Rifik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak to 5ti kilo navíc mi za to stojí, že je budu mít hned a bez stresu :-) já žil v představě, že jdou koupit ještě mnohem levněji v zahraničí. Díky
Micey Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 To je ten nešťastnej kurz, no. Jó, když bejval dolar za 16, to se jinak nakupovalo..
Návštěvník Strocek Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 jak je někde na výběr měna, tak ten US dolar vychází ze všech nejhůř, takže bych doporučoval cokoliv jinýho, třeba Singapurskej dolar.
bobrjak Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Mám dva nové strapy, tak jsem nafotil. Byl to takový pokus a podle mě vyšel jen na 50%, ale radost mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LukeD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ten první nevypadá špatně. Jen si nejsem jist, jestli se hodí právě k těm tvým Monstrům.
wizard-ov Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Chuj s tym, je léto - čas nošení bláznivých strapů. Dobré to máš
kotuc20 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Chuj s tym, je léto - čas nošení bláznivých strapů. Dobré to máš Presne to si myslím aj ja. A podľa mňa je ten prvý super. Ak sa ti nepáči kľudne ho od teba kúpim a dám ho na moje sport 5.
bobrjak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Ten první nevypadá špatně. Jen si nejsem jist, jestli se hodí právě k těm tvým Monstrům. První strap je těch 50% co jsem se asi netrefil. Problém je v té kombinaci s blackmonstrama. Jsem z toho nesvůj, když to mám na ruce. Dám tomu čas, je pěknej, třeba na to přijdu, pak se uvidí. Když ne, tak pro něj budu muset koupit jiný hodinky S tím druhým jsem téměř v nirváně. Pro dnešek jsem si ho tam nechal.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Oba se mi k nim nehodí. Vypadá to divně, moc pouťově.
Prochy68 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Me se na Monstrech nejvic libi klasicka guma s vlnkama.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi?Asi ten uplne v pravo, tedy k orange Monstrum.
Lamiczka Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi? Za mě ten nejstrakatější - takže druhý zprava, k monstrům se mi ty divoký věci líbí. BTW. kde jsi kupoval a případně bude rozprodej ?
Návštěvník Kamil Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Rozprodej bude, kupoval jsem ještě kombinace černá-červená-bílá na Mondainy tady a k mému překvapení přišly už za dva týdny.
Lamiczka Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Rozprodej bude, kupoval jsem ještě kombinace černá-červená-bílá na Mondainy tady a k mému překvapení přišly už za dva týdny. to je super, díky za tip. Jen se zeptám, co kvalita? Spokojenost?
Návštěvník Kamil Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Kvalita standardní, nenašel jsem nic negativního, mám je ale od včera. Srovnatelné s obyčejnými NATO z německé Ebay, ovšem za třetinovou cenu.
Návštěvník LukeD Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi? Ta šedivka sama o sobě není špatná, nicméně k těmhle Monstrům se mi nehodí. Já bych měl problém si k nim jeden z nich vybrat. Jenže já mám problém i s oranžovými Monstry obecně - nikterak zvlášť se mi totiž nelíbí. Řekl bych ale, že ti tam chybí kombinace bílé s oranžovou, která by se k nim dle mého hodila nejvíc, resp. by působila nejsvěžeji. Ty tvé varianty jsou - až na tu šedivku - buď moc "těžké", nebo přeplácané.
Rifik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak jsem to nevydržel.. už jsou doma. Nová černá, made in Japan SRP307J ... jsou krásný a ta lumi.. to je něco neskutečného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Ta šedivka sama o sobě není špatná, nicméně k těmhle Monstrům se mi nehodí. Já bych měl problém si k nim jeden z nich vybrat. Jenže já mám problém i s oranžovými Monstry obecně - nikterak zvlášť se mi totiž nelíbí. Řekl bych ale, že ti tam chybí kombinace bílé s oranžovou, která by se k nim dle mého hodila nejvíc, resp. by působila nejsvěžeji. Ty tvé varianty jsou - až na tu šedivku - buď moc "těžké", nebo přeplácané. Mě to tak nepřijde, ale asi by to chtělo vidět na těch strapech - pokud by Kamilovi nevadilo udělat přehlídku Monstra jsou i z vlastní zkušenosti strašně moc o tom, jak si sednete - někdo je miluje, někdo nenávidí a někdo se k ním neustále vrací. Za mě jsou to neotřelý veselý hodinky, který osobně strašně rád tahám všude, hlavně v létě. Proto mi i ty "přeplácaný" barvy přijdou OK. Černo - oranžová kombinace je v pohodě, však obě barvy na hodinkách jsou.
tano Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi?4 zleva:) Upraveno 11. června 2015 uživatelem tano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se