martigen Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Alpina Comtesse a princatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Princatko celej maxel, byl bych vopatrnej tady s tema fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 porad OWGirl odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Princatko celej maxel, byl bych vopatrnej tady s tema fotkama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 :D Hele vopatrne jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Alpina Comtesse a princatko Nemáš někde detail ciferníku? Anebo produktový číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Nemáš někde detail ciferníku? Anebo produktový číslo?AL-525SF2C6Ted jsou na neorigo ocelovym naramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Hele vopatrne jo Já nic, já muzikant - to nividic voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 díky, já jsem si to myslela... dívala jsem se na ně a zjistila jsem, že se prodávají jenom na kůži. A ten typ, co se prodává na náramku, tak má jiný ciferník. Ten náramek vypadá dobře, alespoň takhle zdálky. Jo a hodinky samozřejmě taky hezký a chlapeček taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 díky, já jsem si to myslela... dívala jsem se na ně a zjistila jsem, že se prodávají jenom na kůži. A ten typ, co se prodává na náramku, tak má jiný ciferník. Ten náramek vypadá dobře, alespoň takhle zdálky. Jo a hodinky samozřejmě taky hezký a chlapeček taky. Diky byly právě za toho chlapečka :-) náramek přitom stoji asi 8tis a protože je to paní (v tomto případě naštěstí :-D) dost fuk, koupil jsem nakonec z aliexpresu, 17mm totiž neni vubec jedoduchy sehnat. Mistr Mechano ještě upravil ty "plíšky" co překrývají stěžejky a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Ta druhá varianta cifru hodinek Alpina Comtesse na tahu vypadá taky velice dobře, povedené dámské hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) milomac: jj, jsou pěkné. Ten reliéf je zajímavý, neokoukaný. martigen: tak to gratuluju k chlapečkovi, který nosí takové hezké hodinky:-) Tip na Aliexpress je dobrý. Seiko dělá šířku stěžejek 17 mm u dámských Presage, např. SRP861. Ty se normálně prodávají jen na kůži, tak to by byla varianta, jak to ošetřit. Upraveno 29. září 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Alpina do toho pekne slape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 U nas konecne po letech doslo na promocni Tissotky.Takze: Her & His Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ideálně složené menu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Prim Sport 38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Moje paní a její znovuobjevená Monaca. Už jsem se bál, že je přestane nosit :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Monaca dobrý! Tady v tomhle vlákně se objevuje dost dobrých hodinek, ale tyhle jsou fakt zajímavý. Upraveno 7. října 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Teda moc povedeny monaca!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Takhle na fotce vypadaji velke, ale ve skutecnosti sedi na ruce paradne. Jsou to krasne, spolecenske hodinky. Pred pul rokem byly u Altmana na generalce a vypadaji k svetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se