Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem koukal na ceny Monster a když byla výroba v Japonsku,tak jsou dražší.Je nějaký rozdíl,když jsou vyrobeny v Japonsku a Malajsii?Myslím kvalitu atd...

Odesláno

Dneska jsem koukal na ceny Monster a když byla výroba v Japonsku,tak jsou dražší.Je nějaký rozdíl,když jsou vyrobeny v Japonsku a Malajsii?Myslím kvalitu atd...

Prý v kvalitě rozdíl není, ale v ceně pracovní síly by rozdíl být mohl.

Odesláno (upraveno)

cena za výrobní sílu bude asi vyšší, ale IMHO se tam připlácí i za původ. Asi jako kdyby Steinhart dělal ty samý, identický hodinky ve Švýcarsku i v Německu. Swiss made budou IMHO dražší, než ty Germany.

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

To je fakt,opravdu to nemá chybu,(pro mě jeden z důvodů koupě)

Jen by mě zajímalo jestli se časem lumi nějak nevyšisne,co myslíte?

Tak mně to k ničemu není, ale líbí se mi to :D

Já bych byl v klidu, to vydrží...  :)

Odesláno

Už jsem si na ně pořídil i gumu  ;)

attachicon.gifmonst1.jpg

A jak jsi s tou gumou spokojený, dost lidí na ní nadává, ale já co jsem jí dal na svý oranžády, tak jsem jí už nesundal, podle mě dostaly takový ještě sportovnější šmrnc...

Odesláno

A jak jsi s tou gumou spokojený, dost lidí na ní nadává, ale já co jsem jí dal na svý oranžády, tak jsem jí už nesundal, podle mě dostaly takový ještě sportovnější šmrnc...

No je dost tuhá, ale zatím si jí budu brát jen na plavání. Tah mě vyhovuje na normální nošení, ale mám ho volnější a při plavání by mě hodinky na ruce moc lítaly. Jsem zvědavel, jestli ten gumovej řemen časem změkne. Jinak určitě vypadaj sportovnější na gumě. Uvažuju, že na léto koupím ještě oranžovou :)

Odesláno

Ahoj všichni co máte MONSTRA, nabízím výměnou černý MONSTRA za jinou barvu...má to vůbec šanci, najde se někdo, kdo má nějakou barvu navíc? A nebo jsou černý MONSTRA prodejný...

chronomaniak z Prahy

Odesláno

Ahoj všichni co máte MONSTRA, nabízím výměnou černý MONSTRA za jinou barvu...má to vůbec šanci, najde se někdo, kdo má nějakou barvu navíc? A nebo jsou černý MONSTRA prodejný...

chronomaniak z Prahy

Kamarád chce černý monstra, tak se ho zeptám a ty by sis mohl koupit nový. Co je to za typ? To jsou ty pro japonskej trh?

Odesláno

Pavle, oranzovy isofrane je top ! ;)

To jo. Na léto plánuju nějakej oranžovej, ale asi ne isofrane. Je docela drahej, a já je stejně budu nosit většinou na tahu a na gumu dávat jen k vodě, nebo do bazénu.

Odesláno (upraveno)

Watchadoo. Mám ho na monstrách a je úplne fantastický.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Počítáte mezi Monstra i MODované ? Vlastně ani nevím, jestli jsou to původně oranžády, nebo černé  :guiltysmiley:

V podstate je to jedno aké sa použijú. Základ je rovnaký aj na Orange aj na Black. Mení sa ciferník, ručičky aj minutový veniec. Akurát dátumový veniec na fotke ostal z čiernych Monstier.

Tiež v modifikáciách nevidím nejaký hlbší zmysel. Je to pravdepodobne len spôsob ako navýšiť cenu.

Odesláno

v létě na monstra dávám tenhle : http://www.ebay.com/itm/20mm-SOFT-SILICON-ORANGE-WATCH-BAND-STRAP-BRACELET-/400091723625?

sice obyč, ale pohodlný a osobně mi k nim docela sedí.

fotky někdy z předloni:

attachicon.gif_DSC9699ares.jpg

attachicon.gif_DSC1011r.jpg

ohledně modu... monstra jsou geniální právě takový, jaký jsou a jakýkoli zásah je marný.. si myslím.  ale proti gustu..

Moc pěkné :)

Oranžovým ta oranžová guma vyloženě sluší... na léto pecka :)

Já měl dneska prvně černé k saku  :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...