Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Mě tuším, dělají +15/den, ale mám je tejden. To chce řešit až si sednou. Ono když vychytáš denní rytmus a budeš si hrát s vnitřkem, tak se můžeš dostat na výbornou přesnost, ale jestli mi nedělají minutu denně, tak mě to nechává taky v klidu  B)

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71008-seiko-srp-311-new-monster/

Tak to asi Karlovi úplně nevyšlo... každopádně když se dívam na fotku na ruce, tak nevím, jestli se mi černé hodinky vlastně líbí :)

Máš pravdu, je to tak půl na půl. Pokud se prodají, dobře, pokud ne, taky dobře. Začínám si na ně zvykat a začínám jim přicházet na chuť, tak tomu nechám volný průběh. Ale mezi náma, jsou prďácký.

Odesláno (upraveno)

Tak třeba si na ně zvykneš a necháš si je :)

Pořád se mi líbí, ale když se dívám wristshot tak nevím, nevím... Možná si na ně člověk musí prostě zvyknout.

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Máš pravdu, je to tak půl na půl. Pokud se prodají, dobře, pokud ne, taky dobře. Začínám si na ně zvykat a začínám jim přicházet na chuť, tak tomu nechám volný průběh. Ale mezi náma, jsou prďácký.

...to bylo opravdu rychlý...  a co tahle verze číselníku s černou lunetou a zybtek  v nerezu??? bylo by zajímavé mít je vedle sebe na ruce...

post-30406-0-91562800-1395342171_thumb.jpg

Odesláno

Myslíš tyhle: http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-automatic-4r36a-200m-sport-mwh-srp315-srp315k2-p-56662/ ?

To se mi nelíbí vůbec, přijde mi to jako, co pes, to jiná ves... :)

Ne tyhle jsem nemyslel, ty se mi taky nelíbí... možná se pletu, ale na některých www stránkách jsou SRP 311 vyobrazené s tahem v ne-PVD verzi, tedy alespoň tam nic o PVD nepíší... i když je to divné, pod jedním číslem se nemohou vyskytovat dvě různé barevné verze...

Odesláno

...to bylo opravdu rychlý...  a co tahle verze číselníku s černou lunetou a zybtek  v nerezu??? bylo by zajímavé mít je vedle sebe na ruce...

Tak jsem to prošel ještě jednou pořádně a tahle verze neexistuje, omlouvám se za "bludy", zmátla mě fotka na jednom webu :death:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak jsem to prošel ještě jednou pořádně a tahle verze neexistuje, omlouvám se za "bludy", zmátla mě fotka na jednom webu :death:

No to není tak úplně přesný, tahle verze co máš na fotce existuje. Je to ta klasická PVD, ale dost blbě nafocená  ;)

Odesláno

No to není tak úplně přesný, tahle verze co máš na fotce existuje. Je to ta klasická PVD, ale dost blbě nafocená  ;)

Souhlas, sypu si popel na hlavu... tenhle model (SRP 311) je prostě komplet PVD a na některých webech je nafocen tak, že tah vypadá jako klasický nerez a navíc jsem zvyklý, že v popisu je uvedeno PVD, ale tady prostě ani tohle uvedeno nebylo...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ta verze PVD to už je celý jinak. Kdo není zvyklej, tak to asi nedá. Já bych měl asi taky problémy. 

Jinak dotaz na Karla, máš tam taky ty římský čísla, jako druhou variantu dnů?

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

sry fail 

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Zaujímavé je, čo urobí s pomerne nudnými PVD monštrami dobrý remeň. Foto je v LINKU, má tam copyright, tak to nechcem vkladať sem.

to je hodně dobrý, to se mi líbí :-)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jako takhle se mi to taky líbí, ono nafotit dobře věc není jednoduchý a když se to umí, tak ostatní čumí :) . Ono na fotkách hezký, ale na živo to může být jinak. Já bych na Monstry kůži nedával. To ty fotky nad tím s natem a oranžovou gumou mi přijdou hezčí, ale souhlasím že si s tím jde pohrát a vypadá to pěkně. Když jsem viděl ten oranžový co vypadá jako origo tak ten jim moc sluší. Tak jsem zapátral na ebay našel tohle http://www.ebay.com.my/itm/PU-DIVERS-WATCH-Strap-for-SEIKO-Orange-Monster-Z20-20mm-NEW-Colour-Choice-/290783766219 . Tak jenom pro zajímavost  

Odesláno

Ta verze PVD to už je celý jinak. Kdo není zvyklej, tak to asi nedá. Já bych měl asi taky problémy. 

Jinak dotaz na Karla, máš tam taky ty římský čísla, jako druhou variantu dnů?

Nemám tam římský čísla jako druhou variantu, asi vzhledem k tomu, že je to verze "J", tak je tam japonština. A jinak musím oponovat, na tom tahu nudné nejsou, i když ta oranžová guma je rozsvítila. Ale v tomhle provedení už si je nedovedu představit jinak než pouze ke kraťasům k vodě a to hodně barevným.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já mám taky J verzy a mám druhý v arabštině. Ty římský jsem zatím viděl vždy na verzích K. Já bych se těch veselých barev nebál, ale ke kvádru to nejde to je jasný. Mám na fortiskách oranžový silikon, kterej točím s černým a není problém. Je jasný, že na starším chlapíkovi na úřadě by to nevypadlo moc dobře :)  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...