Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník kupec
Odesláno

Moje Breitling Avenger 'Skyland' robia +3/4s/24hod. To sú v tolerancii.

Návštěvník vitasonny
Odesláno

Myslím, že přesnost bude stejná jako všechny ostatní co používají strojky ETA. a že jich není málo..

• po měsících...
Návštěvník carlitos
Odesláno

Ahojte, cca pred 2,5 mesiacom som si kupil B SOH chrono, len mam pri nich dost problem nakolko mi dost utekaju dopredu, za tyzden cca 3minuty, prosim poradte ci bude stacit poslat ich do viedne na servis kde ich len nakalibruju ako mi predajca tvrdi, alebo ich mam oficialne reklamovat? vopred dakujem za vase rady

Odesláno (upraveno)

Tak před měsícem koupené Breitling Seawolf Steel zatím nejpřesnější automaty s 2824-2 co jsem kdy měl.

Měřím od nákupu 28.8.13 a dělají +2s den a -2s noc (poloha na boku zjištěná vibrografem), takže po měsíci a půl jdou na vteřinu!

Jinak ty Steelfishe, jak píšu výše se stejnou B17 po seřízení +2/s. den.

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno (upraveno)

Avengery po seřízení +1 sekunda,Steelfishe + 2 sek. Když si s tím hodinář pohraje dají se i s Etou udělat skoro zázraky.

Je to sice jen psychologický efekt,ale většině vadí když jim jdou -2 za den než + 5.Sám nevím čím to je,ale trpím tím taky. :photo:

Upraveno uživatelem belkov
Návštěvník carlitos
Odesláno

Micey: odnesene na reklamaciu do predajne kde boli zakupene, dušovali sa mi, ze na Breitling este nikdy nevypisovali reklamaciu. Posielaju ich do Viedne tak som zvedavy ako dopadnem :-(

Odesláno

superavengery po servise robia vo windry +2s denne. Na ruke je to okolo nuly. Parada!

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...