Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratulace k paradnim M.

Odesláno

Díky, ze začátku jsem byl trochu zmatenej z toho, jak funguje nastavení datumu na korunce, ale už jsem na to přišel, takže cajk :)

Odesláno (upraveno)

Jasný, někde v manuálu jsem to četl, že se nemá nastavovat datum v době automatického překlopení :) zas takovej BFU uživatel nejsem (snad :D)

Upraveno uživatelem Lopatamp
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Chtěl bych vidět ještě raději NEW orange, jsem z Prahy. Tak když tak dejte někdo vědět, pokud ano tak zajedu tak aby jste to měli po cestě někam stačí mě se jen kouknout.

Viděl jsem new black a líbí se my hodně nejspíš si je vemu, ale přeci jen v reálu nebyli tak živý jako z fotek tak bych chtěl dát ještě šanci oranžovým.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám dotaz:Kde se dá vyměnit hardlex v Monstrech za safír a na kolik to tak asi vyjde?Zase jsem si po roce koupil Monstra a celkem mně to štve že tam není ten safír Díky za rady

Odesláno

Mám dotaz:Kde se dá vyměnit hardlex v Monstrech za safír a na kolik to tak asi vyjde?Zase jsem si po roce koupil Monstra a celkem mně to štve že tam není ten safír Díky za rady

A mas ho poskrabany?

Odesláno

Mrkni treba na Dagaz watch,nebo k Haroldovi(yobokies).Myslim,ze u obou obchodniku bude k mani.Pokud ne,tak Ebay...

Odesláno

Hodinky jsou funglovky takže sklíčko je netknuté

Tak to pores az ho budes mit poskrabany, ne? Ja mam Monstra 2 roky a nemam na sklicku ani skrabanec, nove hodinky bych rozhodne kvuli tomu neotviral.

Odesláno

Asi máš pravdu a taky jak se znám tak je dlouho neužiju

Neprodavej Monstra, budes litovat :).

Odesláno

To jo, prodávat je není dobrý nápad. 

Já je dneska dal zpátky na tah a jsem z nich úplně nadšený, jsou to super hodinky. Úplně jsem zapomněl, jak jim to na tahu sluší :)

post-33388-0-38211200-1428775516_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Tak jsem si svá Monstra nechal seřídit v ateliéru Knespl & Majzlík a chrochtám blahem. Zatímco předtím se mi při odkládání na noc na dýnko stabilně opožďovaly o 23 sekund na den, tak po seřízení to bylo cca 2-3 sekundy do plusu.

Udělal jsem nicméně jednu zajímavou zkušenost. V práci jsme teď přespávali při teplotách jen lehce nad bodem mrazu, takže jsem s hrůzou zjistil, že se mi hodinky za 24 hodin zpozdily třebas klidně o 2,5 minuty. Už jsem si chtěl rvát vlasy, když mne náhle napadlo, jestli to není tím odkládáním na noc při takhle nízké teplotě. Nechal jsem si je tedy na ruce i přes noc a s úlevou zjistil, že to opravdu bylo tím extrémním chladem.

Na to konto jsem si hodinky seřídil a v podstatě je z ruky týden nesundal. Dnes - po osmi dnech nošení - jsem zjistil, že jsem na nulové odchylce, a že je tedy ani nemusím seřizovat. Jsem nadšen a mimořádně spokojen!

Návštěvník Strocek
Odesláno

Okolní teplota udělá hrozně moc. Protože materiál se ti teplem samozřejmě roztahuje a v zimě smršťuje, tudíž tam dochází ke změně vůlí, takže v zimě dou víc z tuha a v létě zase volnějc. Jde o to hodinky nastavit, tak jak je používáš nejčastěji. Proto bych s automaty, ale i s digitálkama nikdy nešel do sauny. Né že by to asi nedaly, ale při takovýchto extrémních výkyvech teploty dostávaj slušně naložíno.

Jakýkoliv úpravy u Monster bych za sebe nedoporučoval. Monstry jsou právě dobrý tím, že to jsou levný tůlvače a, že se o ně nemusíš bát a když bude potřeba servis případně něco vyměnit, tak to bude za levnější peníz. Nevím jak je to tam řešeno, ale jakákoliv neoriginální úprava ti asi nezaručí předepisovanou vodotěsnost, protože nevíš jak je tam sklíčko upevněný jestli na těsnění nebo zalisovaný nebo zalepený atd. Jak nám říkal učitel na střední. Kluci jestli to funguje, tak se do toho neserte... Na tuhle větu si vždycky vzpomenu když mám chutě něco "vylepšovat" :)  

Odesláno

Tak jsem si svá Monstra nechal seřídit v ateliéru Knespl & Majzlík a chrochtám blahem. Zatímco předtím se mi při odkládání na noc na dýnko stabilně opožďovaly o 23 sekund na den, tak po seřízení to bylo cca 2-3 sekundy do plusu.

To je pěkné :)

Tlakovku ti taky udělali, na 10ATM? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...