Chronofobik Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Maximální spokojenost s řemenem od Milana. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 S Milanem vše v pořádku, děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Mejla je super prodejce , vše v cajku, rychlej a bez problémovej odchod, rozhodně doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helebrantzje Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Všechno v pořádku, od komunikace až po doručení. Mohu jen doporučit, naprostá spokojenost a rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Druhý obchod, tentokrát osobně a navýsost spokojen, vše sedělo, co se dohodlo to platilo i přes velkou dálku. Díky a jak jsem psal výše, jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Moc děkuji Milane! V neděli ráno jsem zaplatil, odpoledne už byl balík na poště. Stav přesně dle popisu, spokojenost se vším všudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loyza Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Perfektní, rychlá domluva i odeslání hodinek. Všechno sedělo podle popisu. Hodinky přišly super zabalené. Díky moc a i když jsem tady na fóru ještě bažant, dovoluji si Milana všem doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna S Milanem jsem realizoval výměnu a vše proběhlo naprosto perfektně. Rychlá domluva i zaslání hodinek, prostě vše na jedničku. Děkuji a těším se případně i na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Nelze jinak než dopuručit. Všechno proběhlo do puntíku dle domluvy a k tomu navíc velmi milé setkání a příjemný pokec. Díky moc a ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAPPI88 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Rychlá a věcná komunikace, průběžné informování o podání zásilky k přepravě, hodinky doručené v pořádku, zabalené, krabička vystlána aby nedošlo k poškození krabičky s hodinkami. Super. Jsem nadšený a Laco Altenburg teď nosim řekl bych dost často. Diky moc chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se