Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě, že je to po celé délce 20mm, takže v poměru k monstrům fakt hodně tenký. Jak tah, tak i Seiko guma je u osiček zúžená a pak se hned rozšiřuje, takže to vypadá dobře. No ještě to zkusím chvíli ponosit a uvidím, třeba si na to zvyknu..

Návštěvník Strocek
Odesláno

rozteč nožiček je 20mm a tah je taky 20mm, ale u pouzdra má přesah, takže tah i origo guma u pouzdra v největší šířce bude mít cca 22mm a opticky vypadá lépe jak nato, které má po celou délku 20mm

Odesláno

Ale asi pouze K verzi, Japan jsem tam nikde nevidel.

Muzu se zeptat, jestli je tam nejaky zasadni rozdil, pripadne zda se to da nejak poznat?

Zvazuju koupi tady u nas na azwatch.cz ... tak abych nejak vedel, co vlastne dostanu do ruky.

Mam ted FrankenMonster a chtel bych zmenu :)

Diky za pripadnou radu!

Odesláno (upraveno)

Muzu se zeptat, jestli je tam nejaky zasadni rozdil, pripadne zda se to da nejak poznat?

Zvazuju koupi tady u nas na azwatch.cz ... tak abych nejak vedel, co vlastne dostanu do ruky.

Mam ted FrankenMonster a chtel bych zmenu :)

Diky za pripadnou radu!

Ja bral z AZWatch.cz a mam verzi K. Dle IMHO tam rozdil neni, jen jestli si chce nekdo priplatit, tak verze J je o litr drazsi.

Jinak AZWatch doporucuji.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Prej že kdo tohle léto nemá oranž monstra, tak jakoby nebyl. Tak z tohodle pohledu jsem, když jsem jim taky podlehl :death:  A určitě ne jen na tohle léto...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dnes mi prisli monstra 307K1, mam par otazek.

1.Tah je opravdu s plnych clanku? Zda se mi lehci nez jsem mel na svych Orient Mako.

2.Po zkraceni tahu na jedne strane ten posledni dilek je sirsi nez ten u spony, mate to take?

3.Kdyz vyndam osicky z tahu kdyz ho zkracuji, tak po vraceni uz tam nejde tak pevne ale osicka je volnejsi a zda se mi, ze se muze sama vysunout nejakym tukancem.

Diky za odpovedi

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

1. tah no monstrech je docela slabej oproti co mám na Fortiskách, cca dvojnásob a tudíž o dost lehčí a spona má lehce pod 20mm. Řekl bych, že dílky budou plný a ne dutý (jestli to bylo myšleno takto) nemyslím si, že by si někdo dával tu práci. 

2. ano spona je hubenější a proto článek u spony je slabší a nenavazuje pozvolně, ale je tam skok. Až ty ostatní navazují pozvolně k pouzdru.

3. osičky pro zkracování tahu, jsou jištěný takovou malou rozřízlou trubičkou (pérko) viz. předchozí příspěvky v tomto vlákně, takže nasadíš onu osičku z jedné strany a to perko z druhé strany a nemůže nic vypadnou nebo se uvolnit

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Na mých monstrech mám názvy dnů v angličtině a v japonštině, dal jsem si tam jakonštinu a pátek je červený, tak jsem myslel, že jsem to dal špatně a přenastavuji to a oni mají japonci pátek červený a všechny ostatní dny stejně. Máte to taky tak?

Odesláno

Ahoj neviem kde to šupnúť, ale tu sa mi to zdá vhodné. Chcel by som si na svoje Srp601 kúpiť kovový ťah ale taký čo má tú vložku medzi nožičkami aby to priliehalo čo najviac k púzdru. Pozeral som už rôzne stránky ale podľa môjho modelu a jemu podobných k tomu neviem nič nájsť. Existuje aj model s ťahom srp599 ale neviem kde by som zohnal originál ťah. Dopredu ďakujem za odpoveď

kotuc20 ad5e7d9f6d2cb0b9768ef3e2e7fce768.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...