinky, říkala: "A co když se mi nebudou líbit?" Na to jsem našel jen jedinou odpověď: "Tak je dám někomu jinýmu" - (rozuměj "jiný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Když jsem jí v sobotu řekl, že jsem jí koupil nový hodinky, říkala: "A co když se mi nebudou líbit?" Na to jsem našel jen jedinou odpověď: "Tak je dám někomu jinýmu" - (rozuměj "jiný" Dobře to děláš :-) jinak krásný hodinky jsi vybral' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Nový přírustek do rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 skx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Super parada. A proc ti silenci pisou cislo modelu na lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Ta paní, co s ní bydlim, si k 35. narozkám sama vybrala Citizeny v automatu. A protože je nenosí, tak se furt rozčiluje, že jí nejdou. Tak jsem to vyřešil kvarcem. Omega 2577.50k3025_2.jpgZítra je budu předávat k narozkám, tak mi držte palce. Jinak se uvidíme v prodejní sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se