Bushman Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Což cena, ale nevidím tam nikde ty klasický oranžády... a právě po nich pasu...
civrs Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Což cena, ale nevidím tam nikde ty klasický oranžády... a právě po nich pasu...Strýček Google je bůh na tahuhttp://www.tiphodinky.cz/panske/seiko-skx781orange-monster-automatic.html alá hop, na gumě http://znackovyluxus.cz/seiko/1118-seiko-skx781k3.html Upraveno 20. února 2014 uživatelem civrs
Pavel K. Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Tak zase jedna fotka Tentokrát s lumi
Návštěvník Strocek Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Pavle paráda . Já myslím, že kdo váhá mezi novým a starýma tak po tvých fotkách má jasno.
Pavel K. Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Pavle paráda . Já myslím, že kdo váhá mezi novým a starýma tak po tvých fotkách má jasno. Dík Další foto - těšíme se na léto.
busdriver Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Chvíli mě napadlo, že je prodám. Ale mám pocit, že bych akorát dopadl jak ostatní a koupil je znova. A jak píše Pavel, už se s nima těšim na léto
Effe Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Tak už jsem taky Orange Monsters......Na chvíli jsem sice znejistěl jestli je nemám pustit dál (SKX781K) a vzít SKX781J,ale asi to nemá nějaký větší význam...
Bushman Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tak už je také druhý týden nosím, koupené tady z prodejního vlákna a jsem z nich nadšený. Vypozoroval jsem, že dají za 24 hodin takových +8 s, což mě nijak nepohoršuje a jednou týdně je srovnám. Akorát jsem nikde nenašel, jestli mají jednosměrný nebo obousměrný nátah.
brumko Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Majú obojsmerný náťah cca 500-950 otáčok/24hod.
obrbobr Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tak už je také druhý týden nosím, koupené tady z prodejního vlákna a jsem z nich nadšený. Vypozoroval jsem, že dají za 24 hodin takových +8 s, což mě nijak nepohoršuje a jednou týdně je srovnám. Akorát jsem nikde nenašel, jestli mají jednosměrný nebo obousměrný nátah.u mě je to takový "cikcak" jeden tejden dělaj denně +2-3s/den a další týden +8-10/den, ale jsou v záběhu, tak později uvidím Majú obojsmerný náťah cca 500-950 otáčok/24hod.díky, to jsem také potřeboval vědět
Bushman Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nosím je teď pořád, nesundavám je ani na noc, tak doufám, že taková ta běžná kancelářská činnost, kroucení volantem a běžné volnočasové aktivity je udrží dostatečně natažené. Zatím jsem automaty neměl, tak se tu snažím najít maximum informací, ale ne vždycky je to jednoznačné. Třeba to sundavání na noc, někdo říká ano, někde ne....
groula Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 To dost záleží na tom jak se ti to líbí, já třeba hodinky nesundávám na noc, jenom na mytí a nevadí mi to.Někomu přeš noc natečou ruce a pak ho škrtí řemínek atd.Každej si musí najít svojí cestu :-)Monstra mám taky a neřeším jestli korunku nahoru, dolů, dostrany, prostě je nosim a oni se mi odvděčujou tím, že jdou.Nastavim si je o 2 minuty napřed a je mi jedno jestli se zpožďujou, zrychlujou, ukazujou prostš čas a to mi vyhovuje :-)hehe
Bushman Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 A ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc - někde se dá vyčíst, kde byly hodinky vyrobeny - podle jednopísmenného kódu. Kde to najdu? Zkoumal jsem lupou i ta drobounká písmena na pozici 6, přečetl jsem tam kalibr, ale ten kód nevidím, nebo ho neumím najít. Možná se v tom zbytečně rýpu, ale mně se prostě ty hodinky líbí a tak si s nimi furt hraju a prohlížím je...Jasně, že to časem přejde. :-)
brumko Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Skús toto http://www.csce.uark.edu/~jgauch/photos/seiko/
Bushman Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Díky za odkaz, ale tam se dozvím od kdy se ten strojek vyrábí. Ale země původu se neukáže, to by mělo být J pro Japonsko... Každopádně díky.
Jörg8X Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nosím je teď pořád, nesundavám je ani na noc, tak doufám, že taková ta běžná kancelářská činnost, kroucení volantem a běžné volnočasové aktivity je udrží dostatečně natažené. Zatím jsem automaty neměl, tak se tu snažím najít maximum informací, ale ne vždycky je to jednoznačné. Třeba to sundavání na noc, někdo říká ano, někde ne....Jestli je nosíš každý den, tak určitě budou natažené dost. Já je na noc sundavám, protože bych prostě s hodinkama spát nemohl a měl bych strach, že je otřískám Protože mi jdou do plusu, tak je dávám korunkou dolů a cca 1x za týden to srovnám... Ale zatím jsem nijak nezjišťoval jak moc do plusu jdou.Každopádně teprve dnes jsem si vzal jiné hodinky než Monstra, nosil jsem přes dva měsíce a pořád jsem z nich hrozně nadšený
groula Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 jak můžeš spaním otřískat hodinky ?já spim v peřinách a ty maximálně vyleštěj ciferník :-)
PNS Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Mám dotaz na znalce:trochu jsem googlil, abych se dozvěděl od kdy se vyrábí SKX781 ale nic jsem nevypátral.Ví to prosím někdo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se