Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na creationwatches rozdil mezi 315J a 315K je prosim pekne 8$, coz je 4% ceny. Obcas jsou videt vetsi rozdily v cene to je fakt, ale casto to je v jednotkach %, ale resit 8$? :lol2: 

ja mam taky K hodinky a druhy jazyk je v nemcina, asi tedy

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A mám je ! :clap: Odolával jsem dlouho, neodolal... V pátek zakoupeny na creationwatches  ( oranžády na tahu ), před chvíli doručeny DHLkou. Koncová cena 4 251,- kč je víc, než příjemné překvapení. Jsou krásné, jen jsem čekal že jsou ještě více "monstra". Vedle Below zero vypadají maličké. Až dojde guma z ebay http://is.gd/H4bY16 , dodám případné foto.

Upraveno uživatelem taurus24
Odesláno

Nooo,tak ta guma fakt nemá chybu.

Furt něco hledám k těm oranžádám a to by nemuselo být špatný.

Tak až ti dorazí,dej hned foto jakto vypadá. Dík a gratulace :clap:

Odesláno

Napr. ze J maju kvalitnejsie spracovanie..

Koli comu je tam ina cena ked su to rovnake hodinky?

Ked som pozeral fotky tak model K ma viac ludi na fore ako model J..

K i J můžou být úplně stejné a bohužel J není záruka toho, že bude vše v pořádku... Jediná jistota je to, že za to dáš víc peněz :)

Odesláno

Rozdiel kvality som nepostrehol. Ak chceš nápis Japan a dni v týždni v japončine, tak si priplať. Rozdiel ceny bude asi len tým, že je lacnejšia pracovná sila.

Tak já jsem si připlatil a dny mám v angličtině a v římských číslicích :) Příště bych to asi neřešil a koupil K.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak já jsem si připlatil a dny mám v angličtině a v římských číslicích :) Příště bych to asi neřešil a koupil K.

Ty římský čísla to může být sympatický, kdybych si mohl vybrat tak bych je chtěl taky. Je nějaká možnost si to vybrat nebo jak to přijde pod ruku angličtina a druhej jazyk překvápko?

Odesláno

Ty římský čísla to může být sympatický, kdybych si mohl vybrat tak bych je chtěl taky. Je nějaká možnost si to vybrat nebo jak to přijde pod ruku angličtina a druhej jazyk překvápko?

Nevím o tom, že by sis to mohl někde vybírat... To bude asi jen na dotaz, jestli se jim to bude chtít pro tebe zjistit :) Já mam z Asie normálně EN/DE :)

Odesláno

Tak po měsíci užívání si vedou takto:

31.1.2013 jsem je nařídil podle radio budíku a do toho 5.1.2014 jsem si s nimi pohrával,sem tam natahoval korunkou,sem tam ručně pohybem a proto když jsem toho pátého začal zapisovat tak na nich bylo těch 19-20vteřin do plusu (alespoň si to myslím.)

16.1.2014 -23.15h jsem je začal dávat na noc korunkou nahoru

26.1.2014- 21.00h korunkou dolů

27.1.2014-23.55h  lunetou vzůru

31.1.2014-05.40h při příchodu do práce jsem monstra ukládal do náprsní kapsy bundy tzn.nějak na stojáka ale to jsem nekontroloval,ode dněška je odkládám lunetou vzhůru.

t8n2.png

Odesláno

Pěkná statistika :) Já to zatím neměřím, ale jdou mi do plusu a když je na večer dám korunkou dolů, tak to není tak hrozné... Každopádně si jdu stáhnout nějakou aplikaci a asi už začnu :)

Odesláno

Myslím, že pokud si je nekupuješ osobně, tak je to překvápko. Nebo bys musel asi intenzivněji komunikovat s obchodníkem. Ale moje angličtina, zase tak dobrá není :thumbsdown_anim:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Myslím, že pokud si je nekupuješ osobně, tak je to překvápko. Nebo bys musel asi intenzivněji komunikovat s obchodníkem. Ale moje angličtina, zase tak dobrá není :thumbsdown_anim:

Až je budu objednávat (teď to stejně není aktuální) tak se zkusím zeptat, za to nic nedáš. Já na tom s angličtinou taky nejsem dobře, ale společně s google překladačem a krátkým dotazem by to možná šlo. Už jsem takhle řešil pár dotazů na eBay a v pohodě. Já bych možná asi užíval ty římský čísla víc než angličtinu. Já osobně bych asi volil verzi J už jenom pro ten pocit, ale řekl bych, že to bude to samé. Kde si je objednával? 

Odesláno

Nooo,tak ta guma fakt nemá chybu.

Furt něco hledám k těm oranžádám a to by nemuselo být špatný.

Tak až ti dorazí,dej hned foto jakto vypadá. Dík a gratulace :clap:

Guma dnes dorazila, jsem max. spokojeny. Příjemná na omak, dobře se nosí, nijak nesmrdí  :-) . Přidám dva snímečky, rychlovka mobilem v práci.

8yem.jpg

ukg4.jpg

Odesláno

na monstra je nejlepší originál tah - ocel k nim už z podstaty sedne nejlíp.

naopak nejmíň jim padne NATO strap (resp. vůbec neladí vzhledem k malé šířce 20mm), NATO se zase výborně hodí na SKX007.

tenhle gumořemen mi k nim taky moc neladí, ale v červené nebo černé by možná šel na 007, nevím.

Odesláno

na monstra je nejlepší originál tah - ocel k nim už z podstaty sedne nejlíp.

naopak nejmíň jim padne NATO strap (resp. vůbec neladí vzhledem k malé šířce 20mm), NATO se zase výborně hodí na SKX007.

.

Souhlasim se všim, s tučně podtrženým pak tuplem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...