tano Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 u Chronomagora celkem dost. Jestli chceš mít nepřesné hodiny, kup si na Alibabě něco za 10 USD a fertigNevim proc volis tento ton, ale v poho.Me me obyc M chodi dobre, chapu proc nekomu nemusi vyhovovat, ale je mam rad a nedam na ne dopustit.
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Nevim proc volis tento ton, ale v poho.Me me obyc M chodi dobre, chapu proc nekomu nemusi vyhovovat, ale je mam rad a nedam na ne dopustit.To nebyl zlý tón, ale zlehčení tvého dotazu...
tano Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 To nebyl zlý tón, ale zlehčení tvého dotazu... Tak to pak jo, mam je rad tot vse. Zrejme chapes ))
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Tak to pak jo, mam je rad tot vse. Zrejme chapes ))Chápu. I já mám rád automaty, ale raději ty přesnější, bez zkušeností, které jsem měl já nebo bushman...
Bushman Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 A přitom moje předchozí monstra (dvoje) měly oboje stabilní odchylku mírně do plusu. Já blbec je prodal :-)))
tano Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 A přitom moje předchozí monstra (dvoje) měly oboje stabilní odchylku mírně do plusu. Já blbec je prodal :-)))Ano, proto si rikam proc je prodavat...
kotuc20 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 bushman a ako ich máš dlho? Možno by potrebovali aj premazať.
Bushman Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Jsou rok stará, na servis je celkem brzo. Ještě samozřejmě může mít na to chvání vliv i teplota, to je taky třeba brát v úvahu. Dneska přes noc se chovala slušně, odchylka v řádu pár sekund. Byl jsem u známého hodináře, říkal, ať je klidně přinesu, že se na o podívá, ale že tyhle levný strojky jsou prostě holt takový. Po Novým roce to tam vezmu, jestli by je nepoladil, aby šly spíš trochu do plusu, to mám raději.
hodnypan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Monster problémy třetího světa: orange se safírem, orange s hardlexem nebo snad černý? Na gumě, tahu nebo NATO? jdu je ponosit přes víkend všechny, ať taky změřím odchylku.
odjinud Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Silvestrovský výstup na Milešovku. Inverze, takže dole može mraků a krásné slunce nahoře. Lidí davy, tedy...
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Jeste, ze sem se tech nepresnych a skaredych pomerancovych stvur zbavil...
kotuc20 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Vidím že som nebol sám čo mal na Silvestra Monstery. a nepresné?Mne sa teraz správali takto.
farbakp Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Ako sa prosim Ta vola ta aplikacia na meranie presnosti..? Dakujem.. ? Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
cynik Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 WatchCheck Odesláno z mého CHM-U01 pomocí Tapatalk
cynik Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 I když, ta poslední to bude něco jiného. Takže se omlouvám. Odesláno z mého CHM-U01 pomocí Tapatalk
Bushman Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Watch Tracker, myslím... Na AppStore placená za 5 éček.
kotuc20 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Bushman to trafil presne. Ale na iOS sú všetky platené a tento sa mi páčil najviac.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se