Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tano: mam uz oranz hirsch extreme, tak by som isiel skor do modreho alebo cierneho isofrane..[emoji846]

44d2eba85c61a5d650c31f2801963965.jpg

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

farbakp: jojo vlastne, promin jsem kedlubna derava :) .

Cerna nic nezkazi, modra to muze povysit, nebo utopit. Vem spis cernou je to universal.

Nebo tam prdni jasnou modrou, ale vzhledem k cene isofranu je to risk :)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Díky za reakci, já se na to ptal v Altru a řekli, že jsou stejné. Každopádně máš lepší znalosti než dodavatel Seiko pro ČR :clap: Zkoušel jsem všude možně poptat ten pro SKX781 a bohužel nic. Ale už mám na cestě tak pro SRP309 :-)

Staré a nové Monstery majú viac odlišných vecí. Ja som chcel riešiť na moje staré lunetu ale pozorovaním som zistil že stará má menší lumi bod ako nová. A tiež mi v Altre tvrdili že je to jedno.14ef0cc741d66431ff23ebf8581745d1.jpg

Aby som nebol OT ;)

Upraveno uživatelem kotuc20
Odesláno

farbakp: ja ten isofrane kupoval od 1 clena jako funglovka, asi se lekl te barvy :)

Ano, ja bych po pomerancove barve volil tyrkys :clap: ale ja jsem cvok no :)

Odesláno (upraveno)

farbakp: neni to iso, ale vypada to super letne, ne? ;) bych to videl, ze lepsi jak tmave modra. Iso ma diry, tak to bude mene modre.

foto pujceno z WUS.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

ABCDE: kurna mas to paradne pomerancove :clap:

Odesláno

ABCDE: kurna mas to paradne pomerancove :clap:

jj a to včera se silikonem přišlo i oranžové NATO  :whistling:

Odesláno

Nato me nejak nebere, ale chapu radost. ;)

Odesláno

Mně ne, já ty svý křápy musím obden seřizovat, tak nemá šanci zareznout. :-))) To jí máš fakt tak dorvanou, že se to nedá povolit rukou? A co korunka, jak přežije kleště?

Odesláno (upraveno)

Stává se vám, že občas nemůžete povolit korunku na Monstrech II? Já už to párkát nedal a musel jít pro kleště....

tomu nerozumím, jak nejde povolit? 

Faktem je, že sem měl v ruce už několikery hodinky (i RLX apod) s nepochopitelně utaženou korunkou ...   :sweatdrop:    :frusty:

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

Myslel jsem povolit běžně - rukou.

---

Já ji docela fest utáhnu, ale ne zase ne úplně na plno, a pak už to prstama nepovolím. Podle mě je to míň vhodná korunka oproti první generaci monster a pak taky ty plechy okolo ní.

Povolení kleštěma dělám opatrně, žádné opotřebení na korunce není. Síla je potřeba opravdu minimální.

Hlavní chyba bude asi v tom, že závit se nějak asi drobně kousne, když se to utáhne moc, a pak nejde dobře povolit.

Odesláno

Hlavní chyba je to, že to utahuješ "na fest" ... mě to prostě hlava nebere. Ten závit je jen aretace pro běžný nošení. Ano, umím si představit, že se někdo bojí a když s tím leze do bazénu/moře, tak to utáhne, ale jinak je to p*čovina.

Korunka na Monstrech II je naprosto v pořádku, pokud nemáš nějakej blbej kus.

Obecně plky typu jak Monstra I jsou skvělý a Monstra II jsou vošizený jsou k  :lol2:

Návštěvník LukeD
Odesláno

Já mám tedy také bohatou zkušenost s Monstry druhé generace a korunka jde naprosto v pohodě povolit, i když ji tedy dotahuji také na fest.

Odesláno

farbakp: neni to iso, ale vypada to super letne, ne? ;) bych to videl, ze lepsi jak tmave modra. Iso ma diry, tak to bude mene modre.

foto pujceno z WUS.

tano: tento tvar remienka ma moc neberie.. a modru by som skor tmavsiu.. alebo potom radsej vyskusat ten tyrkysovy Isofrane.. normalne si ma nablaznil na tuto kombinaciu..:D len co potom s tym drahym tyrkys Iso ak mi to nebude spolu ladit..?? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...